Chest ja kaappi mallejaKasvien ja kukkien hoitoKasvitieteellinen puutarha

Miten valita paras kylpyhuoneen laatta, osa 1

Miten valita paras kylpyhuoneen laatta, osa 1

Kylpyhuoneen laattoja valitessa on tärkeää ottaa useita tekijöitä huomioon. Laattojen ulkonäkö on tietysti tärkeä, mutta niiden kestävyys, huoltotarve ja hinta ovat myös tärkeitä tekijöitä. Tämä artikkeli käsittelee joitakin tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon, kun valitset kylpyhuoneen laattoja.

Ensinnäkin, sinun tulee harkita laatan kokoa. Suuret laatat voivat luoda modernin vaikutelman, kun taas pienet laatat ovat perinteisempi valinta. Pienempiä laattoja on usein helpompi leikata ja muotoilla, mikä voi olla tarpeen, jos sinulla on monimutkaisia ​​kuvioita tai muotoja, joita haluat toteuttaa. Suuremmat laatat voivat puolestaan ​​luoda saumattoman ilmeen ja vähentää saumojen määrää, mikä voi olla hyvä asia, sillä saumat keräävät helposti likaa ja kosteutta.

Toinen tärkeä tekijä on materiaali. Kylpyhuoneen laattoja on saatavana monissa eri materiaaleissa, kuten keramiikassa, posliinissa, lasissa, luonnonkivessä ja jopa puussa. Jokaisella materiaalilla on omat etunsa ja haittansa. Esimerkiksi keramiikkalaatat ovat edullisia ja helppoja asentaa, mutta niiden kestävyys voi olla heikompi kuin esimerkiksi posliinilaatoissa. Luonnonkivilaatat ovat erittäin kestäviä, mutta ne voivat olla kalliita ja vaativat enemmän huoltoa.

Kolmas tekijä on laatan pintakuvio. Pintakuvio voi luoda mielenkiintoisen ulkonäön ja auttaa piilottamaan likaa ja kosteutta. Joissakin laatoissa on huokoinen pinta, joka takaa hyvän otteen märällä alustalla, kun taas toiset laattatyypit voivat olla liukkaita. Laatta voi myös olla kiiltävä tai mattapintainen. Kiiltävät laatat näyttävät usein tyylikkäiltä, mutta niistä näkyy helposti sormenjäljet ja naarmut. Mattapintaiset laatat ovat helpommin ylläpidettäviä ja sopivat paremmin esimerkiksi lattiaan.

Neljäs tekijä on värivalinta. Kylpyhuoneen laattojen värin valinta voi olla haasteellista, sillä väri vaikuttaa huoneen tunnelmaan. Vaaleat laatat saavat huoneen näyttämään suuremmalta, kun taas tummemmat laatat luovat kodikkaamman tunnelman. Värin tulisi kuitenkin myös sopia huoneen sisustukseen ja lattianpäällysteeseen.

Nämä ovat vain muutamia tärkeitä tekijöitä, joihin on kiinnitettävä huomiota kylpyhuoneen laattoja valittaessa. Huolellisen suunnittelun ja harkinnan avulla voit löytää sinulle sopivan laattatyypin, joka kestää aikaa ja näyttää hyvältä vuodesta toiseen. Seuraavassa osassa käsitellään muita tärkeitä seikkoja, jotka on otettava huomioon kylpyhuoneen laattoja valittaessa.

Suuret vai pienet laatat kylpyhuoneeseen?

Kylpyhuoneen laattojen valinta voi olla haastavaa monille kodin omistajille. Yksi yleinen kysymys on, pitäisikö käyttää suuria vai pieniä laattoja kylpyhuoneessa. On tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä ennen kuin päätetään, mitkä laatat sopivat parhaiten omaan kylpyhuoneeseen.

Yksi tekijä, joka vaikuttaa päätökseen, on kylpyhuoneen koko. Suuret laatat voivat saada pienen kylpyhuoneen näyttämään entistä pienemmältä. Pienet laatat sitä vastoin voivat tehdä tilasta visuaalisesti suuremman. Jos kylpyhuone on pieni, pienet laatat voivat olla parempi vaihtoehto.

Toinen tekijä on kylpyhuoneen tyyli. Moderni ja minimalistinen kylpyhuone voi hyötyä suurista laatat, jotka luovat yksinkertaisen ja sileän ilmeen. Perinteisempi kylpyhuone voi puolestaan hyötyä pienistä laatoista, jotka antavat enemmän yksityiskohtia ja tuovat esiin nostalgisen tunnelman.

