KeittiöMakuuhuoneolohuone ideoita

Parhaat neuvot marokkolaisvaikutteisen kylpyhuoneen suunnitteluun

Parhaat neuvot marokkolaisvaikutteisen kylpyhuoneen suunnitteluun

Marokkolaisvaikutteinen kylpyhuone on tullut erittäin suosituksi, sillä siinä yhdistyy länsimainen tyyli ja itämainen tunnelma. Jos haluat luoda tämän ilmeen kylpyhuoneeseesi, tarvitset vain muutamia vinkkejä suunnittelun aloittamiseksi.

Ensimmäinen askel on valita oikeat värit. Marokkolaisessa suunnittelussa käytetään usein tummia, rikkaita sävyjä, kuten punaista, sinistä, vihreää ja murretun oranssia. Näillä väreillä luot dramaattisen tunnelman kylpyhuoneeseesi. Voit myös käyttää kulta- tai hopeaesineitä korostamaan näitä värejä.

Seuraava askel on valita oikeat kaakelit. Marokkolaiset kaakelit ovat usein geometrisiä ja niissä on runsaasti koristeita. Voit käyttää näitä kaakeleita lattiassa, seinissä tai jopa suihkuseinässä. Marokkolaiset kaakelit ovat yleensä sinisiä ja valkoisia, mutta voit myös käyttää muita värejä, kuten harmaata tai punaista.

Kolmas vinkki on lisätä tekstuuria kylpyhuoneeseesi. Marokkolaisessa suunnittelussa käytetään usein tekstuuripintoja, kuten mosaiikkia, käsintehtyjä mattoja ja kudottuja koriste-esineitä. Voit käyttää näitä elementtejä sisustuksessa lisätäksesi lämpöä ja tunnelmaa.

Neljäs vinkki on käyttää oikeita valaisimia. Marokkolainen suunnittelu sisältää usein roikkuvia lyhtyjä tai kynttilänjalkoja. Nämä valaisimet luovat pehmeän ja romanttisen tunnelman kylpyhuoneeseesi.

Viimeinen vinkki on lisätä kasveja ja kukkia. Marokkolaisessa suunnittelussa käytetään paljon vihreää kasvillisuutta ja koristekasveja, kuten palmuja ja oliivipuita. Voit myös käyttää tuoksuherkkiä kukkia, kuten jasmiinia tai ruusuja, lisäämään tunnelmaa.

Yhteenvetona, jos haluat luoda marokkolaisvaikutteisen ilmeen kylpyhuoneeseesi, sinun tulee käyttää tummia, rikkaita värejä, geometrisiä kaakelimalleja, tekstuuripintoja, roikkuvia valaisimia ja kasveja. Näillä yksinkertaisilla vinkeillä voit muuttaa tavallisen kylpyhuoneen henkeäsalpaavaksi marokkolaiseksi keitaaksi.

Marokkolainen tunnelma kylpyhuoneessa: Parhaat suunnitteluvinkit

Jos haluat luoda Marokkolaisen tunnelman kylpyhuoneessasi, sinun ei tarvitse matkustaa Pohjois-Afrikkaan. Tyylin luominen onnistuu helposti kotona, käyttäen oikeita värejä, materiaaleja ja koristeita.

Ensimmäinen askel on valita oikeat värit. Marokkolaisessa sisustuksessa käytetään usein maanläheisiä sävyjä, kuten terrakotta, ruskea ja beige. Myös kirkkaammat värit, kuten sininen, punainen ja vihreä ovat tärkeitä elementtejä. Voit käyttää näitä värejä laattojen, pyyhkeiden ja muiden kylpyhuonetarvikkeiden kanssa.

Seuraavaksi kannattaa harkita oikeanlaisten materiaalien käyttöä. Marokkolainen kylpyhuone sisältää yleensä kaakeleita, mosaiikkia ja lasia. Voit käyttää lattialaattoina perinteisiä zellige-laatikoita tai sementtilaattoja. Mosaiikki- tai lasitiilet voivat puolestaan tuoda ripauksen glamouria.

