sisustus ideoitaVauvan ja lasten huone

Parhaat kaappi- ja arkkumallit rohkeaan art deco -kotiin

Parhaat kaappi- ja arkkumallit rohkeaan art deco -kotiin

Jos olet luomassa rohkeaa Art Deco -kotia, haluat varmasti löytää kaapit ja arkut, jotka sopivat tyylisi kanssa. Onneksi markkinoilla on monia upeita vaihtoehtoja, joista valita.

Yksi suosittu vaihtoehto on kaapit, joissa on Art Deco -tyylinen geometrinen muotoilu. Nämä kaapit ovat usein valmistettu tummasta puusta tai marmoroituneesta lasista, mikä antaa niille ylellisen ilmeen. Ne ovat myös erittäin käytännöllisiä, sillä ne tarjoavat runsaasti säilytystilaa vaatteillesi, asusteillesi ja muille kodintarvikkeillesi.

Toinen hyvä vaihtoehto ovat arkkumallit, joissa on Art Deco-tyylinen koristeellinen viimeistely. Nämä arkut voivat olla valmistettu metallista tai puusta, ja niillä voi olla laaja valikoima kuvioita ja symboleja. Ne ovat ihanteellisia kotisi keskipisteenä ja toimivat loistavana lisävarusteena Art Decon estetiikalle. Arkut tarjoavat myös kätevän säilytysratkaisun esimerkiksi vuodevaatteille.

Jos etsit jotain hieman eksoottisempaa, voit harkita kiinalaista tai japanilaista apothecary-tyylistä kaappia tai arkkua. Nämä kaapit ja arkut ovat usein koristeltu perinteisillä symboleilla, kuten lohikäärmeillä tai krysanteemeillä, ja ne ovat erittäin näyttäviä.

Lopuksi, jos haluat todella panostaa rohkeaan Art Deco -tyyliisi, voit harkita merenneito- tai sireenipäällisten kaappien tai arkun hankkimista. Nämä kaapit ja arkut ovat suunniteltu näyttämään merenneitolta tai sireniltä, ja ne sisältävät yleensä koristeellisia elementtejä, kuten simpukoita ja helmiä.

Yhteenvetona, vaihtoehtoja on monia, mutta tärkeintä on löytää kaapit ja arkut, jotka sopivat omaan henkilökohtaiseen tyyliisi ja estetiikkaasi. Muista valita kaappeja ja arkkuja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kauniita, jotta voit nauttia niistä vuosia.

Kaappiratkaisut rohkeaan art deco -kotiin

Kun suunnittelet art deco -tyylistä kotia, yksi tärkeimmistä huomioitavista kohdista on säilytysratkaisut. Kaappiratkaisujen tulisi olla sekä toimivia että kauniita, jotta ne sopivat täydellisesti rohkeaan art deco -kotiin.

Yksi tapa luoda kauniita ja toimivia kaappiratkaisuja on käyttää mittatilaustyönä tehtyjä ratkaisuja. Tämä tarkoittaa, että kaapit voivat mukautua tilaan täsmälleen sopiviksi, mikä hyödyttää erityisesti epätavallisen muotoisia tai kokoisia huoneita. Mittatilaustyönä tehtyjen kaappien ansiosta voit myös valita tarkasti haluamasi materiaalit ja värit.

Toinen tärkeä tekijä on kaappien muotoilu. Art deco -tyylissä korostuvat geometriset muodot ja linjat, joten voit harkita kaappien suunnittelussa symmetrisiä ja kulmikkaita muotoja. Samalla voit käyttää rohkeita värejä, kuten mustaa, valkoista, hopeaa tai kullanväristä, ja lisätä näihin metallisia yksityiskohtia.

Jos haluat lisätä kaappien ulkonäköön hieman persoonallisuutta, voit harkita lasiovia tai lasihyllyjä. Lasiovet ovat erinomainen valinta, jos haluat näyttää kauniit esineesi sisälle. Lasihyllyillä voit myös lisätä tilan tunnetta ja valoa huoneeseen.

Lopuksi, älä unohda kaappien toiminnallisuutta. Art deco -tyyli korostaa yksinkertaisia ja käytännöllisiä ratkaisuja, joten varmista, että kaapit ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat riittävästi säilytystilaa. Voit harkita vetolaatikoita tai liukuovia, jotka eivät vie tilaa huoneesta.

