Chest ja kaappi mallejaKasvien ja kukkien hoitoKasvitieteellinen puutarha

Kuinka käyttää Pantonen vuoden väriä kodissasi, osa 1.

Kuinka käyttää Pantonen vuoden väriä kodissasi, osa 1.

On jälleen aika ottaa käyttöön uusi Pantonen vuoden väri! Vuoden 2023 väri on raikas, luonnollinen ja elinvoimainen sävy nimeltä ”Digital Lavender”. Tämä kaunis laventelin sävy sopii täydellisesti kodin sisustukseen, ja se on helppo yhdistää muihin väreihin.

Jotta voit hyödyntää vuoden väriä kotisi sisustuksessa, sinun ei tarvitse maalata seiniä laventelin sävyiseksi. Sen sijaan voit harkita pienempiä asioita kuten koristetyynyjä, verhoja ja muita tekstiilejä, jotka ovat helposti vaihdettavissa, kun vuodenaikojen tai mieltymysten muuttuvat.

Voit myös lisätä Digital Lavender -sävyn korostamaan jo olemassa olevaa sisustusta. Esimerkiksi, jos sinulla on neutraali väripaletti, voit lisätä laventelin tyynyt sohvalle tai maton olohuoneeseen. Jos huoneesi on jo rikkaan tumma, voit harkita laventelin lisäämistä akseleilla, kuten tyynyt, maljakot tai valaisimet.

Kokeile myös yhdistää Digital Lavender muiden vuoden värien kanssa. Vuoden 2022 väri oli ”Brave Ground”, joka on maanläheinen ruskea sävy. Voit yhdistää nämä kaksi väriä luomaan modernin, mutta rauhoittavan ilmeen kodissasi.

Yksi hauska tapa käyttää vuoden väriä on lisätä se koristeesineisiin. Esimerkiksi, jos sinulla on hyllykkö tai kirjahylly, voit lisätä laventelin värisiä esineitä, kuten maljakoita, kirjoja ja eläimiä. Näin voit tuoda uuden värin huoneeseen vaivattomasti.

Kun käytät Pantonen vuoden väriä kotisi sisustamisessa, muista pitää yleiskuvaus mielessäsi. Haluat varmistaa, että valitsemasi väri sopii olemassa oleviin elementteihin, eikä ole liian hallitseva. Muista myös sekoittaa ja sovittaa erilaisia ​​tekstiilejä, kuoseja ja koriste-esineitä saadaksesi mielenkiintoisen ja koordinoidun kokonaisuuden.

Seuraavassa osassa tarkastelemme tarkemmin, miten voit käyttää Digital Lavender -sävyä eri huoneissa. Joten pysy kuulolla!

Kodin sisustus uuteen loistoon Pantonen vuoden värillä, osa 1

Kun on aika piristää kodin ilmettä, uusi värimaailma voi olla juuri se ratkaisu, jonka tarvitset. Tämän vuoden Pantone-väri on nimeltään ”Illuminating Yellow”, ja se on täydellinen valinta lisäämään ripauksen aurinkoa ja iloa kotiisi.

Tämä keltainen sävy on kevyt ja raikas, mikä tekee siitä helpon yhdistettäväksi muihin väreihin. Se sopii erityisen hyvin yhteen harmaan, valkoisen ja mustan kanssa. Kokeile esimerkiksi maalata yksi seinä huoneestasi tällä keltaisella sävyllä tai käyttää sitä yksityiskohtina kodin tekstiileissä tai koriste-esineissä.

Voit myös yhdistää keltaisen muiden voimakkaiden sävyjen kanssa, kuten punaisen tai oranssin, antaen huoneelle iloista ja energistä tunnelmaa. Kuitenkin, hillitympiäkin yhdistelmiä on mahdollista suunnitella, kuten keltaisen ja vaaleanpunaisen tai pastellinsävyjen kanssa.

