sisustus ideoitaVauvan ja lasten huone

Parhaat makuuhuoneen mallit hyvään yöuneen

Parhaat makuuhuoneen mallit hyvään yöuneen

Makuuhuone on yksi tärkeimmistä huoneista talossa, sillä se on paikka rentoutumiseen ja levon saamiseen. Hyvä yöuni on välttämätöntä terveydelle ja hyvinvoinnille, joten suunnitellessasi makuuhuoneesi sisustusta, on tärkeää ottaa huomioon joitakin tekijöitä.

Ensinnäkin, valitse sopiva patja. Patjan koolla on merkitystä, joten varmista, että se on tarpeeksi suuri sinulle ja mahdolliselle kumppanillesi. Vaihda patja säännöllisesti, jos et halua kärsiä selkä- tai niskakivuista. Laadukas patja voi kestää jopa 10 vuotta, joten panosta siihen.

Sitten, valitse sopiva peitto ja tyyny. Eri ihmiset nukkuvat eri tavoin, joten löydä itsellesi sopiva vaihtoehto. Muista myös pestä ne säännöllisesti, jotta ne pysyvät raikkaina.

Seuraavaksi, valitse sopiva värimaailma. Vaaleat sävyt, kuten beige ja vaaleanpunainen, rauhoittavat mielesi ja auttavat sinua rentoutumaan. Vältä liian kirkkaita tai tummia värejä, jotka voivat stimuloida aivojasi ja vaikeuttaa nukahtamista.

Sisällytä makuuhuoneeseen myös oikeanlaiset verhot tai kaihtimet. Estä liian paljon valoa tulviva huone, sillä se voi vaikuttaa negatiivisesti unesi laatuun. Valitse raskaita verhoja tai pimennysverhoja estämään ulkopuolista valoa tunkeutumasta sisään.

Lopuksi, lisää makuuhuoneeseen vihreää kasvillisuutta. Kasvit auttavat parantamaan ilmanlaatua ja lisäävät happipitoisuutta, mikä edistää parempaa yöunta. Monet kasvit, kuten aloe vera ja rauhalliset liljat, ovat myös luonnollisia ilmanpuhdistajia, jotka voivat auttaa sinua hengittämään paremmin.

Yhteenvetona, hyvä yöuni alkaa hyvin suunnitellusta makuuhuoneesta. Varmista sopiva patja, peitto ja tyyny, käytä rentouttavia värisävyjä, hanki sopivat verhot tai kaihtimet, ja lisää kasveja huoneeseen. Kun otat nämä tekijät huomioon, saat luotua ihanteellisen ympäristön rentoutumiseen ja levon saamiseen.

Parhaat sängyt ja patjat hyvään yöuneen.

Hyvä yöuni on tärkeää terveydelle ja hyvinvoinnille, ja sänky ja patja ovat avainasemassa sen saavuttamiseksi. Parhaiden sänkyjen ja patjojen löytäminen voi kuitenkin tuntua haastavalta, kun tarjolla on niin monia vaihtoehtoja. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin suosituimpia ja parhaita sänky- ja patjavaihtoehtoja, jotka auttavat sinua nukkumaan paremmin.

Yksi suosituimmista sängyistä on muistivaahtosänky, joka muotoutuu kehon mukaan ja tarjoaa erinomaisen tuen. Toinen vaihtoehto on joustinsänky, joka antaa hyvän tuen selälle ja auttaa välttämään selkäkipuja. Myös sälepohjasänky on hyvä valinta, sillä se antaa hyvän ilmanvaihdon ja tuen. Lisäksi sälepohjasänky on yleensä edullisempi kuin muut vaihtoehdot.

Kun valitset patjaa, muistathan ottaa huomioon oman nukkumisasentosi. Jos nukut selälläsi, kiinteämpi patja on yleensä parempi vaihtoehto, kun taas kylkimakuulla nukkuville pehmeämpi patja tarjoaa paremman tuen. Joustinpatjat ja muistivaahtopatjat ovat suosituimpia vaihtoehtoja, mutta myös lateksipatjat ovat hyvä valinta allergikoille ja niille, jotka haluavat välttää kemikaaleja.