Koristeiden avulla voit lisätä autenttisuutta ja rikastuttaa Marokkolaista tunnelmaa. Koristetyynyillä, kynttilöillä ja kasveilla voit tuoda lisää värejä ja tekstuuria. Ota huomioon myös tekstiilit, kuten suihkuverhot ja kylpyhuonematot, jotta tila tuntuu pehmeältä ja kodikkaalta.

Kaiken kaikkiaan on tärkeää harkita yksityiskohtia, kuten koristeita ja värejä, jotta luot täydellisen Marokkolaisen tunnelman kylpyhuoneeseesi. Muista myös valaistus – himmennettävät valaisimet ja kynttilät voivat luoda lämpimän ja romanttisen ilmapiirin.

Jos haluat lisätä hieman ylellisyyttä, harkitse lisäksi kylpylätyylistä suihkua tai ammetta. Voit myös käyttää marokkolaisia ​​malleja ja kuvioita pyyhkeissä ja matossa, joka tuo vielä enemmän tunnelmaa.

Yhteenvetona, Marokkolainen tunnelma kylpyhuoneessa voidaan luoda oikeilla väreillä, materiaaleilla ja koristeilla. Yksityiskohtiin kiinnittämällä huomiota ja tunnelmallisen valaistuksen avulla kylpyhuoneestasi tulee varmasti rentouttava keidas, johon voit paeta arjen kiireitä.

11 tapaa suunnitella marokkolaisvaikutteinen kylpyhuone

Jos haaveilet upeasta ja eksoottisesta kylpyhuoneesta, marokkolaisvaikutteet voivat olla juuri se mitä kaipaat. Marokkolainen kylpyhuone on täynnä väriä, tekstuuria ja perinteisiä yksityiskohtia, jotka luovat kauniin ja rentouttavan tilan. Tässä artikkelissa esittelemme 11 tapaa suunnitella marokkolaisvaikutteinen kylpyhuone, joka kutsuu sinut luokseen nauttimaan hetkestä.

1. Maalaa seinät

Marokkolaisessa kylpyhuoneessa on usein intensiiviset, maanläheiset värit, kuten punainen, oranssi, keltainen tai tummanvihreä. Voit maalata seinät näillä väreillä tai käyttää tapettia, joka heijastaa marokkolaista tyyliä.

2. Luonnonmateriaalit

Käytä luonnonmateriaaleja, kuten kiveä, tiiltä, puuta ja savea. Marokkolaisessa kylpyhuoneessa on tyypillisesti runsaasti käsityönä valmistettuja esineitä, kuten mosaiikkilattioita ja laattoja. Kokeile myös bambua ja raffiaa.

3. Ripusta laternat

Ripusta kylpyhuoneeseen marokkolaisia ​​laternoita, jotka ovat tyypillisiä arabialaista estetiikkaa. Ne luovat miellyttävän tunnelman kylpyhuoneeseen ja saavat aikaan kauniita varjoja.

4. Laatat

Marokkolainen kylpyhuone ei olisi täydellinen ilman laattoja. Käytä mosaiikkilaattoja, jotka ovat tyypillisiä marokkolaistyyliselle käsityölle. Ne voivat olla esimerkiksi sinisiä ja vihreitä, joissa on erilaisia geometrisiä kuvioita.

5. Peilit

Suuret, koristeelliset peilit ovat tärkeä osa marokkolaista sisustusta. Ripusta seinälle suuri, kullanvärinen peili, joka toimii kylpyhuoneen keskipisteenä.

6. Esineet

Kerää marokkolaisia esineitä, kuten savipulloja tai piippuletkuja. Voit myös ripustaa käsintehtyjä mattoja, kudottuja puseroita tai muita tekstiilejä kylpyhuoneen seiniin.

7. Suuret kasvit

Luo eksoottinen tunnelma suurilla kasveilla, kuten palmuilla, saniaisilla tai bambulla. Käytä niitä rohkeasti sisustuksessa.

8. Suihkuseinät

Luo suihkutila lasisten seinien tai muiden läpinäkyvien materiaalien avulla. Se tuo raikkauden ja tilan tuntua kylpyhuoneeseen.