Kun olet suunnittelemassa kaappiratkaisuja art deco -kotiin, muista ottaa huomioon mittatilaustyönä tehtyjen kaappien mahdollisuus, geometriset muodot, rohkeat värit ja materiaalit, lasiovet ja lasihyllyt sekä käytännöllisyys. Kun yhdistät kaikki nämä tekijät, saat täydelliset kaappiratkaisut art deco -kotiisi!

Art deco -henkiset säilytysratkaisut

Art deco -henkiset säilytysratkaisut ovat loistava tapa lisätä oman kotisi tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Art deco -tyyli on peräisin 1920-luvulta, ja se yhdistää modernin geometrisen muotoilun sekä kullan, hopean ja pronssin metalliset värit. Tämän tyylin mukaiset säilytysratkaisut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden luoda kotiisi vintagehenkistä tunnelmaa.

Yksi suosituimmista art deco -tyylisistä säilytysratkaisuista on marmorilla päällystetty lipasto. Marmorikuviot sopivat täydellisesti art deco -tyyliin, ja ne lisäävät kotiisi ylellisyyttä. Lipastot löytyvät useissa eri väreissä ja ko’issa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Toinen art deco -tyylisistä säilytysratkaisuista on kultaiset kirjahyllyt. Nämä hyllyt ovat elegantin kauniita ja ne sopivat erinomaisesti kirjojen, koriste-esineiden ja muiden pientavaroiden säilytykseen. Kullan väri luo lämpimän ilmapiirin ja nostaa sisustuksen tasoa uudelle tasolle.

Jos haluat hieman teollisuushenkistä ilmettä, niin mustat metalliset laatikostot ovat loistava valinta art deco -tyyliin. Ne tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja niitä voi käyttää vaatteiden, tarvikkeiden, lehtien ja muiden tavaroiden säilytykseen. Mustan värin lisäksi nämä laatikostot ovat usein varustettu kullanvärisillä vetimillä.

Lopuksi, jokaisessa kodissa on tarvetta ripustaa jotain seinälle. Art deco -tyyliset metalliset hyllyt ovat upeita ratkaisuja, jos haluat ripustaa koriste-esineitä tai kirjoja seinälle. Nämä hyllyt ovat saatavilla eri kokoisina ja ne sopivat täydellisesti pieniinkin tiloihin.

Art deco -tyyli on aina ollut trendikäs sisustusvalinta, ja sen suosio ei näytä hiipuvan. Sen yksityiskohtaiset ja geometriset muodot yhdistettynä metallisiin sävyihin tarjoavat ihastuttavan tavan luoda kotiisi eleganttia ilmettä. Säilytysratkaisut, jotka noudattavat art deco -tyyliä, ovat loistava tapa aloittaa sisustuksen päivitys.

Parhaat kaappimallit art deco -sisustukseen

Art deco -tyyli on ollut suosittu jo vuosikymmenien ajan, ja sen suosio ei näytä hiipuvan. Yksi tapa tuoda art deco -elementtejä kotiin on valita sopiva kaappi. Tässä artikkelissa käymme läpi parhaat kaappimallit art deco -sisustukseen.

Ensimmäisenä suosittelemme katsomaan kaappeja, joissa on selkeästi korostettu geometrinen muotoilu. Esimerkiksi kulmikkaat kaapit, joiden ovet ovat suorakaiteen muotoisia tai pyöreät kaapit, jotka ovat saattavat toimia hyvin art deco -sisustuksessa. Käyttämällä värejä, jotka ovat tyylikkäitä, mutta rohkeita, luodaan todellinen art deco -tunnelma. Mustavalkoiset yhdistelmät tai kullanruskeat sävyt voivat toimia hyvin tässä tyylissä.

Toiseksi, huomioi materiaalit. Art deco -tyylissä käytetyt materiaalit ovat usein kiiltäviä ja heijastavia, kuten lasi, peili, metalli ja lakattu puu. Kaapeissa voi käyttää erilaisia materiaaleja yhdessä tai erikseen, ja se voi luoda hienostuneen ja monikerroksisen ilmeen.