Lisäksi kannattaa harkita sänkypakettia, joka sisältää sekä sängyn että patjan. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset molemmat uusiksi, sillä näin voit varmistaa niiden sopivan yhteen ja toimivan harmonisesti.

Kun valitset sänkyä ja patjaa, muista myös ottaa huomioon budjettisi. Hyvän sängyn ja patjan ei tarvitse maksaa omaisuutta, mutta muista, että sijoitus laadukkaaseen sänkyyn ja patjaan voi olla pitkän aikavälin sijoitus terveyteen ja hyvinvointiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että parhaat sängyt ja patjat hyvään yöuneen ovat sellaisia, jotka tarjoavat riittävän tuen ja mukavuuden yksilön nukkumisasennon ja mieltymysten mukaan. Muistivaahtosängyt, joustinsängyt ja sälepohjasängyt ovat suosittuja vaihtoehtoja, kun taas joustinpatjat, muistivaahtopatjat ja lateksipatjat tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia. Valitse sänky ja patja, jotka sopivat sinulle parhaiten, jotta voit nukkua paremmin ja herätä virkeänä ja energisenä joka aamu.

Värien vaikutus makuuhuoneen tunnelmaan.

Makuuhuone on tila, jossa vietämme suuren osan ajastamme rentoutuen ja nukkuen. Siksi sen tunnelmalla on suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Värien käyttö makuuhuoneessa voi vaikuttaa merkittävästi tunnelmaan ja mielialaan.

Erilaisilla väreillä on erilaisia psykologisia vaikutuksia. Esimerkiksi sininen väri rauhoittaa meitä ja auttaa nukahtamaan paremmin. Vihreä väri taas edistää rentoutumista ja tasapainoa. Punainen väri puolestaan lisää energiaa ja intohimoa, mutta sitä ei yleensä suositella makuuhuoneeseen.

Vaaleat värit, kuten valkoinen, beige ja vaaleansininen, ovat suosittuja makuuhuoneiden värejä niiden rauhoittavan vaikutuksen vuoksi. Ne luovat tilaan ilmavan ja kevyen tunnelman, mikä auttaa rentoutumaan ja parantaa unen laatua.

Jos haluat hieman enemmän persoonallisuutta makuuhuoneeseesi, voit harkita rohkeampien värien käyttöä. Esimerkiksi keltainen väri lisää iloisuutta ja energisyyttä, kun taas purppura väri luo ylellisen tunnelman.

On tärkeää muistaa, että väreillä on aina henkilökohtaisia ​​merkityksiä. Jotkut voivat kokea tietyt värit ahdistaviksi tai epämiellyttäviksi, joten on tärkeää valita väri, joka tuntuu sinulle miellyttävältä. Kokeile erilaisia värejä ja yhdistelmiä, kunnes löydät juuri sinun makuusi sopivan.

Lopuksi, jos et ole varma, minkä värin valitset makuuhuoneeseesi, muista pitää se yksinkertaisena. Liian monien eri värien käyttäminen voi hämmentää mieltä ja vaikuttaa negatiivisesti tunnelmaan. Muista valita vain yksi tai kaksi pääväriä ja käyttää niitä harkitusti ympäri tilaa.

Kaiken kaikkiaan, muista, että värit vaikuttavat tunnelmaan ja mielialaan. Valitse värit huolellisesti ja tee makuuhuoneestasi paikka, jossa voit rentoutua ja nukkua hyvin.

Kuinka valaistus vaikuttaa unen laatuun?

Onko unesi laatu heikko? Tiesitkö, että valaistus voi olla yksi syy huonoon uneen? Valaistus vaikuttaa suoraan kehon sisäiseen kelloon ja melatoniinin tuotantoon, mikä puolestaan ​​vaikuttaa unen laatuun.

Kirkkaan valon altistuminen juuri ennen nukkumaanmenoa voi häiritä unirytmiäsi. Kehosi sisäinen kello ajattelee, että on vielä päivä, jolloin melatoniinin tuotanto viivästyy. Yöllä sinulla voi olla vaikeuksia nukahtaa tai herätä useita kertoja yössä.

