KeittiöMakuuhuoneolohuone ideoita

Parhaat sovellukset sisustussuunnittelun inspiraatioon

Parhaat sovellukset sisustussuunnittelun inspiraatioon

Sisustussuunnittelu voi olla haastavaa, mutta onneksi teknologian avulla on helppo löytää inspiraatiota ja ideoita huoneiden muokkaamiseen. Tässä artikkelissa esittelen parhaat sovellukset sisustussuunnittelun inspiraation löytämiseen.

Ensimmäinen sovellus, jonka haluan mainita, on Pinterest. Se on hyvä paikka aloittaa etsimällä inspiraatiota monenlaisiin aiheisiin, mukaan lukien sisustusideoita. Voit tallentaa kuvia tauluihin, jotka voit nimetä ja jakaa muiden kanssa. Lisäksi Pinterestin hakutoiminto auttaa löytämään juuri sellaisia kuvia, joita etsit.

Toinen sovellus, jonka haluan mainita, on Houzz. Houzzilla on laaja valikoima sisustuskuvia, ja voit käyttää hakutyökalua löytääksesi juuri sen, mitä tarvitset. Sovellus sisältää myös artikkeleita ja oppaita, jotka auttavat sinua tekemään oikeita päätöksiä kodin sisustuksen suhteen.

Kolmas sovellus, joka ansaitsee maininnan, on Roomstyler. Tämä sovellus mahdollistaa oman huoneen virtuaalisen suunnittelun. Valitse vain huoneen koko ja lisää siihen erilaisia ​​huonekaluja ja muita sisustuselementtejä. Sovellus antaa sinulle reaaliaikaisen kuvan siitä, miltä suunnitelma näyttää.

Neljäs sovellus on Home Design 3D. Tämä sovellus tarjoaa virtuaalisen mallin kodistasi ja mahdollistaa suunnittelun lähes jokaiselle huoneelle. Voit lisätä erilaisia ​​huonekaluja ja sisustuselementtejä ja katsoa, miltä ne näyttävät yhdessä.

Viimeinen sovellus, jonka haluan mainita, on Planner 5D. Tämä sovellus tarjoaa realistisia 3D-malleja monista eri huoneista ja taloista. Voit suunnitella omaa kotiasi tai käyttää valmiita malleja inspiraationlähteenä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että inspiraation löytäminen sisustukseen on helpompaa kuin koskaan ennen. Pinterest, Houzz, Roomstyler, Home Design 3D ja Planner 5D ovat vain muutamia parhaista sovelluksista, joita voit käyttää saadaksesi ideoita ja inspiraatiota oman kodin sisustukseen. Joten lataa sovellukset, aloita suunnittelu ja anna mielikuvituksen lentää!

Sovellukset, jotka auttavat löytämään sisustussuunnittelun inspiraatiota

Jos olet innokas sisustusintoilija, tiedät varmasti kuinka tärkeää on löytää inspiraatiota uudelle sisustukselle. Onneksi nykyään on olemassa lukuisia sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua etsimään haluamaasi tyyliä ja antavat vinkkejä siitä, miten luoda unelmiesi koti.

Yksi tällainen sovellus on nimeltään ”Houzz”. Se on suosittu alusta, joka tarjoaa käyttäjilleen valtavan määrän ideoita sisustukseen, rakentamiseen ja remontointiin. Houzz sisältää laajan valikoiman valokuvia sekä artikkeleita, joissa käsitellään erilaisia sisustus- ja remontointiprojekteja. Voit selailla sisällön kautta, tallentaa suosikkisi ja jakaa niitä ystäviesi kanssa.

Toinen hyvä sovellus on ”Pinterest”. Monet pitävät Pinterestiä virtuaalisena inspiraatiotauluna, joka sisältää kuvia erilaisista aiheista, kuten ruoasta, muodista ja tietenkin sisustuksesta. Pinterestissä voit luoda omia tauluja, tallentaa kuvia ja artikkeleita, seurata muita käyttäjiä ja jakaa omia luomuksia.

Kolmas sovellus, joka kannattaa mainita, on ”Roomstyler 3D Home Planner”. Tämä sovellus on erityisen hyödyllinen niille, jotka suunnittelevat uutta sisustusta tai haluavat nähdä, miltä huonekalut näyttävät ennen niiden ostamista. Roomstyler 3D Home Plannerissa voit luoda virtuaalisen huoneen ja lisätä siihen erilaisia ​​huonekaluja ja esineitä. Sovellus tarjoaa realistisen 3D-kuvan, jonka avulla voit hahmottaa paremmin, miten valittu sisustus tulee näyttämään.