Lopuksi, on tärkeää harkita kylpyhuoneen käyttöä. Jos kylpyhuone on vilkas ja monet ihmiset käyttävät sitä, suuret laatat voivat olla parempi vaihtoehto. Suuret laatat vähentävät saumojen määrää, mikä tarkoittaa, että puhdistaminen on helpompaa. Pienet laatat puolestaan voivat olla parempi valinta kylpyhuoneessa, jossa käyttöaste ei ole niin korkea.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä suuret että pienet laatat sopivat hyvin kylpyhuoneeseen, mutta päätös riippuu kylpyhuoneen koosta, tyylistä ja käytöstä. Ennen kuin tekee päätöksen, on tärkeää harkita kaikkia näitä tekijöitä ja valita laatta, joka sopii parhaiten omaan kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuoneen laatoituksen tyyli – moderni vai perinteinen?

Kun päätät kylpyhuoneen laatoituksesta, on tärkeää miettiä minkä tyylin haluat saavuttaa. Moderni vai perinteinen? Molemmilla tyyleillä on omat etunsa ja haittansa, ja lopullinen päätös riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Moderni kylpyhuoneen laatoitus koostuu usein yksivärisistä, suurikokoisista laatoista, jotka luovat minimalistisen ja siistin ilmeen. Tämän tyyppinen laatoitus voi olla ihanteellinen pienempiin kylpyhuoneisiin, koska suuret laatat voivat tehdä tilasta väljemmän näköisen. Moderni laatoitus tarjoaa myös mahdollisuuden leikkiä muodoilla ja geometrisilla malleilla, joilla saadaan aikaan ainutlaatuisia yksityiskohtia.

Perinteinen kylpyhuoneen laatoitus puolestaan ​​luo usein lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Tämä tyyli voi sisältää mosaiikkilaattoja, joiden avulla voidaan luoda monimutkaisempia kuvioita ja yksityiskohtia. Perinteinen laatoitus antaa myös mahdollisuuden käyttää erilaisia värejä, kuten maanläheisiä sävyjä, joka sopii hyvin luonnonläheiseen ja rentouttavaan kylpyhuoneeseen.

On tärkeää muistaa, että kylpyhuoneen laatoitustyyli ei ole ainoa tekijä, joka vaikuttaa kokonaisvaikutelmaan. Käytetyn valaistuksen, huonekalujen ja koristeiden avulla voi myös olla suuri vaikutus tunnelmaan. Esimerkiksi moderni laatoitus yhdistettynä vintage-henkisiin esineisiin tai perinteinen laatoitus modernien huonekalujen kanssa voi luoda ainutlaatuisen ilmeen.

Lopullinen päätös kylpyhuoneen laatoituksen tyylistä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja siitä, millainen tunnelma halutaan saavuttaa. On hyvä tutkia erilaisia ​​vaihtoehtoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Moderni vai perinteinen? Mikä tyyli sopii sinulle parhaiten?

Laattojen muodon vaikutus kylpyhuoneen ilmeeseen

Tiedätkö, että kylpyhuoneen laattojen muoto vaikuttaa sen kokonaisilmeeseen? Laatat ovat yksi tärkeimmistä elementeistä kylpyhuoneessa, joten niiden valinta on tärkeää. Erityisesti laattojen muodon tulisi olla tarkkaan harkittu, jotta se täyttäisi sekä esteettiset että käytännölliset tarpeet.

Perinteiset neliönmuotoiset laatat ovat turvallinen ja suosittu valinta, mutta jos haluat kokeilla jotain uutta, voit harkita muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi pieniä kuusikulmaisia laattoja voidaan käyttää luomaan perinteistä mosaiikkia, joka voi antaa kylpyhuoneelle mielenkiintoisen ilmeen. Suuremmat kuusikulmaiset laatat puolestaan ​​voivat tuoda modernin ja minimalistisen tunnelman.

Muita suosittuja muotoja ovat pitkulaiset laatat, jotka voivat antaa kylpyhuoneelle elegantin ilmeen. Ne näyttävät erityisen hyvältä suurissa kylpyhuoneissa, joissa on paljon tilaa, mutta niitä voidaan käyttää myös pienissä kylpyhuoneissa luomaan illuusion tilavuudesta.