Toisaalta liian vähäinen valo voi myös vaikuttaa unen laatuun. Aivojen auringonvalolle altistuminen auttaa kehoa erottamaan päivän ja yön. Kun on aika mennä nukkumaan, kehosi alkaa tuottaa melatoniinia ja valotason lasku auttaa kehoa rentoutumaan ja nukahtamaan.

Joten, kuinka voit parantaa unen laatua valaistuksen avulla? Ensinnäkin, vältä liian kirkkaita valoja ennen nukkumaanmenoa. Vaihda kirkkaat valot himmeisiin lamppuihin ja käytä esimerkiksi oranssia valoa, joka auttaa lisäämään melatoniinin tuotantoa.

Toiseksi, varmista, että altistut päivänvalolle aamulla. Auringonvalo auttaa pitämään kehon sisäisen kellon synkronoituna ja lisää melatoniinin tuotantoa illalla. Jos mahdollista, käy ulkona aamuisin tai istu ikkunan vieressä.

Lopuksi, huolehdi, että makuuhuoneesi on tarpeeksi pimeä ja hiljainen. Käytä verhoja estämään häiritseviä valoja ja pidä elektroniset laitteet poissa makuuhuoneesta. Tämä auttaa sinua rentoutumaan ja nukahtamaan helpommin.

Joten seuraavan kerran kun unen laatu on heikko, muista tarkistaa valaistus. Pienillä muutoksilla voit parantaa unen laatua ja herätä virkeänä seuraavana aamuna!

Hyvä ilmanvaihto – avain parempaan yöuneen.

Monet meistä haluavat nukkua hyvin, mutta harva tietää, että hyvä ilmanvaihto voi olla ratkaisevan tärkeä asia paremman unen saavuttamiseksi. Kun huoneessa on huono ilmanvaihto, ilma jää seisomaan ja kaasut ja pölyhiukkaset voivat aiheuttaa hengitysvaikeuksia ja muita terveysongelmia. Mutta kuinka tarkalleen hyvä ilmanvaihto voi auttaa sinua nukkumaan paremmin?

Ensinnäkin, kun olet riittävästi hapen kyllästämässä huoneessa, kehosi saa paremman mahdollisuuden rentoutua ja palautua päivän rasituksista. Huoneen lämpötilalla ja kosteudella on myös merkitystä unen laadulle. Ilmanvaihdolla on suuri vaikutus näihin tekijöihin. Jos ilma seisoo paikallaan, huone voi tuntua tukahduttavalta ja lämpimältä, mikä puolestaan ​​voi häiritä unen laatua.

1

Lisäksi huoneen ilmankosteus vaikuttaa suuresti unen laatuun. Kosteusasteen ollessa liian alhainen tai korkea, se voi aiheuttaa epämukavuutta ja vaikeuttaa kehon lämpötilan säätelemistä, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti unen laatuun. Riittävä ilmanvaihto auttaa ylläpitämään sopivaa ilmankosteutta.

Huonosti ilmastoitu huone voi myös kerätä pölyä ja muita allergeeneja. Tämä voi aiheuttaa hengitysvaikeuksia ja allergioita, jotka voivat häiritä unen laatua. Hyvä ilmanvaihto auttaa välttämään näitä ongelmia poistamalla pölyn, lian ja allergeenit huoneesta.

Kun huoneessa on hyvä ilmanvaihto, keho saa rauhallisemman ympäristön rentoutumiseen ja palautumiseen. Huoneen lämpötilan, kosteuden ja ilman puhtauden tasapainossa pysyminen ei vain paranna unen laatua, vaan myös ehkäisee terveysongelmia. Joten varmista, että huoneesi ilmanvaihto toimii kunnolla ja anna itsellesi mahdollisuus nukkua hyvin joka yö.

Miten sijoitella huonekalut makuuhuoneessa?

Makuuhuone on yksi tärkeimmistä huoneista kodissamme. Se on paikka, jossa vietämme suurimman osan ajastamme lepäämällä ja rentoutumalla. Huonekalujen sijoittelu makuuhuoneessa voi vaikuttaa merkittävästi mukavuuteemme ja unenlaatuun. Tässä artikkelissa käymme läpi vinkkejä siitä, miten sijoitella huonekalut makuuhuoneessa parhaan mahdollisen nukkumiskokemuksen saavuttamiseksi.