Lopuksi on mainittava ”IKEA Place”, joka on erinomainen sovellus kaikille IKEA-faneille. Sovellus käyttää laajennetun todellisuuden teknologiaa, jonka avulla voit sijoittaa erilaisia IKEA-tuotteita huoneeseesi reaaliajassa. Voit vaihdella eri verhojen, mattojen ja huonekalujen välillä, jolloin voit löytää juuri sinulle sopivan sisustuksen.

Näiden sovellusten avulla voit löytää uusia ideoita ja inspiraatiota sisustukseen helposti ja vaivattomasti. Etsi vain oma suosikkisi ja aloita luomaan unelmiesi kotia!

Inspiraationlähteitä sisustussuunnitteluun – parhaat sovellukset

Sisustussuunnittelu on hauskaa, mutta usein haastavaa, etenkin kun yrität löytää inspiraatiota. Onneksi digitaalinen aikakausi on tuonut mukanaan monia sovelluksia, jotka auttavat sinua löytämään ideoita ja toteuttamaan ne helposti.

Yksi parhaista sovelluksista sisustussuunnitteluun on Pinterest. Se on täynnä ideoita kaikenlaisista sisustustyyleistä, ja voit tallentaa suosikkisi helppoon tarkasteluun myöhemmin. Voit myös etsiä tiettyjä aiheita tai tyylejä, jolloin saat räätälöityjä tuloksia juuri sinulle.

Toinen hyvä sovellus on Houzz. Tällä sovelluksella voit selata ammattilaisten kuvagallerioita ja löytää uusia ideoita. Houzz antaa myös käyttäjille mahdollisuuden tilata tuotteita suoraan sovelluksesta, mikä tekee sisustussuunnittelusta entistä helpompaa.

Jos haluat suunnitella huonekalujen sijoittelua ja yleistä asettelua, voit kokeilla Room Planner -sovellusta. Sen avulla voit luoda virtuaalisen pohjapiirroksen, johon voit lisätä huonekaluja, valaistusta ja muita elementtejä. Näin voit nähdä, miten eri vaihtoehdot toimivat tilassa, ennen kuin aloitat muutostyöt.

Lopuksi voit kokeilla sovellusta nimeltä ColorSnap. Se auttaa sinua valitsemaan oikean värin huoneesi maalaamiseen. Voit napata kuvan haluamastasi väristä ja sovellus ehdottaa vastaavia värisävyjä. Tämä auttaa varmistamaan, että saat täydellisen värin haluamallesi tilalle.

Nämä sovellukset ovat vain muutamia monista saatavilla olevista inspiraationlähteistä sisustussuunnittelussa. Pidä mielessä, että vaikka sovellukset voivat auttaa sinua löytämään ideoita ja toteuttamaan ne helposti, lopullinen päätös on aina sinun. Käytä siis näitä sovelluksia apuna, mutta luota omaan silmääsi ja makuusi viime kädessä.

Löydä sisustusideoita helposti – parhaat sovellukset inspiraation lähteiksi

Sisustaminen ei ole aina helppoa, mutta onneksi teknologia voi auttaa. Tässä artikkelissa kerron sinulle parhaista sovelluksista, jotka toimivat inspiraation lähteinä sisustusideoita etsiessäsi.

Ensimmäinen sovellus, jonka haluan sinun tietävän, on Pinterest. Tämä monipuolinen sovellus tarjoaa valtavan määrän kuvia ja ideoita kaikenlaiseen sisustamiseen. Voit luoda omia alustoja seuraamalla muita käyttäjiä tai luomalla oman sisältösi. Pinterestissä voit myös käyttää hakua löytääksesi juuri etsimäsi ideat.

Toinen sovellus, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, on Houzz. Tämä sovellus on erittäin käyttäjäystävällinen ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden selata tuhansia kuvia sisustusideoita eri tiloille. Houzzissa on myös käyttäjien lähettämiä kuvia, joita voit käyttää inspiraation lähteenä. Voit myös löytää ammattilaisia, jotka auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi sisustusprojektin.

Kolmas sovellus, joka on suosittu monien sisustusentusiastien keskuudessa, on Instagram. Instagramissa on paljon inspiroivia tilejä, joita voit seurata. Voit myös käyttää hashtagia löytääksesi tiettyyn teemaan tai tyyliin liittyviä kuvia. Instagram on erittäin helppo käyttää ja tarjoaa nopean tavan löytää uusia sisustusideoita.

