Chest ja kaappi mallejaKasvien ja kukkien hoitoKasvitieteellinen puutarha

Miten tehdä galleriaseinä, joka kertoo tarinasi, osa 1

5/5 - (10 votes)

Miten tehdä galleriaseinä, joka kertoo tarinasi, osa 1

Tervetuloa ”Miten tehdä galleriaseinä, joka kertoo tarinasi” -sarjan osaan numero 1! Jos olet koskaan ihmetellyt, miten luoda seinä, joka kertoo tarinaasi tai esittelee suosikki muistoja, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämän sarjan ensimmäisessä osassa käsittelemme joitakin perusvinkkejä ja ideoita aloittaaksesi oman galleriaseinäsi luomisen.

Aloita valitsemalla seinä, jonka haluat muuttaa galleriaksi. Voit valita minkä tahansa seinän kotisi eri huoneissa – olohuoneessa, makuuhuoneessa, lastenhuoneessa tai jopa kylpyhuoneessa! Seinän tulisi olla helppo nähdä ja vapaasti kuljettavissa, jotta se voidaan nähdä hyvin missä tahansa huoneessa.

Seuraavaksi valitse kehykset, joihin asetat valokuvat ja/tai taiteen. Kehyksiä on kaikenlaisia ​​tyylejä ja malleja, joten valitse sellainen, joka sopii omaan makuusi ja sisustukseen. Voit myös sekoittaa ja sovittaa erityyppisiä kehyksiä luodaksesi ainutlaatuisen ilmeen.

Kun olet valinnut kehykset, valitse sitten valokuvat ja / tai taideteokset, jotka haluat asettaa niihin. Voit valita valokuvia perheestäsi, ystävistäsi, lemmikeistäsi, matkoista tai jopa omasta luomuksestasi!

Tämä on tilaisuutesi näyttää persoonallisuuttasi ja tyyliäsi.

Kun olet valinnut kehykset ja valokuvat, aloita miettimään, miten haluat järjestää ne seinälle. Voit luoda symmetrisen ilmeen asettamalla kaikki kehykset tasaisesti riviin, tai voit luoda epäsymmetrisen ilmeen sekoittamalla erikokoisia ja -muotoisia kehyksiä. Muista, että tämä on tilaisuus ilmaista persoonallisuuttasi!

Vinkki: Ennen kuin alat porata reikiä seinään tai ripustaa kehyksiä, asettele kaikki kuvat ja kehykset lattialle tai isolle pöydälle ensin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia ​​järjestelyjä ennen kuin teet päätöksen siitä, mikä toimii parhaiten sinulle.

Nyt kun olet valinnut kehykset, valokuvat ja niiden sijoittelun seinälle, on aika ripustaa! Käytä vesivaakaa varmistaaksesi, että kehykset ovat suorassa. Muista myös käyttää asianmukaisia ​​kiinnikkeitä seinään, jotta kehykset pysyvät turvallisesti paikallaan.

Ja siinä se on! Seinä, joka kertoo tarinasi ja heijastaa persoonallisuuttasi. Jatka lukemista ”Miten tehdä galleriaseinä, joka kertoo tarinasi” -sarjan seuraavassa osassa, jossa käsittelemme lisää ideoita ja vinkkejä, jotka auttavat sinua luomaan ainutlaatuisen galleriaseinän kotiisi.

Galleriaseinän asettelun suunnittelu tarinankerrontaa varten

Kun haluat luoda tarinan kotisi seinille, galleriaseinän asettelu on avainasemassa. Tämä sisältö kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää galleriaseinän suunnittelusta tarinankerrontaa varten.

Aloita miettimällä tarinaa, jonka haluat kertoa. Voit valita yhden aiheen tai teeman, joka kuvastaa kotisi persoonallisuutta tai perhetaustaasi. Tämän jälkeen voit kerätä kuvia, julisteita, maalauksia ja muita esineitä, jotka ovat tärkeitä tarinalle.

Seuraavaksi harkitse galleriaseinän sijaintia kotona. Useimmiten galleriaseinä rakennetaan olohuoneeseen, eteiseen tai makuuhuoneeseen. Valitse seinä, joka on tarpeeksi suuri, jotta voit lisätä kaikki haluamasi elementit.

Kun olet valinnut sopivan seinän, aloita suunnittelu. Voit käyttää paperia ja kynää tai digitaalista suunnittelutyökalua, kuten Canvaa. Aloita pienellä mittakaavalla ja lisää elementtejä vähitellen.

Tärkeintä on pitää suhde ja tasapaino kuvien välillä. Voit käyttää erilaisia ​​kokoja, muotoja ja värejä korostamaan omaa ainutlaatuista estetiikkaa. Käytä myös tyhjää seinätilaa elementtien välissä, jotta ne eivät kilpaile keskenään.

1

Kun olet saanut suunnitelman valmiiksi, aloita ripustaminen. Ensin voit levittää kaikki elementit lattialle tai pöydälle ja järjestää niitä haluamallasi tavalla. Kun olet tyytyväinen, ala ripustaa ne seinälle käyttämällä koristeellisia koukkuja tai nauloja.

Muista pitää tarina mielessäsi koko prosessin ajan. Jokaisella elementillä on oma roolinsa, mutta yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, joka kertoo tarinan kodistasi.

Lopuksi, älä pelkää tehdä muutoksia, jos huomaat jotain epäsopivaa. Galleriaseinän asettelun suunnittelu voi olla hauskaa ja luovaa, ja se auttaa sinua ilmaisemaan omaa persoonallisuuttasi.