1. Valitse sopiva sänky

Sängyn valinta on tärkein osa makuuhuoneen sisustusta. Sen tulisi olla sopivan kokoinen makuuhuoneen tilaan nähden ja tarpeeksi mukava varmistaakseen hyvän yöunen. Muista myös valita patja, joka tarjoaa riittävästi tukea ja mukavuutta. Kun olet valinnut sopivan sängyn, voit aloittaa muiden huonekalujen lisäämisen.

2. Sijoita sänky sopivaan kohtaan

Sängyn optimaalinen sijainti on yleensä vastapäätä ovea. Tämä sijoitus antaa tilan tuntua avarammalta ja helpottaa liikkumista huoneessa. Vältä sijoittamasta sänkyä ikkunan eteen tai oven viereen, sillä tämä voi häiritä unta ja heikentää yksityisyyttäsi.

3. Lisää yöpöytä molemmille puolille sänkyä

2

Yöpöydät ovat käteviä säilytyspaikkoja kirjoille, juomapulloille ja muille makuuhuoneen tarvikkeille. Molemminpuoliset yöpöydät antavat tasapainoisen ulkonäön huoneelle ja lisäävät symmetriaa. Ne myös mahdollistavat helpomman pääsyn tärkeisiin tavaroita yöllä.

4. Sijoita vaatekaappi oikein

Vaatekaapin sijoitus voi vaihdella riippuen tilan koosta, mutta paras paikka on seinän keskellä vastapäätä sänkyä. Näin vaatteet ovat helposti saatavilla ja kaappi on helposti saavutettavissa. Vältä sijoittamasta vaatekaappia suoraan sängyn viereen, sillä se voi aiheuttaa ahtaan ja epämukavan olon huoneessa.

5. Huolehdi valaistuksesta

Makuuhuoneen valaistus on erittäin tärkeä tekijä sisustuksessa. Lukuvalot ovat välttämättömiä yöpöydillä, jos haluat lukea vieressä ennen nukkumaanmenoa. Myös himmeä valaistus auttaa rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa. Muista välttää liian kirkkaita valoja, sillä ne voivat häiritä unta.

Nämä vinkit auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen nukkumiskokemuksen makuuhuoneessa. Muista valita sopivat huonekalut ja sijoittaa ne oikein tilassa, jotta voit nukkua rauhallisesti ja herätä uuteen päivään virkeänä.

Akustiikka: Hiljainen huone hiljaisempaa unta varten.

Unenlaatu on tärkeä terveyden kannalta, ja kun ympärillämme on jatkuvaa melua, se voi vaikuttaa haitallisesti uneemme. Siksi akustiikka on tärkeä tekijä makuuhuoneessa. Tämän artikkelin tarkoitus on tarjota vinkkejä hiljaisen huoneen luomiseen, jotta voit nukkua paremmin.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä hiljaisen huoneen luomisessa on äänieristys. Voit lisätä äänieristystä käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja. Esimerkiksi akustiset paneelit ja matot voivat auttaa vaimentamaan äänet. Lisäksi voit kokeilla verhojen lisäämistä ikkunoihin tai oven eteen, jotka estävät äänen pääsemisen huoneeseesi.

Toinen tapa lisätä hiljaisuutta makuuhuoneeseesi on käyttää valkoista kohinaa. Valkoinisella kohinalla tarkoitetaan rauhallista, tasaisesti soivaa ääntä, joka peittää muut äänet. Sitä voidaan luoda esimerkiksi tuulettimen avulla. On myös olemassa erityisiä laitteita, jotka luovat valkoista kohinaa.

Lisäksi voit kokeilla käyttää korvatulppia, jos haluat todella varmistaa hiljaisen ympäristön. On olemassa erilaisia ​​korvatulppia, jotka on suunniteltu nukkumiseen ja joiden avulla voit nukkua rauhallisesti ilman häiritseviä ääniä.

On myös tärkeää huolehtia siitä, että huoneen akustiikka on tasapainoinen. Liiallinen kaikuisuus voi häiritä unta samoin kuin liian vähän ääniä. Tässä tapauksessa voit kokeilla lisätä mattoja tai verhoja, jotka pehmentävät huoneen akustiikkaa.

