KeittiöMakuuhuoneolohuone ideoita

Kuinka perustaa kahvipiste keittiöön, osa 1

Kuinka perustaa kahvipiste keittiöön, osa 1

Jos rakastat kahvia ja haluat nauttia siitä mukavasti kotona, miksi et perustaisi omaa kahvipistettä keittiöön? Se voi olla helppo ja hauska projekti, joka voi lisätä kodin viihtyisyyttä. Tämä on osa 1 kuinka perustaa kahvipiste keittiöön.

Ensimmäinen askel on valita paikka kahvipisteelle. Keittiön saareke tai baaritiski ovat suosittuja vaihtoehtoja. Muista, että piste tarvitsee riittävästi tilaa laitteille ja tarvikkeille, sekä hyvän työskentelykorkeuden. Yritä löytää paikka, johon on helppo päästä sähköpisteestä ja veden lähteestä tarvittaessa.

Seuraava askel on hankkia oikeat laitteet. Kahvinkeitin on tietysti tärkein laite. Valitse sellainen, joka sopii käyttötarpeisiisi ja keittiön tyyliin. Espressokeitin, pressopannu tai perkolaattori ovat muita vaihtoehtoja. Muita tarpeellisia laitteita ovat kahvimylly, maidonvaahdotin ja teekannu. Laitteiden hinta voi vaihdella merkin ja mallin mukaan, joten tee tutkimusta ennen ostamista.

Kolmas askel on hankkia tarvittavat tarvikkeet. Varmista, että sinulla on tarpeeksi kahvipapuja tai jauhettua kahvia, sokeria, kermaa tai maitoa, teepusseja ja muita makeutusaineita. Myös kahvikupit, lusikat, lautasliinat ja roskakori ovat tärkeitä tarvikkeita.

Viimeinen askel on suunnitella kahvipisteen ulkoasu ja lisätä henkilökohtainen kosketus. Voit käyttää koristeellisia astioita, kauniita kuppi- ja lautassettejä ja mielenkiintoisia koriste-esineitä. Voit myös ripustaa keittiön yläkaappeihin hyllyjä kahvitarvikkeille.

Nyt kun olet saanut perusasiat valmiiksi, voit nauttia omasta kahvipisteestä keittiössäsi! Seuraavassa osassa, opimme lisää ideoita ja vinkkejä kahvipisteen parantamiseksi ja yksilöllistämiseksi.

Tarvittavat välineet ja laitteet kahvipisteen perustamiseen

Kahvin ystäville unelma voisi olla oman kahvipisteen perustaminen. Voit aloittaa pienellä, vain muutamalla välineellä ja laitteella, mutta varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi.

Ensinnäkin, tarvitset kahvimyllyn. Tämä on erittäin tärkeä osa kahvipistettäsi, sillä se vaikuttaa suoraan kahvisi makuun. Valitse mylly, joka sopii tarpeisiisi, ja jonka avulla voit jauhaa haluamasi kokoiset pavut. Manuaalinen tai automaattinen, valinta on sinun.

Seuraavaksi tarvitset keittimen. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on perinteinen suodatinkeitin. Voit myös harkita muita vaihtoehtoja, kuten espressokeitintä tai pressopannua, jos haluat tarjota asiakkaillesi enemmän valinnanvaraa. Muista, että keittimen koko riippuu siitä, kuinka paljon kahvia haluat valmistaa kerrallaan.

Lisäksi tarvitset kahvimukeja. Ole luova ja valitse muki, joka heijastaa kahvipisteesi persoonallisuutta. Muista myös, että erilaisilla juomilla on erilaisia ​​mukivaatimuksia. Esimerkiksi kahvi maitojuomassa vaatii suuremman tilavuuden kuin esimerkiksi espresso.

Jotta asiakkaasi voivat nauttia kahvistaan ​​pitkään, tarvitset myös kahvisäiliön. Säiliö pitää kahvin tuoreena ja tarjoaa helpon tavan annostella sitä keittimeen. Valitse säiliö, joka on helppo puhdistaa ja täyttää.