Pyöreät laatat ovat toinen mielenkiintoinen vaihtoehto. Ne voivat antaa kylpyhuoneelle pehmeän ja lempeän ilmeen, mutta niitä tulisi käyttää varoen. Pyöreät laatat voivat olla vaikeampia asentaa kuin perinteiset neliönmuotoiset laatat, joten niiden käyttöön tarvitaan ammattilaisen apua.

Yksi viime vuosien trendeistä on kolmionmuotoiset laatat. Ne ovat erittäin suosittuja, koska ne antavat kylpyhuoneelle modernin ja edistyksellisen ilmeen. Kolmionmuotoisia laattoja voidaan käyttää esimerkiksi korostamaan suihkun aluetta tai lattian yksityiskohtana.

Kaiken kaikkiaan laattojen muoto vaikuttaa suuresti kylpyhuoneen ilmeeseen. Valitessasi laattoja, kannattaa harkita huolellisesti haluttua ilmettä sekä käytännöllisiä tarpeita. Muista myös, että ammattilaisen apu voi olla tarpeen tietyntyyppisten laattojen asennuksessa. Valitse siis rohkeasti eri muotoisten laattojen väliltä ja anna kylpyhuoneellesi uusi ulottuvuus!

Kylpyhuoneen laattojen pinnoitteiden vertailu

Kun päätät päivittää kylpyhuoneesi, yksi tärkeimmistä päätöksistä on minkä tyyppisiä lattia- ja seinälaattoja käyttää. Valitseminen voi olla vaikeaa, koska valintaa on paljon. Tässä artikkelissa keskitymme erilaisiin kylpyhuoneen laattojen pinnoitteisiin ja autamme sinua valitsemaan sopivan vaihtoehdon.

Keraaminen laatta on yleisin materiaali kylpyhuoneen lattiassa ja seinissä. Se on valmistettu savesta ja poltetaan korkeassa lämpötilassa kestävyyden ja lujuuden varmistamiseksi. Keraamiset laatat ovat helppo puhdistaa ja kestävät kosteutta hyvin. Ne ovat myös saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan ilmeen. Huomioi kuitenkin, että keraamiset laatat voivat olla liukkaita märällä pinnalla, joten on tärkeää valita karkea pinnoite, jos et halua liukastua.

Lasilaatta on toinen suosittu vaihtoehto kylpyhuoneessa. Se on valmistettu sulatetusta lasista, joka muotoillaan haluttuun muotoon ja pinnoitetaan kiillotetulla pinnalla. Lasilaatat ovat erittäin kestäviä ja helppoja puhdistaa, mutta ne voivat olla kalliimpia kuin keraamiset laatat. Ne ovat myös saatavilla monissa väreissä ja malleissa, ja niitä voidaan leikata haluttuun muotoon, joten voit luoda ainutlaatuisen ilmeen.

Marmorilaatta on ylellinen vaihtoehto, joka luo kauniin ja elegantin ilmeen kylpyhuoneeseesi. Marmorilaatta on valmistettu luonnonmarmorista, joka on louhittu vuorilta ja käsitelty tasaiseksi laataksi. Marmorilaatat ovat erittäin kestäviä ja helppoja puhdistaa, mutta ne voivat olla kalliita ja alttiita naarmuille ja halkeamille.

Vinyyli-laattalattiat ovat edullisempi vaihtoehto, joka on suhteellisen helppo asentaa. Vinyyli-laattalattiat ovat kosteutta hylkiviä ja kestävät hyvin kulutusta. Ne ovat myös hiljaisempia kuin kovat lattiapinnoitteet, joten ne ovat hyvä valinta, jos haluat vähentää melua. Vinyyli-laattalattiat ovat saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan ilmeen.

Yhteenvetona, kun valitset pinnoitetta kylpyhuoneen laattoihin, harkitse ensin käyttötarvetta ja budjettia. Keraaminen laatta on erittäin kestävä ja saatavilla monissa eri malleissa, kun taas lasilaatat ovat kalliimpia, mutta antavat huippuluokan ilmeen. Marmorilaatat ovat ylellinen vaihtoehto, mutta hinta voi olla este. Vinyyli-laattalattiat ovat edullisempi vaihtoehto, joka on helppo asentaa ja sopii hyvin meluttomiin tiloihin.