Neljäs sovellus on Zillow Digs. Tämä sovellus on suunniteltu auttamaan sinua löytämään ideoita kodin remontointiin. Zillow Digsissa on paljon kuvia, jotka ovat hyödyllisiä inspiraation lähteenä. Sovelluksessa voit myös suodattaa valintoja oman makusi mukaan ja tallentaa suosikkikuviasi omalle alustalle.

Viimeinen, mutta ei vähäisin, sovellus on RoomSketcher. Tämä sovellus on erityisen kätevä, jos haluat suunnitella tai päivittää huonettasi. RoomSketcherilla voit piirtää suunnitelman huoneesta ja lisätä haluamasi kalusteet, jotta voit nähdä, miltä kaikki näyttää yhdessä. Voit myös tallentaa suunnitelmasi ja jakaa sen ystäviesi kanssa saadaksesi palautetta.

Nyt kun tiedät parhaat sovellukset sisustusideoiden löytämiseen, sinun ei tarvitse enää arvailla, mitä tehdä seuraavaksi. Inspiraation löytäminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Kokeile näitä sovelluksia ja löydä omasi suosikkisi!

Suunnittele kotisi ammattilaisen tavoin – parhaat sovellukset sisustussuunnitteluun

Sisustussuunnittelun tarkoituksena on tehdä kodistasi miellyttävämpi ja toimivampi paikka elää. Mutta mistä aloittaa? Ammattilaiset käyttävät useita sovelluksia auttaakseen heitä suunnittelemaan kotisi, mutta sinun ei tarvitse olla ammattilainen hyötyäksesi niistä.

Ensimmäinen sovellus, jonka haluan esitellä sinulle, on Houzz. Se on yksi suosituimmista sisustussuunnittelusovelluksista, joka tarjoaa tuhansia ideoita erilaisista kodin sisustustyyleistä. Houzzilla voit myös löytää ammattilaisia, jotka voivat auttaa sinua toteuttamaan sisustushaaveesi.

Toinen sovellus, jonka ehdottomasti kannattaa ladata, on RoomSketcher. Se on helppo käyttää ja auttaa sinua suunnittelemaan huoneesi mittojen mukaan. Voit lisätä huonekaluja ja muita sisustuselementtejä, jotta näet millaiselta uusi sisustus tulee näyttämään ennen kuin ryhdyt tekemään isoja muutoksia. Tällä tavalla voit säästää rahaa ja aikaa välttämällä virheitä.

Kolmas sovellus, joka on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, on MagicPlan. Tämä sovellus antaa sinulle mahdollisuuden luoda huoneistasi tarkan 3D-mallin vain ottamalla kuvia. MagicPlanilla voit myös mitata huoneiden kokoja ja sijoittaa huonekalut suunnitelmaan. Se on erittäin kätevä työkalu, kun haluat löytää uusia ideoita sisustukseen tai jos olet harkitsemassa suurempia muutoksia kotisi pohjaratkaisuun.

Viimeinen sovellus, jonka haluan mainita, on ColorSnap. Se on erittäin hyödyllinen, kun valitset seinien maalia tai muita värejä kodissasi. ColorSnapilla voit valita värin valokuvasta ja se löytää tismalleen saman sävyn maalivalikoimasta. Tämän avulla voit olla varma siitä, että valitsemasi värit sopivat yhteen ja näyttävät hyvältä.

Nämä ovat vain muutama esimerkki sovelluksista, joita voit käyttää suunnitella kotisi ammattilaisen tavoin. On tärkeää muistaa, että jokainen koti on yksilöllinen ja sinun tulee valita sovellukset, jotka sopivat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Hyödynnä näitä sovelluksia ja pidä hauskaa sisustamisen parissa!

Teknologian avulla täydellinen sisustus – parhaat inspiraation lähteet

Kun suunnittelet kodin sisustusta, inspiraation löytäminen voi olla haastavaa. Teknologian kehitys on kuitenkin tarjonnut meille uusia tapoja saada ideoita ja inspiraatiota. Tässä artikkelissa käydään läpi parhaat teknologiset inspiraationlähteet, jotka auttavat sinua saamaan täydellisen sisustuksen kotiisi.

