KeittiöMakuuhuoneolohuone ideoita

Miten sisällyttää boheemi muotoilu makuuhuoneeseesi?

Miten sisällyttää boheemi muotoilu makuuhuoneeseesi?

Haluatko luoda boheemin ilmeen makuuhuoneeseesi, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Ei huolta! Tässä on joitain vinkkejä siitä, miten voit sisällyttää boheemin muotoilun makuuhuoneeseesi.

Ensinnäkin, käytä paljon tekstuuria. Boheeminen tyyli perustuu monimuotoisiin kankaisiin ja materiaaleihin, jotka luovat mielenkiintoisia kerrostumia. Voit käyttää esimerkiksi rottinkia, bambua tai puuvillaa. Lisäämällä erilaisia ​​tekstiilejä, kuten mattoja, tyynyjä ja peitteitä, voit helposti luoda kodikkaan tunnelman, joka on boheemi.

Toiseksi, käytä värejä. Boheeminen tyyli on tunnettu kirkkaista ja elävistä väreistään. Kokeile yhdistellä erilaisia ​​värejä, kuten oranssia, punaista, sinistä ja vihreää. Voit myös käyttää pastellisävyjä, kuten vaaleanpunaista ja vaaleansinistä, jos pidät pehmeämmästä ilmeestä. Muista vain pitää värit tasapainossa, jotta huone ei näytä liian kaoottiselta.

Kolmanneksi, käytä kasveja. Boheeminen tyyli on yleensä luonnollista ja maanläheistä. Voit tuoda tähän ilmeeseen helposti kasveilla. Yrtit, kuten minttu ja basilika, ovat helppo tapa lisätä vihreyttä makuuhuoneeseesi. Voit myös käyttää roikkuvia köynnöksiä tai suurempia kasveja luomaan eloisampaa tunnelmaa.

Lopuksi, lisää persoonallisia elementtejä. Boheemi sisustus on monimuotoinen ja ilmaiseva, joten älä pelkää tuoda omaa persoonallisuuttasi esiin. Voit ripustaa valokuvia seinille tai käyttää koriste-esineitä, jotka merkitsevät jotain sinulle. Tämä tekee huoneesta henkilökohtaisemman ja auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua sisällyttämään boheemin muotoilun makuuhuoneeseesi. Muista pitää tekstuuri, värit, kasvit ja persoonalliset elementit tasapainossa, jotta lopputulos on harmoninen ja mielenkiintoinen.

5 tapaa lisätä boheemia tyyliä makuuhuoneeseen

Jos olet boheemin tyylin ystävä ja haluat tuoda sitä makuuhuoneeseesi, tämä artikkeli on juuri sinua varten. Tässä on viisi vinkkiä, joiden avulla voit helposti lisätä boheemia tyyliä unelmiesi makuuhuoneeseen.

1. Värien käyttö

Boheeminen tyyli tunnetaan värikkäistä yhdistelmistä, joten älä pelkää käyttää rohkeita sävyjä. Käytä esimerkiksi kirkkaita tyynyjä, mattoja tai verhoja piristämään huonetta. Jos et ole varma, mistä aloittaa, ala pienillä yksityiskohdilla, kuten koristetyynyillä tai pienillä matolla, ja laajenna sitten vähitellen.

2. Yhdistele erilaisia tekstiilejä

Boheeminen tyyli sisältää usein monia erilaisia ​​tekstiilejä ja materiaaleja. Yhdistä siis erilaisia kangas- ja materiaalityyppejä, kuten samettia, pellavaa ja silkkiä, luodaksesi pehmeän ja mielenkiintoisen ilmeen. Voit myös käyttää tuolin päällisiä, mattoja tai huopia lisätäksesi kerrostetun ulkonäön.