1

Lisäksi tarvitset muita tarvikkeita, kuten sekoituslautan, termospullon, kahvilusikan, kertakäyttömukit, paperisuodattimet tai uudelleenkäytettävät suodattimet, sokeripalat, kermavaahdon ja muut maustetut siirapit. Muista myös, että hyvä ilmastointi ja riittävä valaistus auttavat luomaan miellyttävän ilmapiirin kahvipisteessäsi.

Lopuksi, varmista, että kahvipisteesi on helposti saavutettavissa asiakkaille. Suunnittele huolellisesti sijainti ja asettelu, ja harkitse sisustusta, joka heijastaa brändiäsi. Muista myös, että korkea laatu ja ystävällinen palvelu ovat avain menestykseen kahvipisteessäsi.

Nyt sinulla on kaikki tarvittavat välineet ja laitteet kahvipisteen perustamiseen. Muista, että tärkeintä on tarjota asiakkaillesi korkealaatuista kahvia ja unohtumattomia elämyksiä.

Miten valita sopiva kahvikone?

Kahvin ystävät tietävät, että hyvä kahvi on välttämätöntä päivittäin nautittavaksi. Mutta miten valita oikea kahvikone? Tarjolla on lukuisia erilaisia ​​malleja, jotka voivat olla hämmentäviä valinnan teossa. Tässä artikkelissa tutkimme joitain keskeisiä tekijöitä, jotka auttavat sinua valitsemaan sopivan kahvikoneen.

Ensimmäinen askel on määrittää, millainen kahvinkeitin vastaa tarpeitasi. Jos olet kiireinen aamuisin, nopeasti toimiva kahvinkeitin voi olla hyvä vaihtoehto. Jos käytät kahvia lähinnä yksin, pienempi kannu voi olla parempi. Jos rakastat kahvia, joka maistuu juuri siltä kuin kahvila tarjoilee, harkitse espressokonetta tai perinteistä mokkapannua.

Toinen tekijä on koneen koko ja tyyppi. Pienet keittimet sopivat paremmin pieniin keittiöihin, kun taas isommat koneet ovat parempia suuremmille ruokailutiloille tai toimistoille. Tyyli voi myös olla tärkeä, jos haluat kahvinkeittimen, joka sopii tilan sisustukseen.

2

Kolmas tekijä on hinta. Kahvinkeitinten hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä useisiin satoihin euroihin. On tärkeää määrittää budjetti ja löytää kone, joka sopii siihen.

Neljäs tekijä on kahvinkeitinten ominaisuudet. Jotkut keittimet tarjoavat erilaisia ​​valmistusmenetelmiä, kun taas toiset tarjoavat lisätoimintoja, kuten automaattisen sammutuksen tai kello-ominaisuuden. Mieti, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä.

Viimeinen tekijä on huolto. Kuinka helppo kone on puhdistaa ja ylläpitää? Tämä voi olla tärkeää, jos käytät konetta päivittäin tai haluat pitää sen hyvässä kunnossa pidempään.

Kun olet harkinnut näitä tekijöitä, voit valita kahvinkeittimen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi. Muista, että sopiva kahvikone on henkilökohtainen valinta, joka riippuu tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Hyvän kahvikoneen avulla voit nauttia laadukkaasta kahvista päivittäin.

Kahvinvalmistusvinkit aloittelijalle

Kahvia on helppo juoda, mutta sen valmistaminen voi olla haastavaa. Tässä artikkelissa annan sinulle muutamia kahvinvalmistusvinkkejä aloittelijoille, jotka auttavat sinua saamaan täydellisen kupin kahvia.

Ensinnäkin, aloita laadukkailla raaka-aineilla. Hyvälaatuinen kahvi on tärkeää, joten hanki tuoretta kahvia, joka sopii makuusi. Varmista myös, että käytät puhdasta vettä. Suodatettu tai pullotettu vesi toimii yleensä parhaiten.

Toiseksi, oikeaoppinen mittaus on avainnistä onnistuneeseen kahvinkeittoon. Liian paljon tai liian vähän kahvia voi vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen. Käytä suositeltua kahvimäärää ja säädä sen mukaan veden määrä.

Kolmanneksi, valitse oikea valmistustapa. On monia tapoja valmistaa kahvia, mutta suosituimpia ovat suodatinmenetelmät, percolator-keitin, ranskalainen painopannu ja espressokeitin. Valitse menetelmä, joka sopii parhaiten makusi ja mieltymyksesi mukaan.