1. Pinterest

Pinterest on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista, kun se tulee sisustusideoihin. Se on kuin virtuaalinen ilmoitustaulu, joka on täynnä kauniita kuvia ja inspiraatiota. Voit luoda omia tauluja eri teemoilla ja tallentaa kaikki mielenkiintoiset ideat helposti yhteen paikkaan.

2. Instagram

Instagram on toinen suosittu sosiaalisen median alusta, joka on täynnä kauniita sisustuskuvia. Voit seurata erilaisia sisustus- ja design-tilejä saadaksesi inspiraatiota tai voit käyttää hakusanoja, kuten #sisustus tai #homedecor löytääksesi sopivia tilejä itsellesi. Voit myös tallentaa suosikkikuvasi omaan kokoelmaasi.

3. Houzz

Houzz on verkkosivusto, joka on suunniteltu erityisesti kodin sisustukseen ja remontointiin. Sieltä löydät inspiroivia kuvia ja artikkeleita kaikista kodin sisustusaiheista. Voit myös käyttää Houzzia löytääksesi ammattimaisia suunnittelijoita ja käsityöläisiä, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan täydellisen sisustuksen.

1

4. VR-sisustussuunnitteluohjelmat

VR-sisustussuunnitteluohjelmilla voit visualisoida huonekalujen ja muiden sisustuselementtien sijoittelun oikeassa tilassa ennen niiden ostamista. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten eri elementit toimivat yhdessä ja auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä. Esimerkkejä tällaisista ohjelmista ovat RoomSketcher ja Planner 5D.

5. YouTube

YouTube on täynnä videoita kodin sisustuksesta ja DIY-projekteista. Voit katsoa videoita, joissa esitellään erilaisia ​​huoneita ja niiden sisustuksia, tai yksityiskohtaisia ​​videoita erilaisten projektien toteuttamisesta. Voit myös ottaa vinkkejä ja neuvoja ammattilaisilta, jotka jakavat omia näkemyksiään kodin sisustuksesta.

Teknologian avulla voit löytää helposti inspiraatiota kodin sisustukseen. Pinterestin ja Instagramin kuvavirta, Houzzin artikkelit ja ammattilaisten yhteystiedot, VR-sisustussuunnitteluohjelmat sekä loputtomat YouTube-videot auttavat sinua saamaan täydellisen sisustuksen. Muista kuitenkin, että vaikka teknologia voi olla hyödyllinen inspiraation lähteenä, on aina tärkeää kuunnella omaa makuaan ja tarpeitaan, jotta voit luoda juuri sinun kotiisi sopivan sisustuksen.

Parhaat mobiilisovellukset sisustussuunnittelun tueksi

Sisustussuunnittelu on taito, joka vaatii luovuutta ja kärsivällisyyttä. Onneksi meillä on nykyään monia mobiilisovelluksia, jotka auttavat sinua sisustamaan kotisi tai toimistosi helpommin ja nopeammin kuin koskaan ennen. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle parhaat mobiilisovellukset sisustussuunnittelun tueksi.

Yksi suosituimmista sovelluksista on Houzz, joka tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja, koristeita ja muita sisustuselementtejä. Voit selata kuvia, tallentaa ideoita, lähettää kysymyksiä ammattilaisille ja löytää paikallisia urakoitsijoita. Houzz on helppo käyttää ja tarjoaa runsaasti inspiraatiota kaikenlaisille sisustusprojekteille.

Toinen suositeltava sovellus on Room Planner, jonka avulla voit suunnitella sisustuksen kolmiulotteisessa ympäristössä. Voit asettaa huonekalut haluamiisi paikkoihin ja saada realistisen kuvan siitä, miltä tilasi näyttäisi. Room Plannerin avulla voit myös tallentaa suunnitelmat ja jakaa ne ystävien kanssa.

Myös ColorSnap on erittäin hyödyllinen sovellus, sillä se auttaa sinua valitsemaan täydellisen värin maalille tai tapetille. Voit ottaa kuvan mistä tahansa väristä ja ColorSnap sovittaa sen vastaavan Sherwin-Williams-maalin väriin. Lisäksi sovellus tarjoaa monia muita vinkkejä ja ideoita väreistä.

Lisäksi Pinterest on loistava paikka etsiä inspiraatiota sisustukseen. Pinterestissä voit selata miljoonia kuvia kaikenlaisista sisustusideoista, tallentaa ne omalle taulullesi ja jakaa niitä ystäviesi kanssa. Pinterestissä on myös paljon ammattilaisia, jotka jakavat vinkkejä ja neuvoja sisustukseen liittyen.