3. Ripustamalla taideteoksia

Taide on erinomainen tapa lisätä boheemia tunnelmaa makuuhuoneeseen. Valitse esimerkiksi julisteita, maalauksia tai valokuvia, ja ripusta ne sitten seinälle ryhmäksi. Voit myös käyttää hyllyjä ja muita telineitä luodaksesi näyttelytilan erilaisille koriste-esineille.

4. Käytä luonnonmateriaaleja

Boheeminen tyyli sisältää usein paljon luonnonmateriaaleja, kuten puuta, bambua ja rottinkia. Voit käyttää näitä materiaaleja esimerkiksi huonekaluissa ja sisustusesineissä. Lisää hieman vihreyttä lisäämällä kasveja, kuten vehkoja tai kaktuksia, ympäri huonetta.

5. Vanhaa ja uutta

Boheeminen tyyli on sekoitus vanhaa ja uutta. Joten jos sinulla on joitakin antiikkiesineitä, kuten peilejä tai koriste-esineitä, käytä niitä makuuhuoneen sisustuksessa. Voit myös lisätä moderneja kosketuksia, kuten metallisia yksityiskohtia tai geometrisia muotoja.

Nyt kun olet saanut viisi vinkkiä boheemin tyylin lisäämiseksi makuuhuoneeseesi, voit aloittaa suunnittelun. Muista pitää hauskaa ja anna mielikuvituksesi lentää!

Miten valita oikeat värit boheemille makuuhuoneelle?

Boheemi tyyli on suosittu valinta, kun halutaan sisustaa makuuhuonetta rentouttavaksi keitaaksi. Värit ovat tärkeitä boheemissa sisustuksessa, ja ne voivat luoda kodikkaan tunnelman. Kuitenkin, jos et ole varma, mitkä värit sopivat parhaiten boheemille makuuhuoneellesi, tässä muutamia vinkkejä.

Ensinnäkin, pidä mielessä boheemin tyylin ydinajatus: se on rento ja vapaa, joten sinun ei tarvitse noudattaa tiukkoja sääntöjä värien suhteen. Voit käyttää mitä tahansa värejä, jotka tuntuvat sinulle sopivilta. Boheemissa tyyliä voi kuvata ”värien juhlana”, joten rohkea ja elinvoimainen paletti on hyvä valinta.

Toiseksi, harkitse, mihin ajankohtaan vuodesta haluat makuuhuoneesi sopivan. Kesällä kannattaa valita kirkkaampia sävyjä, kuten koralli tai turkoosi, kun taas talvella voit valita syvemmät sävyt, kuten terrakotan tai tumman violetin.

Kolmanneksi, pidä huolta tasapainosta. Boheemissa tyyliä ei tarvitse aina pukea räikeillä väreillä, vaan voit valita myös pehmeitä ja hillittyjä sävyjä. Esimerkiksi voit käyttää pastellisävyjä yhdessä värikkäiden kuvioitujen tekstiilien kanssa saadaksesi tasapainoisen kokonaisuuden.

Neljänneksi, voit valita yhden päävärin ja käyttää sen eri sävyjä ympäri makuuhuonetta. Tämä luo harmonisen ilmeen ja auttaa pitämään kaiken tasapainossa. Esimerkiksi voit valita sinisen värin ja käyttää sitä vaaleansinisestä tummansiniseen.

Lopuksi, älä unohda kontrastia. Boheemi tyyli voi olla runsas ja monivärinen, mutta se ei tarkoita sitä, että kaikki värit pitäisi sekoittaa keskenään. Voit luoda mielenkiintoisia yhdistelmiä käyttämällä vastakkaisia ​​värejä toistensa vieressä, kuten punaista ja vihreää tai keltaista ja liilaa.

Yhteenvetona, kun suunnittelet boheemin tyylin mukaista makuuhuonetta, muista että vapaus ja rentous ovat avainasioita. Valitse rohkeasti värejä, joista pidät, ja muista pitää tasapaino mielessä. Käytä kontrasteja ja valitse pääväri, jota käytät eri sävyinä ympäri huonetta. Kun otat nämä asiat huomioon, saat aikaan kauniin ja persoonallisen boheemin makuuhuoneen.