Neljänneksi, varmista, että säädät lämpötilan oikein. Liian kuuma tai liian kylmä vesi voi vaikuttaa kahvin makuun. Suosittelemme lämpötilan säätämistä noin 90-96 asteeseen Celsiusasteeseen.

Viidenneksi, valmistusprosessi on tärkeä. Varmista, että kahvi valmistetaan oikeassa ajassa ja sekoita kahvia useaan otteeseen valmistuksen aikana tasaisen makuelämyksen saavuttamiseksi. Muista myös huuhdella suodatin ennen kahvin laittamista siihen, jotta ylimääräinen paperimakua ei tartu kahviin.

Lopuksi, nauti kahvistasi! Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, joten älä stressaa liikaa valmistusprosessista. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan menetelmän ja löytänyt oman mieltymyksesi mukaisen kahvimäärän, saatat löytää täydellisen kupin kahvia joka päivä.

Toivottavasti nämä kahvinvalmistusvinkit ovat auttaneet sinua aloittelijana saamaan parempia tuloksia kahvinkeitossa. Muista käyttää laadukkaita raaka-aineita, säädä mittasuhteet oikein, valitse sopiva valmistusmenetelmä ja huolehdi oikeasta lämpötilasta ja valmistusajasta. Seuraa näitä yksinkertaisia vinkkejä ja voit nauttia herkullisesta kupillisesta kahvia joka päivä!

Kuinka säilyttää kahvi oikein?

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, mutta sen säilyttäminen oikein on usein unohdettu taito. Oikealla säilytyksellä voit varmistaa, että kahvisi pysyy tuoreena ja maku korkealaatuisena pidempään. Tässä artikkelissa käymme läpi parhaat käytännöt kahvin säilyttämiseen, jotta voit nauttia täydellisestä kupillisesta aina.

Ensinnäkin, älä koskaan säilytä kahvia jääkaapissa tai pakastimessa. Vaikka se saattaa tuntua loogiselta, sillä halutaan pidentää kahvin kestoa, todellisuudessa jääkaappi ja pakastin altistavat kahvin kosteudelle ja hajuille, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti sen makuun ja tuoksuun.

Sen sijaan, säilytä kahvia ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä poissa suorasta auringonvalosta ja kosteudesta. Ilmatiiviys on tärkeää, jotta kahvin aromit eivät haihdu pois tai imeydy epämiellyttäviin hajuihin.

Toinen tärkeä seikka on ostaa vain tarpeeksi kahvia lyhyeksi ajaksi. Kahvi alkaa menettää makuaan ja aromaattisia ominaisuuksiaan heti valmistamisen jälkeen, joten on parasta ostaa vain mitä tarvitset seuraavan viikon aikana.

Lisäksi, vältä ostamista valmiiksi jauhettua kahvia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi jauha kahvia vasta ennen sen valmistamista. Jauhamalla kahvin juuri ennen valmistusta voit varmistaa, että maku ja aromi ovat mahdollisimman korkealaatuisia.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, käytä hyvälaatuisia kahvipapuja. Laadukkaiden papujen käyttäminen vaikuttaa suuresti kahvin makuun. Jos mahdollista, osta tuoreita papuja paikallisesta paahdosta tai erikoiskahviliikkeestä.

Yhteenvetona, kahvin säilyttäminen oikein merkitsee sitä, että se tulee säilyttää ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä poissa suorasta auringonvalosta ja kosteudesta. Osta vain tarpeeksi kahvia lyhyeksi ajaksi, älä koskaan säilytä jääkaapissa tai pakastimessa, ja käytä hyvälaatuisia kahvipapuja. Noudattamalla näitä ohjeita voit nauttia täydellisestä kupillisesta kahvia joka kerta.

Kahvitauon tarjoilut: makeaa vai suolaista?

Kahvitauko on monille tärkeä osa työpäivää. Se antaa mahdollisuuden venyttää jalkoja ja saada hetken hengähdystauon kiireisestä päivästä. Kahvin lisäksi monet haluavat nauttia myös jotain pientä suuhunpantavaa.

Mutta mikä on parempi vaihtoehto kahvihetken tarjoiluksi – makea vai suolainen? Tämä on kysymys, johon ei ole yksiselitteistä vastausta, sillä se riippuu täysin henkilökohtaisesta mieltymyksestä.