Yhteenvetona, hiljainen huone luodaan käyttämällä äänieristystä, valkoista kohinaa, korvatulppia ja tasapainoista akustiikkaa. Nämä vinkit auttavat sinua saamaan paremman unenlaadun ja parantamaan terveyttäsi. Muista kokeilla eri ratkaisuja löytääksesi juuri sinulle sopivan tavan luoda hiljainen huone hiljaisempaa unta varten.

Minkälainen sisustus edistää rentoutumista ja unen saantia?

Hyvän yön uni on elintärkeää terveydelle ja hyvinvoinnille. Monet tekijät vaikuttavat siihen, kuinka hyvin nukut yösi, mutta yksi tärkeä tekijä on se, minkälainen sisustus sinulla on makuuhuoneessasi. Tässä artikkelissa käymme läpi, millainen sisustus edistää rentoutumista ja unen saantia.

Ensimmäinen askel on pitää makuuhuone siistinä ja järjestettynä. Epäjärjestyksessä oleva huone voi aiheuttaa stressiä ja häiritä unen saantia. Pidä huoneessa vain tarpeelliset esineet ja varmista, että kaikki on omalla paikallaan.

Toiseksi, valitse värimaailma huolellisesti. Rauhoittavat sävyt, kuten vaaleansininen, vihreä tai harmaa, voivat auttaa luomaan rentouttavan ympäristön. Vältä stimuloivia värejä, kuten punaista ja oranssia, jotka voivat herättää kehosi ja mielesi.

Kolmanneksi, valitse oikeat verhot. Hyvä vaihtoehto ovat pimennysverhot, jotka estävät valon pääsyn huoneeseen ja auttavat sinua nukahtamaan nopeammin. Vältä ohuita, kevyitä verhoja, jotka eivät estä valoa ja voivat häiritä unta.

Neljänneksi, hanki mukava sänky. Hyvä nukkumisasento on avain hyvään uneen. Valitse patja ja tyynyt, jotka sopivat kehollesi ja takaavat mukavan asennon. Muista myös vaihtaa lakanat säännöllisesti, jotta ne ovat aina raikkaat ja puhtaat.

Viidenneksi, lisää huoneeseen kasveja. Kasvit voivat auttaa luomaan miellyttävän ilmapiirin ja parantamaan ilmanlaatua. Joitakin hyviä vaihtoehtoja ovat rauhalliset viherkasvit, kuten rönsyliljat tai muratinlehdet.

Lopuksi, muista pitää huone viileänä ja hiljaisena. Optimaalinen lämpötila nukkumiseen on noin 18-21 astetta Celsiusasteessa. Vältä kovia ääniä ja valitse hiljainen tuuletin tai valkoinen kohina, jos tarvitset taustamelun.

Yhteenvetona, rentouttavan sisustuksen luominen voi auttaa sinua nukahtamaan nopeammin ja saamaan paremman yöunen. Pidä huone siistinä, valitse rauhoittavat värit ja verhot, hanki mukava sänky, lisää kasveja ja pidä huone viileänä ja hiljaisena. Nämä yksinkertaiset vinkit auttavat sinua luomaan parhaan mahdollisen ympäristön rentoutumiseen ja unen saantiin.

Yöpöydän tärkeys makuuhuoneessa.

Yöpöytä on yksi niistä huonekaluista, joka usein unohtuu makuuhuoneen suunnittelussa. Monet ajattelevat, että se on vain ylimääräinen pala huonekalua, jolle ei ole todellista tarvetta. Mutta mitä jos kerron sinulle, että yöpöytä on yksi tärkeimmistä huonekaluista makuuhuoneessa?

Ensinnäkin, yöpöytä toimii kätevänä säilytyspaikkana monille sinun nukkumaan mennessäsi tarvitsemillesi tavaroille. Voit laittaa sen päälle kirjan, lasin vettä, herätyskellon ja ehkä jopa matkapuhelimen. Näin sinun ei tarvitse nousta sängystäsi ennen nukkumaanmenoa etsimään näitä tavaroita.