Askarteluideat boheemin ilmeen luomiseen makuuhuoneessa

Boheemi tyyli on noussut suosioon sisustusmaailmassa viime vuosina, ja makuuhuoneen sisustus ei ole poikkeus. Tässä artikkelissa annamme joitakin askarteluideota boheemin ilmeen luomiseksi makuuhuoneessa.

Ensinnäkin, lisää väriä. Boheemityylissä ei ole rajoituksia väreille, joten voit yhdistellä rohkeasti erilaisia sävyjä ja kuvioita. Yksi helppo tapa tehdä tämä on käyttää erilaisia ​​tyynyjä ja peittoja sängyssä, jotka kaikki kuuluvat samaan väripalettiin. Voit myös maalata seinän tai jopa vain yhden seinän kirkkaalla värillä.

Toinen hyvä idea on käyttää macrame-taidetta. Macrame on vanha tekniikka, jolla valmistetaan kauniita kudottuja koristeita käsin. Voit ripustaa macrame-seinäkoristeen sängyn yläpuolelle, tai jopa tehdä oman macrame-pään alustan sängyllesi.

Kolmas idea on käyttää kasveja. Boheemityyli on tunnettu viherkasvien käytöstä sisustuksessa, ja makuuhuone ei ole poikkeus. Voit laittaa pieniä kasveja hyllyille, tai jos haluat, voit asentaa lattialla kasvien seinäripustuksen. Tämä luo luonnollisen ja rentouttavan ilmapiirin makuuhuoneeseesi.

Neljäs idea on käyttää rottinkikalusteita. Rottinki on suosittu materiaali boheemisessa sisustuksessa, ja sen käyttö makuuhuoneessa voi olla täydellinen tapa lisätä boheemi tunnelma huoneeseen. Voit hankkia rottinkituolin tai -pöydän, tai jos haluat, voit muokata vanhoja kalusteita rottinkiseksi maalaamalla ne aikakaudelle sopivilla väreillä.

Viides ja viimeinen idea on käyttää tekstiilejä. Boheemityylissä on paljon erilaisia ​​tekstiilejä, kuten pehmeitä mattoja, värikkäitä verhoja ja kauniisti kudottuja mattoja. Voit valita juuri sinulle mieluisat tekstiilit ja yhdistellä niitä sängyn ympärille ja huoneen nurkkiin.

Näiden askarteluideoiden avulla voit helposti luoda boheemin ilmeen makuuhuoneeseesi. Muista vain, että mikään ei ole oikeaa tai väärää sisustuksessa, joten anna mielikuvituksen lentää ja tee huoneesta oma!

Kuinka valita oikeat tekstiilit boheemiin makuuhuoneeseen

Boheemi makuuhuone on yhtä aikaa rento ja tyylikäs. Tämä tyyli antaa mahdollisuuden käyttää erilaisia ​​tekstiilejä, jotka antavat huoneelle ainutlaatuisen ilmeen. Mutta mistä aloittaa? Kuinka valita oikeat tekstiilit boheemin makuuhuoneen sisustusta varten?

Ensimmäinen askel on valita väripaletti, joka sopii makuuhuoneen tunnelmaan. Boheemissa sisustuksessa on yleensä rohkeita värejä, kuten oranssia, vihreää ja sinistä. Voit myös sekoittaa erilaisia ​​kuvioita ja tekstuureja. Jos olet epävarma, valitse neutraalimpi väripaletti ja lisää sitten vain muutama rohkea tekstiili, kuten matto tai tyynynpäällinen.

Seuraavaksi harkitse materiaaleja. Boheemissa makuuhuoneessa voit käyttää monenlaisia ​​materiaaleja, kuten puuvillaa, pellavaa, samettia tai silkkiä. Valitse materiaali, joka tuntuu hyvältä ihoa vasten ja sopii budjettiisi.