9. Koristeraamit

Ripusta seinille koristeellisia kehyksiä, jotka ovat yleisiä marokkolaisessa tyyli. Voit asettaa niihin esimerkiksi kauniita kuvia tai grafiikkaa.

10. Hana

Valitse hanaksi kuparinvärinen, koristeellinen hana, joka on tyypillinen marokkolaisessa sisustuksessa. Se lisää tyylikkään ja perinteisen ilmeen kylpyhuoneeseen.

11. Kynttilät

Luo tunnelmaa kynttilöiden avulla. Ripusta seinälle roikkuvia lyhtyjä, joissa on kynttilöitä tai käytä tuoksukynttilöitä.

Toivottavasti nämä 11 vinkkiä auttavat sinua suunnittelemaan unelmiesi marokkolaisvaikutteisen kylpyhuoneen. Muista valita rohkeita värejä, kä

Kuinka luoda marokkolainen kylpyhuone: 11 vinkkiä

Marokkolainen kylpyhuone on yhä suositumpi sisustusvalinta niiden keskuudessa, jotka haluavat lisätä ripauksen etnistä tyyliä kotiinsa. Marokkolainen kylpyhuone on ainutlaatuinen ja vie sinut matkalle maailman toiselle puolelle.

1. Mosaiikkilaatat: Käytä marokkolaistyylisiä mosaiikkilaattoja lattialla tai seinällä. Nämä laatat ovat täydellinen tapa tuoda värikkyyttä kylpyhuoneeseen

2. Värivalikoima: käytä perinteisiä marokkolaisia värejä kuten sinistä, vihreää ja punaista. Voit valita myös neutraalimmat sävyt, kuten beige, ruskea ja harmaa.

3. Suuret peilit: Marokkolainen kylpyhuone näyttää upealta suuren peilin kanssa. Peili ei vain heijasta valoa ja avartaa tilaa, vaan on myös erittäin tärkeä osa marokkolaista sisustusta.

4. Marmoriset pinnat: Lisää ripaus ylellisyyttä marmorilla, joka on usein käytetty materiaali marokkolaisessa sisustuksessa. Voit käyttää sitä pesualtaassa, lattialla tai jopa suihkun seinillä.

5. Kaakeloidut seinät: Marokkolaiset kylpyhuoneet tunnetaan kauniista kaakeloiduista seiniään. Voit käyttää niitä lattialla ja seinällä, ja yhdistää niitä eri väreillä tai kuoseilla.

6. Valaistus: Marokkolaisessa kylpyhuoneessa on usein runsaasti valoa. Käytä luonnonvaloa tai asenna roikkuvia lamppuja, jotka heijastavat kauniita varjoja.

7. Kupari- tai messinkikynttilänjalat: Käytä kupari- tai messinkikynttilänjalkoja tunnelman lisäämiseen. Näiden metallien lämpimät sävyt sopivat täydellisesti marokkolaiseen tyyliin.

8. Käsintehtyjä mattoja: Käytä käsin tehtyjä mattoja lisäämään ripaus pehmeyttä lattialle. Niitä on saatavana monissa eri väreissä ja kuoseissa.

9. Riippuva mosaiikkivalaisin: Asenna kaunis mosaiikkivalaisin katosta ripustettuna. Tämä antaa valoa huoneelle, mutta myös lisää marokkolaista tunnelmaa.

10. Kasvit ja kukat: Kasvit ja kukat ovat tärkeä osa marokkolaista tyyliä. Voit laittaa pieniä kasveja maljakoihin tai käyttää isompia kasveja lattialla.

11. Perinteiset elementit: Lopuksi, sisällytä perinteiset marokkolaiset elementit, kuten kauniit laatikot tai puiset pöydät. Nämä ovat hieno tapa lisätä marokkolaista tunnelmaa kylpyhuoneeseen.

Luodaksesi upean marokkolaisen kylpyhuoneen, yhdistä nämä 11 vinkkiä omaan ainutlaatuiseen tyyliisi ja luo paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia maailman toiselta puolelta saadusta inspiraatiosta.