Kolmanneksi, panosta yksityiskohtiin. Art deco -tyyli on tunnettu yksityiskohtaisesta muotoilusta, ja kaapit eivät ole poikkeus. Koristeelliset vetimet, peilipinnat ja kaarevat linjat ovat kaikki tärkeitä elementtejä art deco -kaapissa. Pidä mielessä, että yksinkertainen mutta tyylikäs suunnittelu voi olla myös tehokasta.

Neljänneksi, älä unohda käytännöllisyyttä. Art deco -kaappi ei ole pelkästään visuaalinen koriste, vaan sillä on myös käyttötarkoitus. Valitse kaappi, joka vastaa tarpeitasi. Kaappi voi olla esimerkiksi vaatekaappi, kirjahylly tai viinikaappi.

Lopuksi, älä unohda henkilökohtaista makua. Art deco -tyyli tarjoaa monia valinnanmahdollisuuksia, joten valitse kaappi, joka on juuri sinun makuusi. Voit valita rohkean värimaailman ja erottuvan geometrisen muodon tai hillitymmän tyylin, jossa koristeet ovat hienovaraisemmat.

Yhteenvetona voimme sanoa, että art deco -kaapit ovat upeita sisustuselementtejä, jotka voivat luoda vintagehenkisen tunnelman kotiisi. Muista valita kaappi, joka on geometrinen, käyttää kiiltäviä materiaaleja, on yksityiskohtainen, käytännöllinen ja edustaa omaa henkilökohtaista makua. Tutustu valikoimaan ja löydä täydellinen art deco -kaappi.

Säilytystilaa art deco -tyylillä

Tarvitsetko lisää säilytystilaa kotiisi? Miksi et kokeile art deco -tyyliä! Tämä tyyli on ollut suosittu jo 1920-luvulta lähtien, mutta se on edelleen hyvin trendikäs ja lisää ylellisyyttä mihin tahansa tilaan. Art deco -tyylillä suunnitellut huonekalut ovat erittäin ainutlaatuisia ja niissä on usein monimutkaisia muotoja, geometrisia kuvioita ja rikkaita värejä. Tämä tyyli luo kauniin kontrastin moderniin ja minimalistiseen sisustukseen.

Jos haluat sisällyttää art deco -tyylin kodin säilytysratkaisuihin, harkitse seuraavia vaihtoehtoja:

1. Art deco -tyyliset lipastot: Lipastolla on monia käyttötarkoituksia, ja se on loistava ratkaisu, kun tarvitset lisää säilytystilaa. Valitse art deco -tyylinen lipasto, jossa on monimutkaisia muotoja ja koristeellisia yksityiskohtia. Voit käyttää sitä vaatteiden, kirjojen tai muiden esineiden säilyttämiseen.

1

2. Art deco -tyyliset seinähyllyt: Seinähyllyt ovat käteviä ratkaisuja, kun tarvitset lisää säilytystilaa, mutta et halua varata paljon tilaa lattialle. Art deco -tyylinen seinähylly on loistava tapa lisätä tyylikkyyttä ja eleganssia huoneeseen samalla kun se tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa.

3. Art deco -tyyliset arkistokaapit: Tarvitsetko enemmän tilaa paperitöille tai muille asiakirjoille? Art deco -tyylinen arkistokaappi voi olla täydellinen ratkaisu. Valitse kaappi, jolla on monimutkaisia yksityiskohtia ja rikkaita värejä, jotka sopivat kodin muihin art deco -elementteihin.

4. Art deco -tyyliset kirjoituspöydät: Kirjoituspöytä on ihanteellinen huonekalu, kun tarvitset työtilaa ja säilytystilaa. Art deco -tyyliset kirjoituspöydät ovat usein suurikokoisia ja niissä on monimutkaisia yksityiskohtia, kuten geometrisia kuvioita. Ne ovat erinomainen valinta, kun haluat lisätä tyylikkyyttä toimistoon tai työhuoneeseen.

5. Art deco -tyyliset vaatekaapit: Vaatekaappi on olennainen osa makuuhuonetta, ja art deco -tyylisellä vaatekaapilla voit lisätä tyylikkyyttä ja eleganssia. Valitse kaappi, jossa on monimutkaisia yksityiskohtia ja rikkaita värejä, jotta se sopii kodin muihin art deco -elementteihin.