Kun olet valinnut värit ja materiaalit, seuraava askel on lisätä kerroksia. Boheemissa makuuhuoneessa voit käyttää useita erilaisia ​​tekstiilejä kerroksittain. Esimerkiksi torkkupeitto, päiväpeitto ja tyynyt voivat olla kaikki erilaisia ​​materiaaleja ja kuvioita.

Muista myös huomioida makuuhuoneen yleinen tyyli. Boheemissa sisustuksessa on usein paljon luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja kasveja. Voit lisätä näitä elementtejä myös tekstiileihin, kuten esimerkiksi puupohjaiseen sängynpäätyyn tai kasvimuotoiseen tyynyyn.

Kun valitset tekstiilejä boheemiin makuuhuoneeseen, muista pitää kokonaisuus tasapainossa. Älä sekoita liian montaa kuvioita tai värejä samassa tilassa. Pidä myös mielessä, että boheemin sisustuksen tavoitteena on luoda rento ja viihtyisä tunnelma, joten valitse tekstiilit, jotka tuntuvat sinulle miellyttäviltä ja kodikkaalta.

Kaiken kaikkiaan, kun valitset tekstiilejä boheemiin makuuhuoneeseen, muista valita väripaletti, materiaalit ja kerroksellisuus tarkasti huomioiden myös huoneen yleistyyli. Näiden vinkkien avulla voit luoda upean ja ainutlaatuisen boheemin makuuhuoneen, joka on sekä tyylikäs että rentouttava.

Miten yhdistää erilaisia sisustuselementtejä boheemissa makuuhuoneessa?

Boheemityyliset makuuhuoneet ovat suosittuja sisustustyylejä, joihin yhdistyy erilaisia värejä, tekstiilejä ja koristeita. Yhdistämällä erilaisia ​​sisustuselementtejä boheemiin makuuhuoneeseen voit luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän tilan. Tässä on joitain vinkkejä siitä, miten yhdistää erilaisia sisustuselementtejä boheemissa makuuhuoneessa.

Yhdistele erilaisia värejä

Boheemityylissä on tärkeää käyttää rohkeita ja kirkkaita värejä. Voit yhdistellä esimerkiksi oranssia, pinkkiä, sinistä ja vihreää toisiinsa luodaksesi eloisia ja iloisia tunnelmia. Kokeile myös yhdistää erilaisia sävyjä samasta väristä, esimerkiksi vaaleanpunainen ja fuksia. Muista, että värien yhdistelyssä ei ole oikeaa tai väärää tapaa, joten voit olla luova ja kokeilla uusia yhdistelmiä.

Käytä erilaisia ​​kankaita

Kankaat ovat tärkeitä boheemityylissä, ja niitä voi käyttää monin eri tavoin. Voit käyttää erilaisia ​​tekstiilejä, kuten mattoja, verhoja ja tyynyjä, sekä yhdistellä erilaisia ​​kuoseja, kuten kukkia, raidallista tai eläinkuviota. Muista, että kankaiden käyttö antaa tilalle ylellisen ja kodikkaan vaikutelman.

Luo kerroksia

Boheemityyliin kuuluu usein kerrosten luominen sisustuksessa. Voit esimerkiksi laittaa maton toisen päälle tai lisätä useita tyynyjä sängylle. Lisää myös seinälle tauluja tai valokuvia, joita voit kerrostaa eri korkeuksiin. Tämä luo visuaalista kiinnostusta ja tekee tilasta kodikkaamman.

Käytä rottinkia ja puuta

Jos haluat lisätä boheemin ilmeen makuuhuoneeseesi, voit käyttää rottinkikalusteita ja puukoristeita. Rottinki on helppo materiaali, joka sopii hyvin boheemityyliin. Voit esimerkiksi hankkia rottinkituolin tai -pöydän. Puuesineet, kuten puiset kehykset ja lyhdyt, ovat myös hyvä tapa tuoda boheemia tunnelmaa makuuhuoneeseen.

