Käyttöehdot

Viimeksi päivitetty: 02/02/2023

Johdanto (LUE EHDOT HUOLELLISESTI ENNEN TÄMÄN SIVUSTON KÄYTTÖÄ)

Tervetuloa verkkosivustolle (”Yritys”, ”me”, ”meidän”, ”me”)! Koska olet juuri napsauttanut käyttöehtojamme, keskeytä, ota kuppi kahvia ja lue seuraavat sivut huolellisesti. Se kestää noin 20 minuuttia.

Nämä Palveluehdot (”Ehdot”, ”Palveluehdot”) säätelevät verkkosivuston ylläpitämien verkkosivujemme käyttöä osoitteessa.

Tietosuojakäytäntömme säätelee myös Palvelumme käyttöä ja selittää, kuinka keräämme, suojaamme ja paljastamme tietoja, jotka johtuvat verkkosivujemme käytöstä. Lue se tästä tietosuojakäytäntö

Sopimuksesi kanssamme sisältää nämä ehdot ja tietosuojakäytäntömme (”Sopimukset”). Hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt Sopimukset ja sitoudut noudattamaan niitä.

Jos et hyväksy (tai et pysty noudattamaan) näitä sopimuksia, et voi käyttää tätä verkkosivustoa. Nämä ehdot koskevat kaikkia vierailijoita, käyttäjiä ja muita, jotka haluavat käyttää Palvelua.

Kaikki tämän sivuston kirjoitettu sisältö on verkkosivuston luoma. Et saa käyttää, kopioida, jäljentää tai tulostaa tätä sisältöä millään tavalla, muodossa tai muodossa.

Tällä sivustolla käytettyjä kuvia on käytetty hyvässä uskossa. Suurin osa tämän sivuston kuvista on peräisin Irlannin sisältöpoolista, Tourism Irelandin ja Failte Irelandin tarjoamasta palvelusta. Muut käytetyt kuvat on ostettu Shutterstockin kautta.

Loput kuvat on joko toimitettu kyseessä olevan valokuvaajan luvalla tai ne ovat verkkosivuston luomia (tämä mainitaan kuvan otsikossa. Pieni määrä tämän sivuston kuvia on käytetty Creative Commons -lisenssillä. Tämä kerrotaan kuvan otsikossa.

Kilpailut, arvonnat ja promootiot

Kaikki tämän verkkosivuston kautta saatavilla olevat kilpailut, arvonnat tai muut promootiot (yhteisesti ”kampanjat”) voivat olla näistä käyttöehdoista erillisiä sääntöjä. Jos osallistut kampanjoihin, lue sovellettavat säännöt sekä tietosuojakäytäntömme. Jos Kampanjan säännöt ovat ristiriidassa näiden palveluehtojen kanssa, promootiosääntöjä sovelletaan.

Pidä Harmless

Kaikki verkkosivustolta löytyvä tieto on poikkeuksetta vain yleistietoa ja viihdettä varten. Tämän sivuston tietoja ei ole tarkoitettu ammattimaiseksi neuvoksi, johon sinun pitäisi luottaa. Suosittelemme, että ennen kuin noudatat neuvojamme, olipa kyse hotelli- tai Airbnb-suosituksista tai vaellusoppaita, hanki asiantuntija- tai ammattiapua. Kaikki verkkosivustolla ja niihin liittyvillä sosiaalisen median tileillämme (Facebook ja Instagram) antamamme mielipiteet ja neuvot ovat omia ajatuksiamme ja mielipiteitämme. Vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme verkkosivustolla olevien tietojen paikkansapitävyyden, emme anna takuita, esityksiä tai takuita siitä riippumatta, ovatko ne nimenomaisia ​​vai oletettuja, että verkkosivuston sisältö on ajan tasalla, tarkkaa tai täydellistä. millään tavalla.

Sisältö

Tältä sivustolta löytyvä kirjallinen sisältö, ellei toisin mainita, on verkkosivuston omaisuutta. Et saa jakaa, muokata, lähettää, käyttää uudelleen, ladata, lähettää uudelleen, kopioida tai käyttää mainittua Sisältöä kokonaan tai osittain kaupallisiin tarkoituksiin tai henkilökohtaiseen hyötyyn ilman meiltä etukäteen saatua kirjallista lupaa.

Kielletyt käyttötavat

Voit käyttää tätä verkkosivustoa vain laillisiin tarkoituksiin ja ehtojen mukaisesti. Sitoudut olemaan käyttämättä Palvelua:

  • Millä tahansa tavalla, joka rikkoo sovellettavia kansallisia tai kansainvälisiä lakeja tai määräyksiä.
  • Mainos- tai myynninedistämismateriaalin välittäminen tai lähettäminen, mukaan lukien ”roskaposti”, ”ketjukirje”, ”roskaposti” tai mikä tahansa muu vastaava tarjous.
  • Esiintyä tai yrittää esiintyä verkkosivustona
  • Millä tahansa tavalla, joka loukkaa muiden oikeuksia tai jollakin tavalla on laitonta, uhkaavaa, vilpillistä tai haitallista tai liittyy mihinkään laittomaan, laittomaan, vilpilliseen tai haitalliseen tarkoitukseen tai toimintaan.
  • ryhtyä mihin tahansa muuhun toimintaan, joka rajoittaa tai estää ketään tämän verkkosivuston käyttöä tai nauttimista tai joka voi, kuten olemme määrittäneet, vahingoittaa tai loukata
Back to top button