Makeat herkut ovat usein ensimmäinen valinta, kun ajatellaan kahvihetken tarjoilua. Leivonnaiset, kuten pullat, muffinit ja keksit, ovat klassisia vaihtoehtoja. Ne ovat helppoja tarjottavia, jotka sopivat monen eri makuisen kahvin kanssa. Makeat herkut nostavat usein mielialaa ja tuovat pienen piristyksen päivään.

Toisaalta, suolaiset tarjoilut ovat myös suosittuja. Suolainen piirakka tai pala juustoa voi olla juuri sitä mitä kaipaat naposteltavaksi kahvikupposen kera. Suolaiset tarjoilut voivat auttaa pitämään verensokerin tasaisena, etenkin jos kahvia juodaan paljon.

Mitä sitten valita? Tärkeintä on valita jotain, mikä sopii omaan makuun ja mielialaan. Jos makeat herkut nostavat mielialaa ja antavat pienen energiahuipun, ne voivat olla hyvä valinta. Jos taas kaipaat jotain suolaista tai pidät enemmän suolaisesta mausta, suolaiset tarjoilut ovat parempi vaihtoehto.

On myös tärkeää muistaa, että kahvihetken tarjoiluissa voidaan yhdistää molempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi pieni pala juustoa ja hedelmä voi olla miellyttävä yhdistelmä. Tai vaikkapa makea muffini ja lasi maitoa voivat olla kevyt ja herkullinen välipala.

Yhteenvetona voidaan todeta, että makea vai suolainen – se on henkilökohtainen päätös. Tärkeintä on valita jotain, mistä nauttii ja mikä sopii omaan makuun. Ja muista, että kahvihetken tarjoiluissa voi yhdistää molempia vaihtoehtoja ja löytää juuri sen täydellisen makuyhdistelmän.

Vinkkejä kahvipisteen siivoukseen ja ylläpitoon

Kahvipiste on yksi tärkeimmistä paikoista, jossa työntekijät kokoontuvat taukojen aikana. Se on paikka, jossa voidaan jakaa ajatuksia, pitää hauskaa ja rentoutua ennen työn jatkamista. Siksi on tärkeää pitää kahvipiste siistinä ja hygieenisenä. Tässä artikkelissa annan muutamia vinkkejä kahvipisteen siivoukseen ja ylläpitoon.

Ensinnäkin, aloita perusteellisella puhdistuksella. Poista roskat, pyyhi pölyt ja lika pois pöydistä ja lattialta. Kun olet suorittanut perusteellisen puhdistuksen, varmista, että kahvipisteen tarvikkeet ovat ajan tasalla. Tarkista, onko kahvikoneessa tarpeeksi papuja tai jauhettua kahvia, ja varmista, että kaikki kupit, lautaset, lusikat ja napit ovat puhtaita ja käyttövalmiina.

Toiseksi, pidä kahvipiste järjestyksessä. Vältä ruuhkaa keskellä kahvipistettä laittamalla tarvikkeet järkevään järjestykseen. Tee erillinen alue sokerille, kermalle ja teepusseille. Jos mahdollista, aseta kahvikone niin, että se ei estä käytävää tai muita työtilan alueita.

Kolmanneksi, varmista, että kahvipiste on hygieeninen. Puhdista kahvikoneen säiliöt ja letkut säännöllisesti estäen bakteerien ja muiden epäpuhtauksien kasvua. Pyyhi myös kaikki kosketuspinnat, kuten ovenkahvat, tiskialtaan reunat ja kahvilusikan varret antibakteerisella liinalla päivittäin tai useammin, jos mahdollista.

Neljänneksi, muistuta kollegoita pitämään kahvipiste puhtaana ja siistinä. Voit laittaa muistutuksen ilmoitustaululle tai lähettää sähköpostia toimistolle, jotta kaikki työntekijät muistaisivat noudattaa hyvää hygieniakäytäntöä kahvipisteellä.

Lopuksi, kannusta tiimiäsi osallistumaan kahvipisteen ylläpitoon. Varaa aika viikossa, jolloin kaikki voivat auttaa siivoamaan ja järjestämään kahvipisteen. Tämä ei vain auta pitämään kahvipistettä siistinä, vaan se myös edistää ryhmähenkeä ja yhteistyötä.