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua valitsemaan sopivan pinnoitteen kylpyhuoneesi laattoihin. Muista, että jokaisella vaihtoehdolla on omat etunsa ja haittansa, joten punnitse huolella ennen kuin teet päätö

Mitä huomioida suuren kylpyhuoneen laattojen valinnassa?

Kylpyhuoneen laatoitus on tärkeä osa kylpyhuoneen suunnittelua ja toteutusta. Laatat voivat luoda tunnelmaa ja antaa kylpyhuoneelle sen halutun ilmeen. Suuren kylpyhuoneen laattojen valinta voi kuitenkin olla haastavaa, sillä monta erilaista tekijää on otettava huomioon.

Ensimmäinen asia, joka on tärkeä suurta kylpyhuonetta laatoitettaessa, on laattojen koko. Suuren kylpyhuoneen laatoitus kannattaa aloittaa miettimällä laattojen kokoa. Suuret laatat tuovat tilan tuntua ja saavat kylpyhuoneen näyttämään avarammalta. Pienet laatat taas toimivat hyvin yksityiskohdissa, esimerkiksi lattian rajassa tai suihkuseinän koristelussa.

Toinen tärkeä tekijä on laattojen väri ja tyyli. Valitse laatta, joka sopii tilasi tyyliin ja tunnelmaan. Jos haluat modernin ilmeen, valitse vaaleita ja neutraaleja värejä, kuten harmaata tai valkoista. Jos taas haluat perinteisemmän ilmeen, käytä rohkeampia värejä ja kuvioita.

Kolmas tekijä on laatan materiaali. Laatat voidaan valmistaa monesta eri materiaalista, kuten keramiikasta, lasista, kivestä ja marmorista. Valitse materiaali, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiin. Esimerkiksi, jos haluat helppohoitoisen laatan, keramiikka on hyvä valinta. Jos taas haluat luksusta ja ylellisyyttä, marmori voi olla paras vaihtoehto.

Viimeinen tekijä, mutta ei vähäpätöisin, on laattojen asennus. Hyvin asennetut laatat kestävät pitkään ja näyttävät paremmilta. Varmista, että käytät ammattilaista tai tiedät itse miten laatat tulisi asentaa.

Suuresta kylpyhuoneesta löytyy laajasti mahdollisuuksia laattojen valintaan. Laattojen koko, väri ja tyyli sekä materiaali ovat kaikki tärkeitä tekijöitä. Asennus on myös tärkeää, jotta lopputulos on kestävä ja kaunis. Kun otat kaikki nämä tekijät huomioon, voit olla varma, että suuren kylpyhuoneen laatoitus onnistuu hienosti.

Kylpyhuoneen laatan paksuus – mikä on sopiva?

Kun kylpyhuonetta suunnitellaan, yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita on tehtävä, on laattojen valinta. Kuitenkin yhtä tärkeää on myös paksuuden valinta. Kylpyhuoneen laattojen paksuus voi vaikuttaa moniin asioihin, kuten kestävyyteen, asennukseen ja lopputulokseen. Mutta mikä on sopiva paksuus?

Ensinnäkin on syytä huomata, että kylpyhuoneen laattojen paksuus riippuu paljon siitä, mihin niitä käytetään. Lattialaatat ovat tyypillisesti paksumpia kuin seinälaatat, koska ne joutuvat kestämään enemmän painoa. Suositeltava paksuus lattialaatoille on yleensä vähintään 8 mm tai 10 mm. Tällä varmistetaan, että ne kestävät hyvin päivittäistä kulutusta ja säilyttävät ulkonäkönsä vuosien ajan.

Seinälaatat voivat olla hieman ohuempia, koska niiden ei tarvitse kestää samanlaista painoa kuin lattialaatat. Suositeltava paksuus seinälaatoille on yleensä 6 mm tai 8 mm. Tämä tekee asennuksesta helpompaa ja nopeampaa, mutta edelleen riittävän kestävää.

On kuitenkin myös muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siihen, mikä laatan paksuus on sopiva. Esimerkiksi, jos kylpyhuoneessa on epätasainen alusta, paksumpi laatat voivat auttaa tasoittamaan lattiaa ja välttämään halkeamia. Vastaavasti, jos kylpyhuoneen seinissä on paljon kaarevia pintoja tai kulmia, ohuemmat laatat voivat olla helpompia asentaa ja leikata sopivaksi.