Jos et halua sitoutua maalaamaan koko seinää, voit harkita pienempää pintaa, kuten oven tai huonekalun maalaamista. Vaihtoehtoisesti, voit valita keltaisen värin huonekaluista, lampuista tai verhoista, jotta voit helposti vaihtaa kodin ilmettä myöhemmin.

Keltaisella värillä on myös mielialaa parantava vaikutus. Se voi tuoda auringonpaisteen tunnetta synkkäänkin päivään ja lisätä energiaa tilaan. Siksi se sopii hyvin erityisesti keittiöön tai olohuoneeseen, joissa vietetään eniten aikaa.

Lopuksi, muutamia vinkkejä keltaisen värin käyttöön kotona: valitse vain yksi tai kaksi aluetta, joihin haluat lisätä tätä väriä, jotta lopputulos ei ole liian räikeä. Yhdistele keltaista neutraaleihin sävyihin, kuten harmaaseen, valkoiseen tai beigeen. Loppujen lopuksi, ota rohkeasti kokeiluun uusi väri ja anna kodillesi uusi ilme Pantone-vuoden 2021 trendivärin avulla.

Pantonen vuoden väri – Ideoita sen käyttöön kodin sisustuksessa, osa 1

Pantone on julkistanut vuoden 2023 värin – Cherry Tomato. Tämä eloisa punainen sävy tuo intohimoa ja energiaa mihin tahansa tilaan, jossa sitä käytetään. Kodin sisustuksessa tämä väri voi olla haastava, mutta oikealla tavalla käytettynä se voi luoda upean vaikutelman.

Yksi tapa lisätä Cherry Tomato -sävy kodin sisustukseen on käyttää sitä pienissä akseessoireissa, kuten tyynyissä, verhoissa tai matossa. Tämä luo lämpimän tunnelman ja antaa kodille upean ilmeen. Toisaalta, jos haluaa astua rohkeasti esiin, voi maalata seinät Cherry Tomato -sävyllä. Seinien maalaaminen tällä sävyllä korostaa huoneen arkkitehtuuria ja tekee tilasta eloisamman.

Toinen tapa käyttää Cherry Tomato -väriä kodin sisustuksessa on yhdistää se muihin väreihin, kuten tummansiniseen, harmaaseen tai valkoiseen. Nämä värit tasapainottavat Cherry Tomato -väriä ja estävät sen dominoimisen liikaa. Esimerkiksi, valkoinen sohva punaisilla tyynyillä luo raikkaan ja modernin ilmeen.

Lisäksi, Cherry Tomato -väri toimii hyvin yhdessä luonnollisten materiaalien kanssa, kuten puun, kiven ja lasin kanssa. Puinen pöytä tai lattia yhdistettynä punaiseen mattoon tai verhoihin tuo kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Kiven tai lasin lisäys taas antaa tilalle raikkaan ilmeen, joka tasapainottaa Cherry Tomato -väriä.

Pantone vuoden värin käyttäminen kodin sisustuksessa ei tarkoita sitä, että tarvitsee muuttaa koko huonekalustoa tai maalata kaikki seiniä uudelleen. Pienet muutokset voivat tehdä suuren eron, kunhan ne ovat oikein valittuja. Pidä yllätyksellisyys ja räjähdysvoima sisustuksessa, mutta pidä silti mielessä, että tila täytyy pysyä toimivana ja mukavana asua.

Seuraavassa osassa käsittelemme lisää ideoita Pantone vuoden värin käyttämiseen kodin sisustuksessa.

Kuinka yhdistää Pantonen vuoden väri kodin sisustukseen, osa 1

Pantonen vuoden väri on tärkeä valinta kodin sisustuksessa. Jokainen vuosi tuo mukanaan uuden värin trendin, joka vaikuttaa muotiin, kauneuteen ja sisustukseen. Mutta miten voit yhdistää tämän vuoden Pantonen värin kotiisi?