Lopuksi, muista olla luova ja uskaltaa kokeilla uusia asioita. Boheemi tyyli on avoin kaikille erilaisille ideoille ja yhdistelmille. Yhdistele rohkeasti erilaisia ​​sisustuselementtejä ja luo oma boheemi tilasi.

Boho-chic makuuhuoneen sisustus: opas

Onko sinulla suunnitelmissa sisustaa uudelleen makuuhuoneesi ja etsit inspiraatiota? Jos kyllä, boho-chic tyyli voi olla juuri sinulle sopiva. Boho-chic tarkoittaa boheemia ja romanttista tyyliä, jossa on ripaus hippie-henkeä. Se on rento, värikäs ja monipuolinen, ja sen avulla voit ilmaista omaa persoonallisuuttasi.

Kun aloitat makuuhuoneen sisustamisen boho-chic-tyyliin, ensimmäinen askel on valita oikeat värit. Vaaleat ja luonnolliset sävyt, kuten valkoinen, beige ja ruskea, ovat erinomaisia taustoja boho-chic-tyylille. Voit lisätä väriä käyttämällä boheemeja elementtejä, kuten ylikokoisia kukka- tai geometrisia kuvioita, jotka ovat tyypillisiä boho-chic-tyylille. Käytä myös rohkeita värejä, kuten pinkkiä, turkoosia tai purppuraa, jotka tuovat makuuhuoneeseen eloa ja iloa.

Seuraava askel on valita oikeat huonekalut ja tekstiilit. Boho-chic-tyyli suosii luonnonmateriaaleja, kuten puuta, bambua ja pellavaa. Valitse houkutteleva sänky, jossa on päänalus tai verhoja ja lisää siihen mukava patja ja pehmeät tyynyt. Käytä useita erilaisia ​​tekstiilejä, kuten mattoja, verhoja ja torkkupeittoja. Voit yhdistää eri tekstuureja, kuten pitsiä, samettia ja villaa, luodaksesi mielenkiintoisen kerroksellisuuden.

Boho-chic-tyyliin sisältyy myös paljon koristeita. Voit käyttää roikkuvia kasveja, kuten murattia tai köynnöskasveja, antamaan makuuhuoneellesi raikkaan ilmeen. Kynttilät ja valot ovat myös tärkeitä boho-chic-tyylisessä sisustuksessa. Ripusta seinille kollaaseja, jotka sisältävät valokuvia perheestäsi ja ystävistäsi, muistoja matkoiltasi ja muita henkilökohtaisia ​​esineitä, jotka merkitsevät sinulle paljon.

Lopuksi, älä unohda lisätä ripaus viherkasveja. Huonekasvit tuovat luonnon kauneutta ja elämää makuuhuoneeseesi. Valitse helppohoitoisia kasveja, kuten saniaisia, rönsyliljoja tai peikonlehtiä.

Kun suunnittelet boho-chic makuuhuonetta, pidä mielessä rento ja persoonallinen tyyli. Käytä rohkeita värejä, erilaisia ​​tekstuureja ja paljon koristeita, jotta makuuhuoneestasi tulee viihtyisä ja kaunis paikka rentoutumiseen ja nautiskeluun.

Kuinka tehdä DIY-boheemi päätylaudan makuuhuoneeseen

Boheemityyli on suosittu sisustusvalinta makuuhuoneissa, ja yksi tapa tuoda tyyliä kotiin on tehdä oma DIY-päätylaudan. Tämä on helppo projekti, joka vaatii vain muutaman materiaalin ja työkalun. Tässä artikkelissa jaan sinulle vaihe vaiheelta ohjeet siitä, kuinka voit luoda upean boheemi päätylaudan makuuhuoneeseesi.