Marokkolaisen kylpyhuoneen suunnittelu: 11 asiantuntijaneuvoa

Marokkolaiset kylpyhuoneet ovat täynnä kauniita yksityiskohtia, värikkäitä laattoja ja kuvioita, jotka tuovat lämpöä ja kodikkuutta tilaan. Jos haluat sisustaa kylpyhuoneesi marokkolaiseen tyyliin, tässä on 11 asiantuntijaneuvoa.

1. Valitse oikeat laatat: Marokkolaisissa kylpyhuoneissa käytetään usein värikkäitä laattoja, joten kannattaa valita laattoja, jotka ovat kirkkaita ja rikkaita väreiltään.

2. Hyödynnä geometrisiä kuvioita: Lisää tilaan erilaisia geometrisiä kuvioita, kuten timantteja, kolmioita ja neliöitä, joita löytyy usein perinteisistä marokkolaisista mosaiikeista.

3. Käytä luonnonmateriaaleja: Marokkolaisessa sisustuksessa käytetään paljon luonnonmateriaaleja, kuten puuta, kiveä ja savesta tehtyjä laattoja.

4. Korosta yksityiskohtia: Marokkolaisen kylpyhuoneen suunnittelussa yksityiskohdat ovat tärkeitä. Pienet asiat, kuten kaiverretut saippuakupit tai koristeelliset peilit, voivat luoda merkittävän vaikutuksen.

5. Käytä rohkeita värejä: Marokkolaisessa sisustuksessa käytetään usein rohkeita ja kirkkaita värejä, kuten sinistä, vihreää, punaista ja oranssia.

6. Valitse sopiva valaistus: Kylpyhuoneeseen kannattaa valita hämärä valaistus, joka luo tunnelmaa ja antaa tilalle pehmeän ilmeen.

7. Harkitse mosaiikkilaattojen käyttöä: Mosaiikkilaatat ovat tärkeä osa perinteistä marokkolaista sisustusta, ja niitä voi käyttää esimerkiksi suihkun seinissä tai lattialla.

8. Lisää tekstiilejä: Marokkolaiseen kylpyhuoneeseen sopivat hyvin erilaiset tekstiilit, kuten matot, pyyhkeet ja suihkuverhot.

9. Sijoita kasveja: Kasvit tuovat luonnonläheisyyttä ja raikkautta tilaan. Marokkolaisille kylpyhuoneille sopivat erityisesti esimerkiksi aloe vera, rahapuu ja pylväsaralia.

10. Huolehdi yksityisyydestä: Marokkolaisissa kylpyhuoneissa on usein koristeellisia riippulukkoja, jotka suojaavat yksityisyyttä.

11. Yhdistä vanhaa ja uutta: Marokkolaisessa sisustuksessa yhdistellään usein vanhoja ja uusia elementtejä, joten voit huoletta yhdistellä esimerkiksi modernia suihkua vanhoihin mosaiikkilaattoihin.

Marokkolaisen kylpyhuoneen suunnittelu on hauska ja mielenkiintoinen projekti, joka vaatii hieman luovuutta ja rohkeutta. Muista pitää yksityiskohdat mielessä ja hyödynnä rohkeasti värejä ja kuvioita. Lopputuloksena saat kodikkaan ja tunnelmallisen kylpyhuoneen, jossa voi rentoutua pitkän päivän jälkeen.

Marokkolaisen teeman tuominen kylpyhuoneeseesi: 11 vinkkiä

Jos haluat tuoda kodin kylpyhuoneeseesi hieman marokkolaista charmia, tässä on 11 vinkkiä, jotka auttavat sinua luomaan tyylikkään ja eksoottisen tilan.

1. Valitse oikeat värit: Marokkolaiset kylpyhuoneet ovat tunnettuja voimakkaista väreistä. Kokeile käyttää sinertävää, vihertävää tai punaista sävyä. Voit myös käyttää neutraaleja sävyjä, kuten valkoista tai beigeä, luomaan tasapainoa.