Ensinnäkin, pidä mielessäsi että Pantonen vuoden väri on suunniteltu olemaan inspiraation lähde, eikä pakkovalinta. Jos et pidä tämän vuoden väristä, älä käytä sitä vain trendin takia. Valitse aina värit, jotka sopivat omaan tyyliisi ja persoonallisuuteesi.

Jos haluat kuitenkin käyttää tätä vuoden väriä kodissasi, aloita pienesti. Voit esimerkiksi lisätä tyynyjä, mattoja tai verhoja, jotka ovat tämän vuoden värissä. Tämä antaa raikkaan ilmeen huoneelle ja silti säilyttää oman tyylin.

Toinen tapa käyttää Pantonen vuoden väriä on lisätä se yksityiskohtiin. Esimerkiksi, voit maalata seinän tai vain yhden seinän tämän vuoden värillä. Tämä luo dramaattisen vaikutelman ja korostaa erityisesti huoneen tiettyä aluetta.

Jos olet rohkea, voit myös käyttää tätä vuoden väriä suuremmissa yksityiskohdissa, kuten sohvassa tai nojatuolissa. Tämä luo todellisen tyylin ja näyttää, että olet ajan tasalla trendeistä.

Lopuksi, muista että Pantonen vuoden väri on vain yksi osa sisustusta. Värien yhdistely on tärkeää, jotta huoneesi ei näytä liian ylikuormitetulta tai sekavalta. Käytä neutraaleja värejä yhdessä tämän vuoden värin kanssa tasapainon säilyttämiseksi.

Yhteenvetona, kun haluat sisällyttää Pantonen vuoden värin kodin sisustukseen, aloita pienesti ja lisää sitä yksityiskohtiin. Ole rohkea ja käytä sitä suuremmissa yksityiskohdissa, jos se sopii omaan tyyliisi. Muista, että sisustus on persoonallinen valinta, joten älä unohda omaa makua ja tyyliäsi!

Sisusta trendikkäästi Pantonen vuoden värillä, osa 1 – vinkkejä ja ideoita

Tervetuloa sisustusmaailman väriloistoon! Tämän vuoden väri valmistajalta Pantone on ilmoitettu, ja se on mitä kaunein vaaleanpunainen nimeltään Rose Quartz. Se on lempeän kevyt, elegantti ja erittäin trendikäs väri, joka sopii täydellisesti minkä tahansa kotisi elementin kanssa. Tässä artikkelissa jaamme parhaat vinkit ja ideat, kuinka sisustaa kodin tällä upealla värillä.

Ensimmäinen askel on valita oikeat huonekalut ja tekstiilit. Pehmeät vaaleanpunaiset tyynyt tai matot ovat loistava tapa aloittaa. Voit myös valita vaaleanpunaisen sohvan keskipisteeksi olohuoneessa tai ruokapöydän tuolit ruokailutilassa. Kokeile leikkimielistä yhdistelyä tummien sävyjen kanssa, kuten musta tai metalli, saadaksesi kontrastia.

Toinen askel on lisätä pieniä yksityiskohtia ympäri taloa. Kynttilät, kukat, lakanat ja keittiövälineet voivat kaikki olla roosan sävystä. Valaistus on myös avainasemassa: pehmeä valkoinen tai vaaleanpunainen valaistus antaa kodillesi romanttisen tunnelman.

Kodin sisustaminen roosalla ei tarvitse olla pelkästään vaaleanpunainen. Voit yhdistellä muita pastellisävyjä, kuten sinistä, vihreää tai keltaista, jotta kodissasi olisi monivärinen ilme. Muista myös, että roosa on upea sävy marmorilla, betonilla ja puulla.

Lopuksi, älä unohda sisustaa ulkokodin roosan värisellä. Kukkalaatikot, terassi- tai parvekekalusteet, tai pienet patsaat ovat kaikki hienoja ideoita. Lisää myös roosan värin vierelle valkoisia tai vihreitä kasveja, jolloin lajittelusi tuntuu raikkaalta ja elävältä.