Vaihe 1: Mitä tarvitset

1

Ensimmäinen askel on varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat materiaalit käytettävissäsi. Tarvitset vanerilevyn, jonka leveys vastaa sängyn leveyttäsi. Valitse haluamasi korkeus, mutta noin 120-150 cm on hyvä lähtökohta. Tarvitset myös patjanpehmustetta, kankaan päällystämistä varten, kangashakasia, ruuveja, poran ja sahan.

Vaihe 2: Leikkaa vaneri

Seuraavaksi leikkaa vanerilevy haluamaasi kokoon. Voit pyytää rautakaupasta leikkaamaan sen puolestasi tai tehdä sen itse poralla ja sahalla. Tee huolellisesti merkinnät ennen leikkaamista varmistaaksesi, että saat tasaisen levykoon.

Vaihe 3: Kiinnitä patjanpehmuste

Kun olet leikannut vanerin haluamaasi kokoon, kiinnitä patjanpehmuste siihen. Leikkaa patjanpehmuste samankokoiseksi kuin vaneri ja kiinnitä se ruuveilla vaneriin.

Vaihe 4: Päällystä kangas

Seuraavaksi on aika päällystää päätylaudan kangas. Valitse boheemi tai etninen kuvioitu kangas saadaksesi juuri oikean ilmeen. Kiinnitä kangas hakasilla takana, jotta se on tiukasti paikoillaan.

Vaihe 5: Kiinnitä päätylaudan seinään

Kun olet peittänyt vanerin kangaspeitteellä, on aika asentaa päätylaudan seinään. Kiinnitä päätylaudan yläosa seinään käyttämällä ruuveja. Varmista, että päätylaudan alaosa tuetaan tiukasti sängyn runkoa vastaan, jotta se pysyy paikallaan.

Vaihe 6: Nauti uudesta päätylaudastasi

Nyt kun olet rakentanut oman boheemin päätylaudan, voit nauttia sen kauneudesta makuuhuoneessa. Tämä DIY-projekti on helppo ja edullinen tapa luoda uusi ilme kotisi sisustukseen. Voit myös muokata päätylaudan tyyliä valitsemalla erilaisen kangasmateriaalin tai maalaamalla sen haluamallasi värillä.

Kuten näet, boheemin päätylaudan tekeminen on helppoa ja hauskaa! Se on myös loistava tapa lisätä persoonallisuutta makuuhuoneeseen. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua luomaan oman DIY-päätylaudan ja antoi sinulle inspiraatiota boheemiin sisustukseen. Onnea projektiisi!

3 sisustusideaa boheemille makuuhuoneelle pienen budjetin kanssa

Unelmiesi boheemimakuuhuoneen luominen pienen budjetin kanssa voi tuntua ylivoimaiselta tehtävältä, mutta se on mahdollista! Tässä artikkelissa esittelemme kolme sisustusideaa, jotka auttavat sinua luomaan boheemimakuuhuoneen edullisesti.

Ensimmäinen idea on käyttää vanhaa huopia tai mattoa seinäkoristeen luomiseen. Boheemi tyyli rakastaa tekstuuria ja kerroksia, joten lisäämällä seinälle vaikkapa vanhan villahuovan saat heti lisää mielenkiintoa huoneeseen. Voit myös käyttää vanhoja rullaverhoja samalla tavalla. Ripusta ne roikkumaan seinään epäsymmetrisesti, ja huoneesi saa välittömästi tyylikkään boheemin ilmeen.

Toinen idea on hankkia kasveja makuuhuoneeseen. Kasvit tuovat raikkautta ja elämää huoneeseen, ja niillä on terveysvaikutuksia viihtyvyyden lisäksi. Jotkut parhaita kasveja makuuhuoneeseen ovat peikonlehti, anopinkieli ja rönsylilja. Nämä kasvit ovat helppoja hoitaa ja kestävät hyvin myös hämärässä.