Kun valitset art deco -tyylisiä huonekaluja säilytystiloihin, varmista, että ne ovat käytännöllisiä ja tarjoavat tilaa kaikille tarvitsemillesi esineille. Valitse myös huonekaluja, joilla on yhteensopivat värit ja yksityiskohdat, jotta saat yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen kotiisi.

Art deco -sisustuksen suosituimmat kaappi- ja arkkumallit

Art deco -sisustus on yksi suosituimmista sisustustyyleistä, joka yhdistelee modernia ja perinteistä muotoilua. Tämä tyyli erottuu geometrisista kuvioista, koristeellisista yksityiskohdista ja metallisesta kiillotuksestaan. Kaapit ja arkut ovat keskeinen osa art deco -sisustusta. Lue eteenpäin saadaksesi tietää suosituimmista kaappi- ja arkkumalleista.

Ensimmäinen suosittu kaapimalli on ”Waterfall”. Se tunnetaan myös nimellä ”Cloud”, joka viittaa sen pyöristettyihin reunoihin ja virtaavaan puunrakenteeseen. Waterfall-kirjoituspöytä on klassinen esimerkki tämän mallin käytöstä, ja se tarjoaa runsaasti säilytystilaa asiakirjoille ja kirjoitusvälineille.

Toinen suosittu malli on ”Skyscraper”. Tämä nimi tulee mallin korkeasta, pylväänmuotoisesta rakenteesta, joka on tyypillinen monille art deco -huonekaluille. Skyscraper-kaapit ovat usein valmistettu tummasta puusta, joka on kontrastissa niiden metallisten vetimien kanssa.

Kolmas suosittu malli on ”Sunburst”. Tämä malli tunnetaan sen pyöreästä muodosta ja säteilevistä puisista levyistään. Sunburst-kaapit ovat usein pieniä ja sopivat hyvin makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

”Nesting” on neljäs suosittu art deco -kaappimalli. Sen nimi tulee siitä, että ne ovat usein sarja kaappeja, jotka sopivat toisiinsa kuin venäläiset nuket. Niitä voidaan käyttää yhdessä tai erikseen, mikä tekee niistä monipuolisen lisän sisustukseen.

Lopuksi ”Gazelle” on viides suosittu malli. Tämä nimi viittaa sen veistokselliseen muotoon, joka muistuttaa pystyssä seisovaa gazellia. Gazelle-kaapit ovat usein valmistettu vaaleasta puusta ja niissä on tummat metalliset vetimet.

Art deco -sisustus tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kaappi- ja arkkumallien suhteen. Waterfall, Skyscraper, Sunburst, Nesting ja Gazelle ovat vain muutamia esimerkkejä suosituimmista malleista. Valitse omasi huolella, jotta voit luoda täydellisen art deco -sisustuksen kotiisi tai toimistollesi!

Tunnelmalliset kaapit ja arkut art deco -sisustukseen

Art deco on tyylikäs sisustustyylisuuntaus, joka alkoi 1920-luvulla. Tämä tyyli yhdistää modernin muotoilun ja koristeellisen taiteen elementtejä. Tunnelmallisten kaappien ja arkku-pakkausten käyttö art deco -sisustuksessa lisää klassista ilmettä huoneeseen.

Kaapit ja arkut ovat olennainen osa sisustusta, ja tunnelmalliset vaihtoehdot luovat ainutlaatuisen ilmeen huoneeseen. Art deco -tyylissä käytetään usein tummia sävyjä, kuten mustaa, kullanväristä ja pronssia. Nämä värit yhdessä lasi- ja kromiosien kanssa antavat kaapeille ja arkkuille erottuvan ulkonäön.

Valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota materiaaleihin. Art deco -tyyliin sopivat hyvin korkealaatuiset puulajit, kuten mahonki tai tammi. Koristeelliset yksityiskohdat, kuten kaiverretut jalat ja käsinmaalatut kuvioinnit, lisäävät klassista tunnelmaa kaappeihin ja arkku-pakkauksiin.

Käyttäessäsi tunnelmallisia kaappeja ja arkkuja art deco -sisustuksessa, voit luoda erilaisia tunnelmia huoneisiin. Esimerkiksi vaaleanpunaisella maalatun makuuhuoneen tunnelmaa voidaan muuttaa lisäämällä musta kaappi tai kullanvärinen arkku. Tämä luo kontrastin ja lisää tyylikkyyttä huoneeseen.