Sisustaminen roosalla ei ole vain trendikästä, se on myös hauska projekti. Se voi auttaa luomaan rauhallisen tunnelman kodillesi, ja roosa väri on erittäin monipuolinen käytössä. Kokeile näitä vinkkejä huonekalujen, tekstiilien ja yksityiskohtien kanssa, jotta kodistasi tulisi tyylikäs ja moderni. Lopputuloksena on varmasti ihana paikka asua!

Kodin ilme uudistumaan Pantonen vuoden värillä, osa 1

Onko aika päivittää kodin sisustus ja tuoda siihen uutta eloa? Miksi et aloittaisi vuoden väritrendillä? Vuoden 2021 Pantone-väri on Illuminating Yellow, joka on raikas ja aurinkoinen sävy. Tämä väri sopii täydellisesti piristämään kotia keväällä ja kesällä.

Voit helposti lisätä tätä trendiväriä kotisi sisustukseen erilaisilla asusteilla, kuten koristetyynyillä, verhoilla tai vaikkapa maljakoilla. Voit myös maalata yhden seinän tällä sävyllä luomaan raikkaan ja modernin tunnelman huoneeseesi. Älä pelkää käyttää rohkeita ja kontrastikkaita värejä yhdessä – tummanharmaan tai mustan kanssa tämä keltainen sävy todella loistaa.

Illuminating Yellow on myös loistava vaihtoehto pienempiin huonetarvikkeisiin, kuten kynttilöihin, keittiön astioihin tai vaikkapa sohvatyynyihin. Se tuo huoneeseen valoa ja iloa, ja sopii hyvin yhteen esimerkiksi vihreän tai sinisen kanssa.

Jos haluat olla vieläkin rohkeampi, voit kokeilla tätä sävyä jopa suuremmissa huonekaluissa, kuten sohvissa tai nojatuoleissa. Tällöin on hyvä valita huonekalu, joka on yksinkertaisen muotoinen ja tyylikäs, jotta väri tulee esille kaikessa kirkkaudessaan.

Älä unohda valaistusta – Illuminating Yellow toimii erinomaisesti yhdessä lämpimän valkoisten valojen kanssa, sillä se luo raikkaan kontrastin ja nostaa kodin tunnelmaa.

Kodin sisustaminen uudella trendivärillä on helppoa ja hauskaa. Se antaa kodillesi uutta elämää ja persoonallisuutta, ja piristää mieltäsi päivittäin. Jatka lukemista osasta 2, jossa käymme läpi muita tapoja lisätä vuoden väritystrendi kotiisi!

Pantonen vuoden väri: Vihreän sävyt kodin sisustuksessa, osa 1

Pantonen vuoden väri on aina odotettu ilmoitus, joka muuttaa kodin sisustusmaailman suuntaa. Tänä vuonna valittu väri on vihreä ja tämä artikkeli keskittyy siihen, miten voit käyttää erilaisia ​​vihreän sävyjä kotisi sisustuksessa.

Vihreä on rauhoittava sävy, joka tuo luontoa kotiisi. Se symboloi kasvua, uudistumista ja tulevaisuutta. Voit käyttää erilaisia ​​vihreän sävyjä sisustuksessa riippuen siitä, millainen tunnelma haluat luoda. Esimerkiksi vaaleanvihreä luo pehmeän ja rauhallisen tunnelman, kun taas tummempi metsänvihreä lisää maanläheistä tunnelmaa.

Voit tuoda vihreää kotiisi monella eri tavalla. Yksi tapa on maalata seinät vihreiksi tai käyttää vihreäsävyistä tapettia. Voit myös lisätä vihreitä yksityiskohtia huonekaluissa, kuten tyynyissä ja verhoissa. Kasvit ovat myös loistava tapa tuoda vihreää kotisi sisustukseen. Ne eivät ainoastaan lisää väriloistoa, vaan myös puhdistavat ilmaa.