2. Laattojen käyttö: Marokkolaiset laatat ovat yksi tärkeimmistä elementeistä. Yritä löytää laattoja, joissa on perinteinen kuviointi tai geometriset muodot.

3. Mosaiikkilaatat: Jos et halua kokonaan peittää kylpyhuonetta laatoilla, mosaiikkilaatat ovat hyvä vaihtoehto. Voit käyttää niitä pienellä alueella, kuten suihkutilassa tai lavuaarin ympärillä, lisäämään visuaalista kiinnostavuutta.

4. Metalliset yksityiskohdat: Pronssi-, kupari- tai messinkiosat, kuten hanat, pyyhkeen kuivaimet tai valaisimet, auttavat luomaan autenttista marokkolaista tunnelmaa.

5. Käsin tehtyjä esineitä: Marokkolaiset käsityöläiset ovat tunnettuja taitavuudestaan. Harkitse käsin tehtyjen esineiden, kuten saippua-annosten tai hammam-pyyhkeiden käyttöä.

6. Peilit: Marokkolaiset peilit ovat usein koristeellisia ja kauniisti muotoiltuja. Ripusta peili tai useita seinälle luomaan dramaattisuutta.

7. Valaistus: Lämmin valo luo kutsuvan ilmapiirin. Kokeile roikkuvia lyhtyjä tai kynttilänjalkoja lisätäksesi tunnelmaa.

8. Koristetyynyt: Käytä marokkolaistyylisiä koristetyynyjä istuimilla tai lavuaarilla tuolilla. Se on helppo tapa sisällyttää värit tai kuviot tilaan.

9. Kasvit: Lisää viherkasveja kylpyhuoneeseen, jos mahdollista. Ne ovat luonnollinen tapa lisätä väriä ja eloa tilaan.

10. Marokkolainen pesuallas: Jos olet valmis investoimaan enemmän, harkitse marokkolaista pesuallasta. Ne ovat yleensä kuvioituja ja käsinmaalattuja, mikä antaa ainutlaatuisen kosketuksen kylpyhuoneellesi.

11. Sisustuselementit: Lisää marokkolaisia ​​koriste-esineitä, kuten metallisia vati- tai kulhojoukkoja, keramiikkaa tai kirjavia lasiesineitä, luomaan täydellinen tunnelma.

Yhdistä nämä vinkit luodaksesi oma ainutlaatuinen marokkolainen kylpyhuoneesi. Voit tehdä sen pienellä budjetilla tai investoida enemmän, mutta lopputulos on varmasti kaunis ja viihtyisä tila, joka vie sinut hetkeksi pois arkipäivän kiireestä.

Luovia ideoita marokkolaisvaikutteiseen kylpyhuoneeseen: 11 paras neuvoa

Jos etsit inspiroivia ideoita luodaksesi ihastuttavan marokkolaisvaikutteisen kylpyhuoneen, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa kerromme sinulle 11 parasta neuvoa, jotta voit saada aikaan täydellisen kylpyhuoneen, joka on täynnä kauniita yksityiskohtia ja ainutlaatuista tyyliä.

1. Maadoita kylpyhuoneesi väreillä: Marokon kylpyhuoneille on tunnusomaista rikkaat värit ja kuviot. Valitse rohkeita värejä, kuten punaista tai sinistä, ja käytä niitä pienemmissä yksityiskohdissa, kuten laattojen tai pyyhkeiden kanssa.

2. Käytä mosaiikkilaattoja seinissä: Mosaiikkilaatat ovat klassinen marokkolainen elementti. Voit käyttää niitä esimerkiksi suihkun takana tai sisäänkäynnin ympärillä tuomaan lisää väriä ja tyyliä kylpyhuoneeseen.

3. Käytä itämaisia mattoja: Itämaiset matot ovat toinen tapa saada marokkolainen tunnelma kylpyhuoneeseen. Valitse yksi, joka sopii väreihin ja tyyliin ja käytä sitä lattialla.