Yhteenvetona, kahvipisteen siivous ja ylläpito ovat tärkeitä, jotta paikka pysyy miellyttävänä ja hygieenisenä. Perusteellinen puhdistus, järjestyksen ylläpito, hygienia ja ryhmätyö ovat avaintekijöitä kahvipisteen onnistuneessa ylläpidossa. Muista pitää kahvipisteessä aina tarpeeksi siisteyttä ja mukavuutta kaikille.

Kahvipisteen hygieniavaatimukset

Kahvin ystävät tietävät, että hyvä kahvi on paitsi maukasta myös turvallista juotavaa. Kahviloiden ja kahvipisteiden hygieniavaatimukset ovat tärkeitä varmistaakseen asiakkaiden terveyden ja hyvinvoinnin. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että kahvipisteet noudattavat tiukkoja hygieniastandardeja.

Yksi tärkeimmistä kahvipisteen hygieniavaatimuksista on puhtaus. Kahvipiste on pidettävä aina siistinä ja puhdistettava säännöllisesti. Käytetyt laitteet, kuten kahvinkeittimet ja muut tarvikkeet, on puhdistettava päivittäin. Lisäksi kahvinkeittoon käytettävän veden on oltava puhdasta ja tuoretta.

Toinen tärkeä hygieniavaatimus on henkilökunnan käsihygienia. Kahvilassa työskentelevien henkilöiden on pestävä kädet huolellisesti ennen kahvin valmistamista tai asiakaspalvelun tarjoamista. Käsihuuhteita on oltava saatavilla asiakkaille ja henkilökunnalle, jotta kädet voidaan puhdistaa nopeasti ennen tarjoilua.

Kahvipisteen hygieniavaatimuksiin kuuluu myös raaka-aineiden asianmukainen säilytys. Kahvipapujen, maidon ja muiden tarvikkeiden on oltava suojattuja hyönteisiltä, pölyltä ja muilta epäpuhtauksilta. Säilytyslämpötilan on oltava asianmukainen, jotta tuotteet pysyvät tuoreina ja eivät pilaannu.

Lisäksi kahviloiden on huolehdittava astioiden puhtaudesta. Astiat on pestävä huolellisesti ennen käyttöä ja niiden on annettava kuivua kokonaan ennen uudelleen käyttöä. Kertakäyttöastioita on käytettävä vain silloin, kun se on välttämätöntä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä hygieniavaatimuksena on tilojen asianmukainen ilmanvaihto. Kahvilan ilmanvaihdon on oltava riittävä, jotta ilma vaihtuu tarpeeksi usein ja tunkkainen haju poistuu tilasta. Ilmanvaihdon lisäksi kahvilassa on varmistettava asianmukainen lämpötila ja valaistus.

Kokonaisuudessaan kahvipisteen hygieniavaatimukset ovat korkeat, mutta ne ovat erittäin tärkeitä asiakkaiden terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Puhtaus, henkilökunnan käsihygienia, raaka-aineiden asianmukainen säilytys, astioiden puhtaus ja tilojen asianmukainen ilmanvaihto ovat kaikki tärkeitä tekijöitä hygienian varmistamiseksi. Jokaisen kahvilan on noudatettava tiukkoja hygieniastandardeja, jotta asiakkaat voivat nauttia maukkaasta kahvista terveellisessä ympäristössä.

Mitä huomioida kahvipisteen sijoittelussa keittiössä?

Kun remontoit keittiötäsi tai suunnittelet uutta, on tärkeää ottaa huomioon kaikki yksityiskohdat, mukaan lukien kahvipisteen sijoittelu. Kahvipiste on usein aamurutiinin keskiössä, joten sen sijoitus vaikuttaa koko keittiön toimivuuteen.

Ensinnäkin, kahvipisteen tulisi olla helposti saatavilla ja lähellä vesipistettä. Tämä helpottaa kahvin keittämistä ja veden lisäämistä tarvittaessa. Lisäksi, jos kahvipisteesi sisältää muita laitteita, kuten kahvinkeitintä tai espresso-konetta, varmista, että niillä on sopiva sähköliitäntä.