Muista myös, että art deco -tyylillä on oma ainutlaatuinen henkensä, joka erottaa sen muista sisustustyyleistä. Kaapeilla ja arkku-pakkauksilla voi olla koristeellisia yksityiskohtia, kuten veistoksellisia muotoja tai geometrisia kuvioita. Nämä elementit ovat osa art deco -tyyliä ja niiden käyttö antaa huoneelle aitoa ilmettä.

Art deco -tyyliin sopivien kaappien ja arkku-pakkausten löytäminen voi olla haaste, mutta ne voivat tuoda huoneeseen upean tunnelman ja ainutlaatuisen ilmeen. Muista valita laadukkaat materiaalit ja panosta yksityiskohtiin, jotta saat aikaan aitoa art deco -tyyliä huoneeseesi.

Säilytysratkaisuja art deco -kodin tarpeisiin

Art deco -tyyli on saanut aina ihmiset huokailemaan kauniiden käyttöesineiden ja sisustuselementtien edessä. Tämä tyyli korostaa geometrisia kuvioita, kulta- ja hopeasävyjä sekä ylellisiä materiaaleja. Art deco -kodin omistajana haluat varmasti säilyttää sen tyylikkään ulkonäön järjestyksen ylläpitoon tarvittavien säilytysratkaisujen avulla.

Säilytysratkaisujen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon kodin art deco -tyyliin sopivat elementit. Esimerkiksi kaapin ovet voivat olla peilipintaisia, jotka heijastavat valoa ja korostavat geometrisiä muotoja. Käytä myös materiaaleja, kuten messinkiä tai jalokivikoristeita, jotka sopivat art deco -tyyliin.

2

Tyylikkään vaatehuoneen luominen on helppoa art deco -kodissa. Voit käyttää ripustimia, joissa on geometrisia muotoja tai koristeita, jotka ovat ominaisia art deco -tyylille. Kaappien ovet voidaan päällystää marmorilla tai mustalla lasilla, mikä korostaa geometristä muotoilua ja luo dramaattisen ilmeen.

Kirjahyllyt ovat toinen tapa lisätä tyylikästä säilytystilaa art deco -kodissa. Valitse kirjahylly, joka on tehty tummasta puusta tai messinkiputkista. Voit myös käyttää koristeellisia kuvioita, kuten aaltoja tai kolmioita, jotka ovat ominaisia art deco -tyylille. Lisää kirjahyllyyn geometrisia muotoja omaavia esineitä, kuten kristallimaljakoita tai hopeisia kynttilänjalkoja, jotka täydentävät tyyliä.

Lopuksi, muista sisällyttää säilytysratkaisuja art deco -kodin kylpyhuoneeseen. Käytä valkoista marmoria tai mustaa lasia kaappien päällystämiseen. Yhdistä ne kupari- tai messinkiin, jotka sopivat art deco -tyyliin. Voit myös lisätä geometrisia muotoja ja kuvioita kylpyhuoneen mattoihin tai pyyhkeisiin.

Yhteenvetona, säilytysratkaisujen suunnittelussa art deco -kotiin on tärkeää ottaa huomioon materiaalit ja geometriset muodot, jotka ovat ominaisia ​​tyylille. Tyylikäs vaatehuone, kirjahyllyt ja kylpyhuoneen kaapit ovat hyviä tapoja lisätä tyylikästä säilytystilaa kotiisi. Muista käyttää ripustimia, laatikoita ja hyllyjä, jotka ovat käytännöllisiä ja toimivia, mutta myös kauniita.

Art deco -tyylinen säilytysjärjestelmä kotiin

Art deco -tyyli on ollut innoittajana monille suunnittelijoille vuosikymmenten ajan, ja se on edelleen suosittu tänä päivänä. Sisustussuunnittelussa art deco -tyyli tuo mukanaan erottuvan, ylellisen tunnelman, joka sopii täydellisesti säilytysjärjestelmiin.

Jos etsit art deco -tyylisiä säilytysratkaisuja kotiisi, on tärkeää ottaa huomioon muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys. Hyvä art deco -säilytysjärjestelmä tarjoaa paljon tilaa esineillesi samalla kun se näyttää upealta.