4. Lisää metallielementtejä: Marokkolaisessa kylpyhuoneessa metallielementit, kuten messinki tai kupari, ovat tärkeitä. Voit käyttää niitä esimerkiksi peilien kehyksissä tai hyllyjen koristeellisissa yksityiskohdissa.

5. Käytä kynttilöitä: Kynttilät tuovat kylpyhuoneeseen tunnelmaa ja antavat sinulle mahdollisuuden luoda romanttinen ilmapiiri. Valitse kauniita tuikkukuppeja ja sijoita ne strategisesti ympäriinsä.

6. Lisää kasveja: Marokkolaiset kylpyhuoneet ovat usein täynnä kasveja. Ne tuovat elämää ja raikkautta kylpyhuoneeseen. Valitse rohkeita lehtiä ja aseta ne sopiviin paikkoihin.

7. Käytä antikvaarisia elementtejä: Antikvaariset elementit, kuten vanhat peilit tai vaasit, ovat loistava tapa tuoda lisää tyyliä kylpyhuoneeseen. Etsi kauniita yksilöitä kirpputoreilta tai antiikkiliikkeistä.

8. Valitse arabialaisia valaisimia: Yksi tunnusomaista marokkolaista tyyliä ovat arabialaiset valaisimet. Valitse kauniita kattopampuloita tai seinävalaisimia, joissa on kauniita kuviointeja.

9. Käytä ripustettavia koriste-esineitä: Ripustettavat koriste-esineet, kuten erilaiset kynttilänjalat tai vaaleanpunainen verho, lisäävät mielenkiintoa ja persoonallisuutta kylpyhuoneeseen.

10. Valitse kauniita pyyhkeitä: Kauniit pyyhkeet ovat loistava tapa tuoda lisää värejä ja kuviota kylpyhuoneeseen. Valitse marokkolaistyylisiä pyyhkeitä, joissa on kauniita yksityiskohtia.

11. Lisää keraamisia elementtejä: Marokkolaisessa kylpyhuoneessa keraamiset elementit, kuten pesualtaat tai saippuakupit, ovat tärkeitä. Valitse kauniita yksilöitä, joissa on kauniita kuviointeja.

Toivottavasti nämä ideoita auttoivat sinua saamaan inspiraatiota luodaksesi

Parhaat vinkit marokkolaisen kylpyhuoneen suunnitteluun kotona

Jos haaveilet eksoottisesta ja rentouttavasta kylpyhuoneesta, marokkolainen tyyli voi olla juuri sitä mitä tarvitset kotona. Marokkolainen kylpyhuonesuunnittelu on täynnä värejä, tekstuuria ja kuvioita, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen ilmeen. Tässä artikkelissa annamme sinulle parhaat vinkit marokkolaisen kylpyhuoneen suunnitteluun kotona.

Ensimmäinen vinkki on valita oikeat värit. Marokkolaisessa kylpyhuonesuunnittelussa käytetään usein maanläheisiä sävyjä, kuten terrakotta, ruskea ja beige. Myös kirkkaat värit, kuten sininen, vihreä ja punainen, ovat suosittuja. Värien valinta riippuu siitä, minkä tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi luoda.

Toinen vinkki on sisällyttää mosaiikkilaatat suunnitteluun. Mosaiikkilaatat ovat olennainen osa marokkolaista kylpyhuonesuunnittelua ja niitä käytetään yleensä lattialla, seinillä ja jopa katossa. Voit valita perinteisen geometrisen tai kukkakuvioiden mosaiikin tai valita modernimman version, jossa on abstrakteja muotoja.

Kolmas vinkki on lisätä kuvioituja laattoja suunnitteluun. Marokkolainen kylpyhuonesuunnittelu on tunnettu erilaisista kuvioista, jotka luovat ainutlaatuisen ilmeen. Voit valita kuvioituja laattoja, jotka ovat perinteisiä tai moderneja, ja käyttää niitä lattialla tai seinillä.

Neljäs vinkki on lisätä metallisia yksityiskohtia suunnitteluun. Marokkolaista kylpyhuonesuunnittelua ei pidetä täydellisenä ilman metallisia yksityiskohtia, kuten pronssia, kuparia tai messinkiä. Voit sisällyttää nämä yksityiskohdat esimerkiksi hanoihin, pyyhekoukkuihin tai peilien kehyksiin.