Lopullinen päätös kylpyhuoneen laattojen paksuudesta riippuu siis monista eri tekijöistä. Ennen kuin teet ostopäätöksen, on aina hyvä keskustella alan asiantuntijoiden kanssa ja varmistaa, että valitsemasi paksuus sopii parhaiten tarpeisiisi.

Kaiken kaikkiaan kylpyhuoneen laattojen paksuuden valinta on tärkeä osa suunnitteluprosessia. Huolellisella harkinnalla ja asianmukaisella neuvonnalla voit löytää juuri sopivan paksuuden, joka kestää aikaa ja takaa upean lopputuloksen.

Miten valita sopiva kylpyhuoneen saumaväri?

Valitessa sopivaa saumaväriä kylpyhuoneeseen, monet ihmiset eivät ehkä ymmärrä sen merkitystä. Saumaväri voi joko parantaa tai pilata kylpyhuoneen ilmettä. Tärkeintä on valita saumaväri, joka sopii kylpyhuoneen yleiseen tyyliin ja värimaailmaan.

Ensimmäinen askel on harkita kylpyhuoneen pääväriä. On tärkeää valita saumaväri, joka korostaa kylpyhuoneen pääväriä, mutta ei aivan sulautu siihen. Esimerkiksi, jos kylpyhuoneen pääväri on valkoinen, voit valita vaaleanharmaan tai beige-sauman, joka luo kontrastia valkoisen kanssa.

1

Toinen tekijä on kylpyhuoneen tyyli. Jos kyseessä on moderni kylpyhuone, kannattaa harkita harmaata, mustaa tai valkoista saumaväriä. Rustiikkisessa kylpyhuoneessa puolestaan luonnonläheiset sävyt kuten ruskea, beige ja vihreä sopivat hyvin.

Kolmas tekijä on saumamateriaali. Keraamisten laattojen saumauksessa käytetään yleensä epoksi-, lateksi- tai silikonisaumamassa. Epoksisaumaus on paras vaihtoehto kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneeseen, koska se on hyvin vedenkestävä ja kestää paremmin aikaa.

Lopuksi, ennen sauman valintaa, kannattaa harkita myös käytännöllisyyttä. Esimerkiksi, jos sinulla on lemmikkejä tai pieniä lapsia, tummat saumat voivat olla parempi vaihtoehto, sillä ne eivät näytä likaisilta yhtä nopeasti kuin vaaleat saumat.

Yhteenvetona, sopivan saumavärin valitseminen kylpyhuoneeseen vaatii harkintaa ja huolellista pohdintaa. On tärkeää ottaa huomioon kylpyhuoneen pääväri, tyyli, saumamateriaali ja käytännöllisyys. Kun valitset oikean sauman, kylpyhuoneesi tyylikkyys ja kauneus tulevat korostumaan entisestään.

Kylpyhuoneen laattojen asennusohjeet ja vinkejä

Kun päätät asentaa uudet laatat kylpyhuoneeseesi, se voi tuntua ylivoimaiselta ja pelottavalta tehtävältä. Mutta älä huoli, sillä tässä artikkelissa tarjoamme sinulle helppoja vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat sinua saamaan kylpyhuoneesi laattojen asennuksen valmiiksi nopeasti ja helposti.

Ensinnäkin, kun aloitat projektin, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit käytettävissä. Tarvitset laattojen lisäksi myös tasoitetta, laastia, hiomapaperia, laattapuristimen ja laattaleikkurin.

Ennen kuin aloitat asennuksen, on tärkeää varmistaa, että seinät ovat tasaiset ja kuivat. Jos huomaat minkäänlaista kosteutta tai hometta, ne on käsiteltävä ennen laattojen asettamista.

Aloita asennus keskeltä seinää. Tämä auttaa varmistamaan, että laatat ovat symmetrisesti asennettuja ja että reunassa ei ole liian pieniä palasia. Käytä laattapuristinta pitääksesi laatat paikoillaan ja varmistaaksesi, että ne ovat samalla tasolla.

Saatat joutua leikkaamaan laattoja sopiviksi kokoisiksi kohdille, joissa seinässä on kulmia tai putkia. Tämä voidaan tehdä käyttämällä laattaleikkuria, joka leikkaa laatan tarvittavaan muotoon.