Lopuksi mainittakoon vielä MagicPlan, joka auttaa sinua mittaamaan tilat tarkasti ja suunnittelemaan huonekalut ja muut sisustuselementit. MagicPlan käyttää älypuhelimen kameraa ja antureita mitatakseen huoneen koon, ja sen avulla voit luoda tarkan pohjapiirroksen. Lisäksi sovelluksessa on mahdollisuus tallentaa ja jakaa suunnitelmat.

Nämä ovat vain joitakin parhaista mobiilisovelluksista, jotka auttavat sinua sisustussuunnittelussa. Jokainen sovellus tarjoaa ainutlaatuisia etuja, joten kannattaa tutustua niihin kaikkiin ja valita oma suosikkisi. Muista, että hyvä sisustussuunnittelu vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta näiden sovellusten avulla voit tehdä sen helpommin ja hauskemmin kuin koskaan ennen.

Parhaat ilmaiset sisustussovellukset inspiraation löytämiseen

Etsitkö inspiraatiota kotisi sisustuksen parantamiseksi? Onneksi nykyään on monia ilmaisia ​​sisustussovelluksia, jotka voivat auttaa sinua löytämään ideoita ja suunnittelemaan unelmakotiasi. Tässä artikkelissa käsitellään parhaita ilmaisia ​​sisustussovelluksia, joiden avulla voit ottaa ensimmäisen askeleen kohti upeaa kodin sisustusta.

Ensinnäkin, Pinterest on yksi suosituimmista ilmaisista sovelluksista, jonka avulla voit löytää rajattoman määrän inspiraatiokuvia ja ideoita. Voit luoda omia kokoelmia ja tallentaa erilaisia ​​kuvia ja näkymiä, jotka inspiroivat sinua eniten. Voit myös selata muiden käyttäjien kokoelmia ja seurata heidän suosikkinsa samalla kun saat lisää inspiraatiota ja ideoita.

Toinen loistava vaihtoehto on Houzz-sovellus, joka on suunniteltu erityisesti kodinsisustukseen. Voit selata ammattitaitoisten suunnittelijoiden tekemiä kuvia ja inspiroitua niiden tyylistä. Sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa tuotteita ja palveluita suoraan sovelluksen kautta, mikä tekee siitä helpon tavan toteuttaa oma visiosi.

Roomstyler on toinen ilmaissovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia ​​sisustusideoita virtuaalisesti. Voit ladata oman huoneesi kuvan ja sitten lisätä erilaisia ​​kalusteita ja esineitä nähdäksesi, miltä ne näyttävät tilassa. Sovellus sisältää myös yhteisön, jossa voit jakaa ideoitasi ja saada palautetta muilta käyttäjiltä.

Lopuksi, jos haluat suunnitella kotisi perusteellisesti, Sweet Home 3D on täydellinen sovellus sinulle. Tällä sovelluksella voit luoda tarkan 3D-mallin kotisi kaikista huoneista ja nähdä, miltä erilaiset sisustusideat näyttävät todellisuudessa. Sovellus sisältää myös erilaisia ​​valmiita suunnitelmia, jotka voit muokata tarpeidesi mukaan.

Yhteenvetona, jos haluat inspiraatiota kodin sisustamiseen, sinun ei tarvitse etsiä kauempaa kuin ilmaisten sisustussovellusten maailma. Pinterest, Houzz, Roomstyler ja Sweet Home 3D ovat kaikki loistavia vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi kodin sisustuksen. Lataa sovellukset ja anna ideoiden virrata!

Inspiroivia ideoita kodin sisustamiseen – parhaat sovellukset apuna

Kodin sisustaminen voi olla haastava tehtävä, mutta se on myös hauskaa ja palkitsevaa. Jos etsit inspiraatiota kodin sisustamiseen, sinun ei tarvitse etsiä kauempaa kuin älypuhelimesi sovelluskaupasta. On olemassa monia hyödyllisiä sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan parhaat ideat kodin sisustamiseen.

Yksi suosituimmista sovelluksista kodin sisustamisen ideoiden löytämiseen on Pinterest. Pinterestissä on valtava valikoima kuvia ja artikkeleita, jotka sisältävät ideoita kodin sisustamiseen eri tyyleissä ja budjeteissa. Voit tallentaa mielenkiintoisia kuvia eri luokkiin, jotta löydät ne helposti myöhemmin.