1

Jos et halua tehdä suuria muutoksia kotisi sisustukseen, pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri vaikutus. Esimerkiksi vihreät koriste-esineet, kuten maljakot tai kynttilänjalat, lisäävät väriä ja eloa huoneeseen.

Kaiken kaikkiaan vihreä on monipuolinen sävy, joka sopii hyvin kodin sisustukseen. Sen avulla voit luoda erilaisia tunnelmia ja tuoda ripauksen luontoa kotiisi. Jatka artikkelin lukemista seuraavassa osassa, jossa käsittelemme tarkemmin erilaisia ​​vihreän sävyjä ja niiden käyttöä sisustuksessa.

Opi käyttämään Pantonen vuoden väriä kodin sisustamisessa, osa 1

Pantonen vuoden väri on vuosittainen tapahtuma, jossa Pantonen väri-instituutti ilmoittaa tietyn värin vuoden värinä. Vuoden 2021 väri on harmaansininen nimellä Ultimate Gray. Tämä väri edustaa kestävyyttä, rauhaa ja luottamusta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kodin sisustamiseen.

Jos haluat käyttää Pantonen vuoden väriä kodin sisustamisessa, voit aloittaa makuuhuoneesta. Voit lisätä kyseistä väriä huoneeseen peitteillä, tyynynpäällisillä ja verhoilla. Tämä väri sopii hyvin yhteen vaaleansinisen tai vaaleanpunaisen kanssa, mikä antaa lisää syvyyttä huoneeseen.

Kylpyhuoneessa voit käyttää Ultimate Gray -väriä laattojen tai suihkukopin seinien kanssa. Voit myös käyttää sitä pyyhkeissä tai matossa luodaksesi harmonisen kokonaisuuden. Jos haluat lisätä hieman kontrastia, voit käyttää mustaa tai valkoista yhdessä Ultimate Gray -värin kanssa.

Ruokailuhuoneessa voit käyttää Ultimate Gray -väriä esimerkiksi tuoleissa tai pöytäliinassa. Voit myös käyttää sitä seinissä tai koriste-esineissä. Tämä väri antaa huoneelle modernin ilmeen ja sekoittuu hyvin erilaisten sävyjen kanssa.

Olohuoneessa voit käyttää Ultimate Gray -väriä sohvan päällisessä, matossa tai koristetyynyissä. Voit myös käyttää sitä seinillä luoaksesi rauhallisen tunnelman. Tämä väri sopii hyvin yhteen kerman, ruskean tai vihreän kanssa.

Ultimate Gray -väri on monipuolinen ja helppo yhdistää muiden värien kanssa. Se on täydellinen valinta kodin sisustamiseen, koska se edustaa kestävyyttä, luottamusta ja rauhaa. Joten seuraavan kerran kun suunnittelet kodin sisustamista, harkitse Ultimate Gray -väriä!

Kodin sisustaminen Pantonen vuoden värien avulla, osa 1 – ideat ja vinkit

Pantonen vuoden värit ovat erinomainen tapa tuoda uutta ilmettä kotiisi. Vuoden värit määrittävät tiettyjen sävyjen suosion ja trendikkyyden tietyllä kaudella. Pantonen vuoden värit ovat erityisen suosittuja kodin sisustuksessa, joka on yksi niiden monista käyttötarkoituksista.

Tämän vuoden Pantonen värikartan ykkössävy on raikas ja rauhoittava Classic Blue. Tämä syvä sininen sävy on erinomainen valinta, jos haluat luoda kotiisi rauhallisen ja rentouttavan tunnelman. Voit lisätä Classic Blue -sävyä kotiisi esimerkiksi koristetyynyillä, verhoilla tai matolla.

Toisena vuoden värinä on vaaleansininen sävy nimeltään Baby Blue. Tämä kevyempi sininen sävy luo pehmeän ja romanttisen tunnelman kotiisi. Voit käyttää Baby Blue -sävyä esimerkiksi makuuhuoneen seinissä tai lakanoissa.