Toiseksi, yöpöytä voi auttaa pitämään makuuhuoneesi siistinä. Kun kaikki tarvitsemasi tavarat ovat yöpöydällä, sinun ei tarvitse levittää niitä ympäriinsä tai jättää niitä lattialle. Lisäksi, kun sinulla on yöpöytä, huomaat todennäköisesti myös sen, kuinka paljon helpompi on pitää sänky puhtaana ja siistinä.

Kolmanneksi, yöpöytä voi olla myös vaikutusvaltainen osa makuuhuoneen sisustusta. Valitse kaunis yöpöytä, joka sopii huoneesi tyyliin ja värimaailmaan. Se voi toimia hyvin myös yksinkertaisena koriste-esineenä, joka luo tunnelmaa makuuhuoneessa.

Lopuksi, yöpöydällä on myös emotionaalinen merkitys. Se on paikka, joka toivottaa sinut tervetulleeksi nukkumaanmenoon ja jättää hyvän yön toivotuksen aamuun herätessäsi. Voit ehkä asettaa siihen valokuvan rakkaasi kanssa tai muun henkilökohtaisen esineen, joka tuo sinulle iloa.

Lyhyesti sanottuna, yöpöytä on huonekalu, joka edistää nukkumislaatua ja pitää huoneesi siistinä. Se voi myös olla osa makuuhuoneen sisustusta ja tuoda mukanaan tunteellisen merkityksen. Joten seuraavan kerran kun suunnittelet makuuhuonettasi, muista sisällyttää yöpöytä suunnitelmiisi!

Luonnolliset materiaalit makuuhuoneen kalusteissa: ekologisuus ja kestävyys.

Makuuhuone on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme ja haluamme varmistaa, että se on turvallinen ja terveellinen ympäristö meille ja ympäristölle. Siksi luonnonmateriaalit ovat erittäin suosittuja makuuhuoneen kalusteissa niiden ekologisuuden ja kestävyyden vuoksi.

Puuta käytetään usein sängyn runkojen ja yöpöytien valmistukseen. Se on uusiutuva luonnonvara ja sen käyttö vähentää hiilidioksidipäästöjä verrattuna muihin materiaaleihin, kuten muoviin tai metalliin. Puun kaataminen voi kuitenkin olla haitallista, jos sitä ei tehdä kestävästi. Varmista, että ostamasi puutuotteet ovat sertifioituja, mikä tarkoittaa sitä, että ne on kasvatettu ja korjattu kestävästi.

Toinen hyvä materiaali on bambu, joka on nopeasti kasvava ja uusiutuva kasvi. Bambua voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten sänkyjen rakenteisiin, vaatekaappien ovien ja hyllyjen valmistukseen. Bambu on myös luonnostaan kosteutta hylkivä, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin kosteassa ympäristössä.

Luonnonkuiduista valmistetut vuodevaatteet ovat myös hieno lisäys makuuhuoneen sisustukseen. Pellava- ja puuvillalakanat ovat pehmeitä, kestäviä ja hengittäviä, mikä auttaa sinua nukkumaan paremmin yöllä. Nämä kankaat ovat myös allergiatestattuja ja hypoallergeenisia, mikä tarkoittaa sitä, että ne eivät aiheuta allergisia reaktioita.

Jos etsit ekologisesti kestäviä kalusteita, on tärkeää tehdä tutkimustyötä ennen ostopäätöstä. Varmista, että tuotteet on valmistettu sertifioituja luonnonmateriaaleista ja että valmistaja käyttää kestävää valmistusprosessia. Tämä auttaa varmistamaan, että makuuhuoneesi on paikka, joka on terveellinen sinulle ja ympäristölle.

Yhteenvetona, luonnonmateriaalit ovat erinomainen vaihtoehto makuuhuoneen kalusteissa niiden ekologisuuden ja kestävyyden vuoksi. Puu ja bambu ovat nopeasti uusiutuvia kasveja, jotka voidaan valmistaa kestävästi sertifioiduista lähteistä. Lisäksi luonnonkuituiset vuodevaatteet ovat hypoallergeenisia ja auttavat sinua nukkumaan paremmin yöllä. Muista tutkia valmistajaa ennen ostopäätöstä varmistaaksesi, että valitsemasi tuotteet ovat kestävällä tavalla valmistettuja.

Related Articles

Vastaa

Back to top button