Toinen hyödyllinen sovellus kodin sisustamisen ideoiden löytämiseen on Houzz. Houzzilla on yli 20 miljoonaa valokuvaa erilaisista huoneista ja tyylistä. Voit selata kuvia eri kategorioista, kuten makuuhuoneista, keittiöistä ja kylpyhuoneista, ja tallentaa suosikki-ideasi ”Idea-kirjastoon” myöhempää käyttöä varten.

Room Planner by Chief Architect on toinen hyödyllinen sovellus, jonka avulla voit luoda ja suunnitella huoneita. Voit lisätä huonekaluja, koriste-esineitä, seinien värejä ja muita yksityiskohtia, jotta voit hahmotella, miltä huone näyttää ennen kuin aloitat sisustamisen. Voit myös jakaa suunnitelmasi perheesi ja ystäviesi kanssa saadaksesi palautetta.

Lisäksi on olemassa sovelluksia, jotka auttavat sinua valitsemaan oikeat värit kodin sisustamiseen. Esimerkiksi Sherwin-Williamsin ColorSnap-sovelluksen avulla voit ottaa valokuvan huoneesta ja valita sitten värisävyjä, jotka sopivat parhaiten huoneen sisustukseen.

Viimeinen mutta ei vähäisin on Instagram. Instagramissa on paljon sisustussuunnittelijoita, jotka jakavat ideoita ja inspiraatiota kodin sisustamiseen. Voit seurata suosikkisuunnittelijoitasi ja löytää uusia ideoita heidän julkaisujensa kautta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että älypuhelinsovellukset voivat olla erittäin hyödyllisiä työkaluja kodin sisustamisen ideoiden löytämiseen. Pinterest, Houzz, Room Planner by Chief Architect, Sherwin-Williamsin ColorSnap ja Instagram ovat vain muutamia esimerkkejä sovelluksista, jotka voivat auttaa sinua löytämään parhaat ideat kodin sisustamiseen. Lataa sovellukset ja ala tutkia, inspiraatio odottaa sinua!

Sisustusideoita puhelimeesi – parhaat sovellukset sisustussuunnitteluun

Oletko väsynyt katselemaan samaa vanhaa huonetta joka päivä? Haluatko muuttaa ilmaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Ei hätää, sillä sisustussuunnittelusovellukset ovat täällä auttamassa sinua. Olipa sinulla sitten iso tai pieni budjetti, nämä sovellukset antavat sinulle lukuisia ideoita ja vinkkejä kodin piristämiseen.

Ensimmäinen suositeltava sovellus on Houzz. Tämä sovellus tarjoaa käyttäjilleen enemmän kuin miljoonan kuvan valikoiman kaikenlaisista sisustusideoista. Kuvien lisäksi löydät myös tuotearvosteluja, asiantuntija-artikkeleita ja mahdollisuuden olla yhteydessä alan ammattilaisiin.

Toinen sovellus, jota ei voi ohittaa, on Room Planner. Tämä sovellus sopii erityisesti niille, jotka haluavat testata erilaisia ​​huonejärjestelyjä virtuaalisesti ennen kuin siirtävät huonekaluja fyysisesti. Huonekalujen sijoittaminen tietokoneen ruudulla antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miltä huone näyttää ennen kuin teet muutoksia.

Jos etsit inspiraatiota eri tyyleistä, kuten minimalistisesta, vintagesta tai boheemista tyylistä, suosittelemme sovellusta Pinterest. Pinterestin käyttäjät jakavat ideoitaan ja kuviaan eri aloilta, mukaan lukien sisustus. Pinnaamalla kiinnostavia kuvia voit luoda oman mood boardin, joka auttaa sinua visualisoimaan kotisi uudelleenjärjestelyä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on ColorSnap Visualizer -sovellus. Tämä sovellus antaa sinulle mahdollisuuden testata erilaisia ​​värejä huoneissasi virtuaalisesti ennen kuin maalaat seinät. Voit käyttää puhelimesi kameraa ja valita värejä sovelluksen näytöltä, ja sovellus näyttää, miltä seinäsi näyttävät eri väreissä.

2

Näiden neljän sovelluksen avulla saat runsaasti inspiraatiota ja hyödyllisiä vinkkejä kodin uudistamiseen. Älä pelkää eksperimentoida ja löydä oma sisustustyyli. Muista, että pienetkin muutokset voivat piristää huonettasi ja mielialaasi. Onnea sisustusprojektisi kanssa!

Related Articles

Vastaa

Back to top button