2

Vuoden kolmantena värinä on haaleanvihreä Minty Green. Tämä vihreä sävy luo raikkaan tunnelman ja sopii erityisen hyvin keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Voit yhdistää Minty Green -sävyn valkoisiin kaappeihin tai käyttää sitä pienemmissä yksityiskohdissa, kuten keittiöpyyhkeissä tai saippuapulloissa.

Pantonen vuoden värit tarjoavat monia mahdollisuuksia luoda persoonallinen koti. Voit valita suosikkisävysi ja käyttää sitä eri tavoilla kotisi sisustuksessa. Muista kuitenkin pitää mielessä, että liiallinen värien käyttö voi tehdä kodistasi levottoman ja sekavan näköisen. Valitse siis muutama lempisävysi ja käytä niitä harkiten.

Lopuksi, on tärkeää muistaa, että kodin sisustaminen on prosessi, joka vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Älä ole huolissasi siitä, jos et löydä heti täydellistä sävyä, joka sopii juuri sinun kotiisi. Kokeile erilaisia värejä ja yhdistelmiä, kunnes löydät sen oikean. Pantonen vuoden värit ovat loistava lähtökohta, mutta loppujen lopuksi tärkeintä on, että kotisi heijastelee omaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi.

Pantonen vuoden trendiväri kodin sisustuksessa, osa 1 – käyttöohjeet

Kodin sisustus on tärkeä osa kodin tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Yksi tapa tuoda uutta ilmettä kotiisi on valita oikea väripaletti. Tämän vuoden Pantonen trendiväri on ”Illuminating Yellow”, joka on kirkas ja energinen väri. Se sopii täydellisesti luomaan raikkaan ilmeen ja lämpimän tunnelman eri huoneisiin.

Valitse oikea sävy

”Illuminating Yellow” ei ole yksinkertainen keltainen väri. On tärkeää valita oikea sävy, joka sopii huoneen muihin väreihin ja sen käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi keittiön sisustuksessa voit käyttää keltaista väriä pienissä yksityiskohdissa, kuten astioissa tai pöytäliinoissa, kun taas olohuoneessa voit käyttää sitä suuremmissa elementeissä, kuten sohvassa tai koristetyynyissä.

Yhdistä useampi väri

”Illuminating Yellow” toimii hyvin muiden värien kanssa. Voit yhdistää sen harmaan, mustan tai valkoisen kanssa luodaksesi modernin ja tyylikkään ilmeen. Kokeile myös yhdistää sitä muihin kirkkaisiin väreihin, kuten vaaleanpunaiseen tai oranssiin, luodaksesi pirteän ja iloisen tunnelman.

Valitse oikeat materiaalit

Keltaiset materiaalit voivat olla haastavia käytössä, sillä ne voivat helposti muuttua liian räikeiksi. Valitse siksi materiaaleja, jotka pehmentävät keltaista väriä. Esimerkiksi puu, villa tai linssi sopivat hyvin yhteen ”Illuminating Yellow” -sävyn kanssa.

Käytä eri tekstuuria

Varmista, että kodin sisustukseen lisättäessä keltaista väriä on käytetty erilaisia tekstuureja. Keltaisen värin käyttö koristetyynyissä tai matossa lisää tekstuuria huoneeseen ja luo monipuolisen ilmeen.

Tyylikkään kodin sisustus näyttää upealta, kun se on tehty harkiten ja huolella. ”Illuminating Yellow” -väri on loistava tapa tuoda energistä ilmettä ja lämpöä kotiisi. Muista valita oikea sävy, yhdistää useampi väri, valita oikeat materiaalit ja käyttää eri tekstuureja luodaksesi harmonisen kokonaisuuden. Seuraavassa osassa keskitymme siihen, miten voit käyttää ”Illuminating Yellow” -väriä tiettyjen huonekalujen kanssa. Pysy kuulolla!

Related Articles

Vastaa

Back to top button