Viides ja viimeinen vinkki on lisätä tekstiilejä suunnitteluun. Marokkolainen kylpyhuonesuunnittelu sisältää runsaasti tekstiilejä, kuten koristeellisia mattoja, pyyhkeitä ja suihkuverhoja. Voit valita tekstiilit, jotka sopivat värimaailmaan ja kuvioihin, jotka olet valinnut, ja luoda näin yhdenmukaisen kokonaisuuden.

1

Yhteenvetona voidaan todeta, että marokkolainen kylpyhuonesuunnittelu on täynnä värejä, tekstuuria ja kuvioita, jotka luovat ainutlaatuisen ilmeen. Valitse maanläheiset sävyt, sisällytä mosaiikkilaatat ja kuvioituja laattoja, lisää metallisia yksityiskohtia ja älä unohda tekstiilejä. Noudattamalla näitä viittä vinkkiä voit luoda kotiisi upean marokkolaisen kylpyhuoneen.

Tyylikäs marokkolainen kylpyhuone: 11 suosituinta neuvoa

Marokkolaiset kylpyhuoneet ovat viime aikoina nousseet suuren suosion kohteeksi. Niiden ainutlaatuinen tyyli ja viehättävä ilme houkuttelevat monia ihmisiä ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 11 suosituinta neuvoa, joiden avulla voit luoda oman tyylikkään marokkolaisen kylpyhuoneen.

1. Valitse oikeat materiaalit.

Marokkolaisissa kylpyhuoneissa käytetään usein kaakeleita, mosaiikkeja ja betonisia pesualtaita. Valitse huolella materiaalit, jotka kestävät kosteutta ja sopivat yhteen valitsemasi teeman kanssa.

2. Käytä rohkeita värejä.

Marokkolaiseen kylpyhuoneeseen kuuluvat rikkaat värit, kuten sininen, vihreä, punainen ja keltainen. Käytä rohkeasti näitä värejä erilaisissa sisustuskohteissa, kuten pyyhkeissä, matossa ja suihkuverhossa.

3. Lisää arabialaisia ​​yksityiskohtia.

Luodaksesi autenttisen marokkolaisen tunnelman, lisää kylpyhuoneeseen arabialaisia yksityiskohtia, kuten lyhtyjä, koristeellisia peilejä ja mosaiikkipintoja.

4. Sijoita kasveja.

Kasvit tuovat elämää ja raikkautta marokkolaiseen kylpyhuoneeseen. Valitse kasveja, jotka kestävät kosteutta, kuten rönsyliljaa tai saniaisia.

5. Käytä tekstiilejä.

Marokkolaisessa kylpyhuoneessa käytetään runsaasti tekstiilejä, kuten pyyhkeitä, mattoja ja suihkuverhoja. Valitse näitä kohteita yhteensopivien värien ja kuosien mukaan.

6. Lisää metallisia yksityiskohtia.

Metalliset yksityiskohdat, kuten messinki- tai pronssiesineet, antavat kylpyhuoneelle luksusmaisen ilmeen. Kokeile esimerkiksi messinkisiä kynttilänjalkoja tai pronssisia saippua-annostelijoita.

7. Huolehdi valaistuksesta.

Valaistus on tärkeä osa marokkolaista kylpyhuonetta. Käytä erilaisia ​​valaisimia, kuten lyhtyjä, joissa on kauniisti kuvioituja kuvioita, tai seinävalaisimia, joiden avulla voit säätää valaistusta mielialan mukaan.

8. Käytä mosaiikkia.

Mosaiikki on yksi tärkeimmistä elementeistä marokkolaisessa kylpyhuoneessa. Käytä sitä esimerkiksi suihkuverhon alaosassa tai lattialla.

9. Panosta yksityiskohtiin.

Marokkolainen tyyli korostaa yksityiskohtia, joten käytä aikaa kauniiden yksityiskohtien löytämiseen, kuten koristeellisia kaakeleita tai mosaiikkiruutuja.