Kolmas idea on käyttää valaistusta tunnelman luomiseen. Boheemissa tyylikeinossa on tärkeää käyttää epäsuoria valonlähteitä, jotka pehmentävät huoneen tunnelmaa. Voit lisätä valaistusta helposti ripustamalla valosarjan sängyn yläpuolelle tai ostamalla kauniin riippuvalaisimen, joka luo pehmeän valonilmeen.

Nämä kolme sisustusideaa ovat helppoja toteuttaa ja edullisia. Jokainen niistä tuo oman lisänsä boheemiin makuuhuoneeseen ja auttaa sinua luomaan täydellisen rentoutumispaikan. Muista, että boheemityyli on rento ja epäsymmetrinen, joten unohda säännöt ja anna mielikuvituksesi lentää!

Kuinka saada boheemi tunnelma makuuhuoneeseen vintage-esineillä?

Boheemi tunnelma makuuhuoneessa on helppo saavuttaa vintage-esineillä. Vanhojen esineiden käyttö sisustamisessa on yhä suositumpaa, koska ne antavat kodille persoonallista ilmettä ja lisäävät tunnelmaa. Tässä artikkelissa annan vinkkejä siitä, miten voit tuoda boheemin tunnelman makuuhuoneeseesi.

Ensimmäinen askel on löytää vintage-esineitä. Voit etsiä niitä kirpputoreilta, huutokaupoista ja antiikkimarkkinoilta. Internetistä löytyy myös paljon verkkokauppoja, jotka myyvät vanhoja tavaroita. Kun olet löytänyt haluamasi esineet, voit alkaa sisustaa makuuhuonettasi.

Yksi tapa luoda boheemi tunnelma on käyttää erilaisia ​​tekstuureja. Esimerkiksi, jos sinulla on puinen sängynpääty, voit laittaa sängylle pehmeän peiton ja flanellilakanat. Voit myös lisätä koristetyynyjä eri kuvioilla ja materiaaleilla.

Toinen tapa on käyttää rohkeita värejä. Voit valita yhden päävärin ja käyttää sitä useissa eri sävyissä. Esimerkiksi, jos valitset sinisen värin, voit käyttää eri sinisen sävyjä eri elementeissä, kuten tyynyissä ja verhoissa. Voit myös lisätä kontrastia käyttämällä kirkkaita värejä, kuten punaista tai vihreää.

2

Kolmas tapa on käyttää erilaisia ​​esineitä koristeena. Voit esimerkiksi laittaa vanhan kirjoituskoneen pöydälle tai vanhoja valokuvia seinälle. Lisäämällä erilaisia ​​esineitä, voit luoda kodikkaan tunnelman ja persoonallisen ilmeen.

Boheemi tunnelma voidaan saavuttaa myös kasveilla. Voit laittaa pieniä kukkaruukkuja hyllyille tai ikkunalaudalle. Kasvit tuovat väriä ja elämää huoneeseen ja auttavat parantamaan ilmanlaatua.

Lopuksi, voit lisätä tunnelmaa valaistuksella. Käytä pehmeitä valoja, kuten kynttilöitä tai lattiavalaisimia, jotta saat rentouttavan tunnelman. Voit myös käyttää erilaisia ​​lamppuja, kuten kristallikruunua tai ripustettuja valoja, luomaan viehättävän tunnelman makuuhuoneeseesi.

Käyttämällä vintage-esineitä, erilaisia tekstuurielementtejä, rohkeita värejä, koriste-esineitä, kasveja ja tunnelmallista valaistusta, voit luoda boheemin tunnelman makuuhuoneeseesi. Muista kuitenkin, että liiallinen sisustaminen voi johtaa kaoottiseen ja sekavaan lopputulokseen. Pidä sisustus yksinkertaisena ja siistinä ja anna vintage-esineiden puhua puolestaan.

Related Articles

Vastaa

Back to top button