Yksi loistava tapa lisätä art deco -tyyliä kotisi säilytysratkaisuihin on käyttää metallia. Metalli on tärkeä elementti art deco -muotoilussa, ja sen käyttö säilytysjärjestelmissä voi tuoda kotiisi ainutlaatuisen, teollisuushenkisen ilmeen.

Voit myös harkita suuria, rohkeasti muotoiltuja hyllyjä tai kaappeja, jotka ovat ominaisia ​​art deco -tyyliselle muotoilulle. Suuret, yksinkertaiset pinnat yhdistettynä teräviin kulmiin ja geometrisiin kuvioihin ovat tärkeitä art deco -muotoilussa, ja niitä voidaan käyttää hienosti säilytyksessä.

Kun valitset art deco -tyylisen säilytysjärjestelmän, on tärkeää pitää mielessä värimaailma. Art deco -muotoilussa käytetään usein kirkkaita värejä ja kontrastia, joten kokeile rohkeasti erilaisia ​​värejä, kuten kullanväristä, mustaa tai punaista. Värikkäät lisävarusteet voivat myös auttaa luomaan mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Lopuksi, älä unohda käytännöllisyyttä valitessasi art deco -tyylisiä säilytysratkaisuja kotiisi. Varo, että muoto ja tyyli eivät vie liikaa tilaa tai aiheuta toiminnallisia haasteita. Pyri etsimään ratkaisuja, jotka ovat sekä kauniita että käytännöllisiä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että art deco -muotoilu tarjoaa upeita mahdollisuuksia kotisi säilytysratkaisuihin. Valitse metallia, suuria geometrisia muotoja ja rohkeita värejä, mutta älä unohda käytännöllisyyttä. Art deco -tyylinen säilytysjärjestelmä voi olla upea lisäys kotisi sisustukseen, joka tarjoaa paitsi kauneutta myös toiminnallisuutta.

Kaappi- ja arkkumallit täydentämään art deco -sisustusta.

Art deco on 1920- ja 1930-lukujen tyyli, joka oli tunnettu kirkkaista väreistä, geometrisistä muodoista ja ylellisestä tunnelmastaan. Tämän tyylin sisustuksen hallitsevat usein metalliset yksityiskohdat, peilit, lasi ja kiiltävät pinnat. Mutta miten voit täydentää art deco -sisustusta kaapilla tai arkulla?

Ensinnäkin, harkitse kaappia tai arkkua, jossa on geometriset muodot, teräväkulmaiset linjat ja kiiltävät pinnat. Nämä piirteet sopivat täydellisesti art decoon, ja ne auttavat luomaan tyylikkään ja ylellisen tunnelman huoneeseen.

Toiseksi, valitse materiaaliksi jalopuuta, kuten mahonkia tai tammea. Nämä puulajit ovat perinteisiä valintoja art deco -tyylissä, ja ne kestävät aikaa. Lisäksi ne antavat kaapillesi tai arkullesi syvyyttä ja lämpöä, joka tekee siitä erottuvan koriste-esineen huoneessa.

Kolmanneksi, panosta yksityiskohtiin. Art deco -tyyli on tunnettu yksityiskohtaisista koristeista, joten valitse kaappi tai arkku, joka on koristeltu geometrisilla kuvioilla, messingillä tai hopealla. Tämä antaa huoneelle lisää tyyliä ja hienostuneisuutta.

Lopuksi, älä unohda väriä. Art deco -tyylissä käytetään usein kirkkaita värejä, kuten kultaa, hopeaa, mustaa, valkoista ja punaista. Valitse kaappi tai arkku, joka on maalattu yhdellä näistä väreistä korostaaksesi sen tyyliä. Voit myös maalata sen geometrisilla kuvioilla lisätäksesi siihen vielä enemmän art deco -tyyliä.

Yhteenvetona, kaappi- tai arkkumalli, jossa on geometriset muodot, kiiltävät pinnat ja jalopuusta valmistettu materiaali, koristeltuna yksityiskohdilla ja kirkkailla väreillä, on täydellinen tapa täydentää art deco -sisustusta. Se ei vain tarjoa käytännöllistä säilytystilaa, vaan myös korkeatasoisen koriste-esineen, joka tuo huoneeseen tyylikästä tunnelmaa ja ylellisyyttä.

Related Articles

Vastaa

Back to top button