10. Valitse arabialaiset kalusteet.

Arabialaiset kalusteet, kuten puinen hylly, jossa on kauniita kaiverruksia, ovat loistava tapa luoda autenttista marokkolaista tunnelmaa kylpyhuoneeseesi.

11. Yhdistele erilaisia ​​tyylejä.

Voit yhdistellä erilaisia ​​tyylejä luodaksesi oman ainutlaatuisen marokkolaisen

Marokkolainen kylpyhuone: 11 inspiroivaa suunnitteluideaa

Marokkolaiset kylpyhuoneet ovat tunnettuja kauniista ja yksityiskohtaisista mosaiikeistaan, tunnelmallisesta valaistuksestaan ja upeasta tekstiilisuunnittelusta. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 11 inspiroivaa suunnitteluideaa, joita voit käyttää oman marokkolaisen kylpyhuoneesi luomiseen.

1. Käytä värikkäitä mosaiikkeja

Marokkolaiset mosaiikit ovat usein erittäin värikkäitä ja kuviollisia. Voit käyttää niitä lattiassa, seinissä tai jopa suihkukaapissa, jotta saat oman kylpyhuoneesi näyttämään upealta.

2. Yhdistä erilaisia mosaiikkeja

Voit myös yhdistellä erilaisia mosaiikkeja saadaksesi ainutlaatuisen ilmeen. Esimerkiksi voit yhdistää geometrisiä ja kukka-aiheisia mosaiikkeja.

3. Käytä käsintehtyjä laattoja

Käsintehtyjen laattojen käyttö on yksi marokkolaisen kylpyhuoneen tunnusmerkeistä. Ne ovat yleensä hieman epätasaisia ja antavat kylpyhuoneelle rustiikkisen ilmeen.

4. Valitse oikea valaistus

Marokkolaisessa kylpyhuoneessa on tärkeää käyttää tunnelmallista, himmeää valaistusta. Voit valita kauniin riippuvalon tai seinälampun luomaan pehmeän ja romanttisen ilmapiirin.

2

5. Käytä tekstiilejä

Tekstiilit ovat tärkeä osa marokkolaista kylpyhuonetta. Voit käyttää esimerkiksi värikkäitä pellavapyyhkeitä tai käsintehtyjä mattoja antamaan kylpyhuoneellesi lisää väriä ja tyyliä.

6. Lisää kasveja

Kasvit tuovat kylpyhuoneeseen elämää ja raikkautta. Voit esimerkiksi laittaa hyllyille viherkasveja tai ripustaa amppeliin roikkuvia kasveja.

7. Yhdistä erilaiset materiaalit

Voit yhdistää erilaisia materiaaleja, kuten mosaiikkilaattoja, betonia ja puuta, saadaksesi ainutlaatuisen ilmeen.

8. Valitse oikea lavuaari

Marokkolaisissa kylpyhuoneissa on usein kauniita käsintehtyjä lavuaareja. Voit valita esimerkiksi perinteisen kuparilavuaarin tai modernin lasilavuaarin.

9. Käytä koristeellisia hanoja

Koristeelliset hanat ovat tärkeä osa marokkolaista kylpyhuonetta. Voit valita esimerkiksi kauniin pronssisen hanan tai värikkään mosaiikkihanan.

10. Lisää tunnelmallisia yksityiskohtia

Voit lisätä kylpyhuoneeseen tunnelmallisia yksityiskohtia, kuten tuoksukynttilöitä, aromaterapiaöljyjä ja koristeellisia kynttilänjalkoja.

11. Käytä rohkeita värejä

Marokkolaisessa kylpyhuoneessa rohkeat ja rikkaat värit ovat tärkeitä. Voit käyttää esimerkiksi punaista, sinistä, vihreää tai keltaista antamaan kylpyhuoneellesi persoonallisuutta.

Nämä olivat 11 inspiroivaa suunnitteluideaa marokkolaisen kylpyhuoneen luomiseen. Muista yh

Related Articles

Vastaa

Back to top button