Toiseksi, kahvipisteen sijoittaminen lähellä ruokapöytää tai ruoanlaittoaluetta voi aiheuttaa turhia ruuhkia. Varmista, että kahvipisteesi ei estä tärkeitä liikennevirtoja keittiössä, jotta keittiötyöskentely sujuu sujuvasti.

Kolmanneksi, harkitse säilytystilaa kahvipisteessäsi. Kahvipapujen, sokerin, maidon ja muiden tarvikkeiden säilyttäminen helposti saatavilla paikalla tekee kahvinkeittorutiineistasi nopeampia ja tehokkaampia. Monet kahvipisteet sisältävät hyllyjä tai kaappeja, mutta voit myös harkita roikkuva säilytysjärjestelmää seinälle.

Lopuksi, muista pitää esteettisyys mielessä. Kahvipisteen suunnittelussa on tärkeää valita elementtejä, jotka sopivat keittiön yleiseen tyyliin ja värimaailmaan. Tämä luo harmonisen ilmeen ja auttaa kahvipistettäsi sulautumaan saumattomasti keittiöön.

Kun otat nämä tekijät huomioon, voit sijoittaa kahvipisteesi strategisesti keittiöösi. Sopiva paikka ei vain paranna keittiön toimivuutta, vaan tekee myös aamukahvinkeitosta nautinnollisempaa.

Kuinka pitää kahvipisteen kulut alhaisina?

Kahvi on yksi suosituimmista juomista maailmassa. Se herättää aamuisin ja pitää meidät virkeinä päivän aikana. Mutta se voi myös olla kallis nautinto, joka syö budjettiasi. Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia tapoja, joilla voit pitää kahvipisteesi kulut alhaisina.

Ensimmäinen ja tärkein vinkki on valmistaa kahvisi kotona. Kahvilassa käyminen voi olla hauskaa, mutta se voi myös olla kallista. Investoi laadukkaaseen kahvimyllyyn ja kahvinkeittimeen, jotta voit valmistaa herkullista kahvia kotona. Valitse edullinen kahvilaatu ja säästät huomattavasti rahaa verrattuna kalliisiin kahvimukiin kahviloissa.

Toinen vinkki on ostaa kahvi irtomyynnistä. Kaupat myyvät usein korkealaatuista kahvia irtomyynnissä edullisempaan hintaan kuin valmiiksi pakkauksissa. Lisäksi voit ostaa vain tarvitsemasi määrän, mikä estää kahvin heittämisen pois, jos et käytä kaikkea ennen sen vanhenemista.

Kolmas vinkki on käyttää uudelleenkäytettäviä kahvin suodattimia. Kertakäyttöisten suodattimien ostaminen voi tulla kalliiksi pitkällä aikavälillä, joten käyttämällä uudelleenkäytettäviä suodattimia säästät rahaa ja teet ympäristöystävällisen valinnan.

Neljäs vinkki on ostaa kahvia tukkupakkauksina. Jos juot paljon kahvia päivässä, voit säästää rahaa ostamalla isompia eriä tukkupakkauksissa. Vaikka tämä saattaa näyttää ensin kalliilta, se on todella halvempaa kuin ostaa pieniä eriä usein.

Viides vinkki on käyttää kahvimaitoa sen sijaan, että ostaisit kahvilasta lattea tai cappuccinoa. Kahvimaito on edullisempi vaihtoehto ja saat saman herkullisen maun tekemällä sen itse kotona.

Lopuksi, jos olet kahvin ystävä, harkitse harrastuksen aloittamista paahtamisesta. Tämä voi vaatia hieman investointeja laitteisiin, mutta sinä kontrolloit luomasi kahvin makua ja säästät rahaa pitkällä aikavälillä.

Kuten huomaat, on monia tapoja pitää kahvipisteesi kulut alhaisina. Investoimalla laadukkaaseen kahvimyllyyn ja kahvinkeittimeen, ostamalla kahvia irtomyynnistä, käyttämällä uudelleenkäytettäviä suodattimia, ostamalla kahvia tukkupakkauksissa ja käyttämällä kahvimaitoa voit nauttia herkullisesta kahvista ilman että se syö budjettiasi.

Related Articles

Vastaa

Back to top button