Kun kaikki laatat on asennettu, anna niiden kuivua yön yli. Seuraavana päivänä voit poistaa laattapuristimet ja täyttää saumat laastilla. Anna laastin kuivua ja kiillota sen jälkeen pinta hiomapaperilla.

Jos haluat, että kylpyhuoneesi laatat kestävät pidempään, voit harkita myös tiivisteen lisäämistä saumojen ympärille. Tämä estää kosteuden pääsyn laattojen alle ja pitää ne siistinä ja hyvin suojattuna.

Yhteenvetona, kylpyhuoneen laattojen asentaminen voi olla helppoa, kun tiedät mitä teet. Muista varmistaa, että seinät ovat tasaiset ja kuivat ennen aloittamista, käytä oikeita työkaluja, aloita keskeltä ja leikkaa tarvittaessa laatta sopivan kokoiseksi. Anna laattojen kuivua kunnolla ennen saumojen täyttämistä laastilla ja kiillottamista hiomapaperilla. Seuraa näitä ohjeita, ja sinulla on pian upeat uudet laatat kylpyhuoneessasi!

Kylpyhuoneen laatat budjetin mukaan – vinkkejä edulliseen laatoitukseen.

Jos haluat päivittää kylpyhuoneesi ilmettä, mutta budjetti on tiukalla, laatoitus voi olla loistava vaihtoehto. Laattojen avulla voit luoda raikkaan ilmeen ja uudistaa kylpyhuoneen ilmettä ilman, että tarvitsee vaihtaa kaikkia kalusteita.

Kaikista kylpyhuoneen laatoitusvaihtoehdoista valitseminen voi tuntua ylivoimaiselta tehtävältä, mutta noudattamalla muutamaa helppoa vinkkiä voit löytää laadukkaat laatat edullisesti.

1. Tutki hintoja eri paikoissa

Laattojen hinnat voivat vaihdella merkittävästi eri myyjien välillä, joten kannattaa vertailla hintoja eri paikoissa ennen ostopäätöstä. Verkkokauppojen ja fyysisten myymälöiden lisäksi voit tarkistaa rakennusalan myyntipisteitä ja alennusmyyntejä löytääksesi hyviä tarjouksia.

2. Hanki riittävä määrä laskemalla huolellisesti

Kylpyhuoneen laatoituksen aloittaminen vain huomatakseen, että laattoja ei ole tarpeeksi, on pettymys. Varmista, että tiedät tarkalleen kuinka monta laattaa tarvitset ennen kuin aloitat projektin. Laske huolellisesti kylpyhuoneen pinta-ala ja varaa hieman ylimääräistä.

3. Harkitse vähemmän suosittuja vaihtoehtoja

Jos haluat säästää rahaa, harkitse vähemmän suosittuja vaihtoehtoja, kuten kierrätyslaattoja tai laatat, jotka ovat poistumassa mallistosta. Nämä laatat voivat olla jopa puolet halvempia kuin uudemmat mallit.

2

4. Käytä isompia laattoja

Isommat laatat voivat olla edullisempia, sillä asennus vie vähemmän aikaa ja työtä verrattuna pienempiin laattoihin. Isommat laatat luovat lisäksi tilavan vaikutelman, mikä voi olla hyödyllistä pienissä kylpyhuoneissa.

5. Suunnittele tarkkaan laatoitusmalli

Kun käytät erilaisia ​​laattoja samassa projektissa, määrä kasvaa nopeasti. Yksinkertaisella laatoitusmallilla voit välttää ylimääräisiä laattoja ja säästää rahaa. Muista myös hukkapalojen määrä, ja varaudu ylimääräisillä laatoilla piileviin yllätyksiin.

6. Asenna itse

Vaikka ammattimainen laattojen asentaja tekee työn nopeammin ja tarkemmin, voit säästää rahaa tekemällä sen itse. Muista vain varata riittävästi aikaa ja tutustua huolellisesti tarvittaviin työkaluihin ennen aloittamista.

Kylpyhuoneen laatoitus voi olla edullinen tapa päivittää kylpyhuoneesi ilmettä, kun käytät vinkkejämme hyväksi. Kartoita budjettisi, tutki hintoja, hanki riittävä määrä laattoja, harkitse vähemmän suosittuja vaihtoehtoja, käytä isompia laattoja, suunnittele tarkasti laatoitusmalli ja asenna itse. Pian sinulla on uusi ja raikas kylpyhuone, joka ei riko pankkia!

Related Articles

Vastaa

Back to top button