DIY-galleriaseinä: Tarvittavat työkalut ja materiaalit

Jos olet taiteellinen henkilö, joka rakastaa seinätaidetta ja haluaisi luoda oman galleriaseinän kotiisi, olet oikeassa paikassa. DIY-galleriaseinän tekeminen ei ole vaikeaa, kun sinulla on tarvittavat työkalut ja materiaalit.

Ennen kuin aloitat projektin, varmista, että sinulla on seuraavat tarvikkeet: kynä, mittanauha, taso, vasara, nauloja, ruuveja, porakone, maalarinteippiä, koukkuja ja kehyksiä.

Ensimmäinen askel on suunnitella galleriaseinän sijainti ja mitata alue, johon se sopii parhaiten. Kun olet löytänyt oikean paikan, merkitse seinään lyijykynällä kehysten paikat, jotta näet, missä ne ovat ennen kuin aloitat poraamisen.

Seuraava vaihe on porata reikiä seinään niille paikoille, joissa ripustuskoukut pitää laittaa. Käytä mittanauhaa ja taso varmistaaksesi, että kaikki reiät ovat samalla korkeudella ja suorassa linjassa.

Kun reiät ovat valmiit, kiinnitä koukut niihin ja aseta maalarinteippiä kehyksen takapuolelle, jotta ne pysyvät suorassa ja tasaisessa asennossa. Naulaa tai ruuvaa kehykset seinään koukkuihin.

Muista, että galleriaseinäsi ei tarvitse olla täydellinen. Vaihtelemalla kehyksiä ja kuvia näet, millainen asettelu sopii parhaiten huoneen tyyliin ja tunnelmaan. Kokeile erilaisia ​​asetteluja ja katso, mikä toimii sinulle.

Jos haluat lisätä ripustuskoukkuja tai kehyksiä myöhemmin, älä huoli, voit aina porata lisää reikiä seinään.

DIY-galleriaseinän tekeminen on siis helppoa, kun sinulla on oikeat työkalut ja materiaalit. Muista, että projekti voi kestää hieman aikaa, mutta lopputulos palkitsee vaivan. Luo oma ainutlaatuinen galleriaseinä kotiisi ja anna taiteen ilahduttaa joka päivä!

Kuinka ripustaa tauluja ja muita esineitä galleriaseinälle

Ripustaminen kuvia ja muita esineitä galleriaseinälle voi olla haasteellista, mutta oikeilla työkaluilla ja tekniikoilla se voi olla helppoa ja hauskaa. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siitä, kuinka ripustaa tauluja ja muita esineitä galleriaseinälle.

Ensimmäinen askel on valita oikea paikka seinälle. Yleensä galleriaseinät sijaitsevat olohuoneessa tai makuuhuoneessa, jossa on runsaasti tilaa. Valitse seinä, joka ei ole liian kapea eikä liian laaja ja joka sopii hyvin huoneen yleiseen sisustukseen.

Seuraava askel on hankkia tarvittavat työkalut. Tarvitset vasaran, nauloja tai ruuveja, mittanauhan, lyijykynän, tason ja ehkä ruuvimeisselin, jos käytät ruuveja. Varmista myös, että sinulla on tarpeeksi nauloja tai ruuveja ja että ne ovat sopivia ripustettavan esineen painolle.

Kun olet valinnut seinän ja kerännyt tarvittavat työkalut, on aika aloittaa ripustaminen. Ensimmäinen askel on merkitä seinään kohta, johon ensimmäinen esine ripustetaan. Käytä mittanauhaa ja lyijykynää merkitsemään kohta, joka on sopivan etäisyyden päässä lattiasta ja joka on keskellä seinää.

Seuraavaksi valitse ensimmäinen esine, joka ripustetaan. Se voi olla taulu, peili tai jokin muu esine. Aseta esine seinälle haluamaasi kohtaan ja käytä tasoa varmistaaksesi, että se on suorassa. Kun olet tyytyväinen asetukseen, merkitse kynällä reikien paikka, jotka naulat tai ruuvit tulevat menemään.

Kun olet merkinnyt reiät, on aika aloittaa poraaminen tai naulaaminen. Käytä vasaraa naulojen kanssa tai ruuvimeisseliä ruuveille. Muista tehdä reiät tarpeeksi syviksi ja leveiksi, jotta naulat tai ruuvit mahtuvat helposti.

Kun olet kiinnittänyt ensimmäisen esineen seinälle, toista samat vaiheet seuraavan esineen kanssa. Muista pitää välimatkaa esineiden välillä tasaisena ja käyttää mittanauhaa varmistaaksesi, että se on oikeassa paikassa. Voit myös pelata eri korkeudella ja järjestää esineet mielenkiintoisilla tavoilla.

Lopuksi, kun olet kiinnittänyt kaikki esineet seinälle, astu takaisin ja nauti uudesta galleriaseinästäsi! Muista, että se on sinun luovuutesi ja tyyli, jotka tekevät galleriaseinästä ainutlaatuisen. Se on loistava tapa ilmaista persoonallisuutta ja korostaa kotisi sisustusta.

Kokonaisuutena, ripustaminen tauluja ja muita esineitä galleriaseinälle voi olla hauska projekti, kunhan valitset oikean paikan, keräät tarvittavat työkalut ja noudatat oikeita tekniikoita. Muista pitää ryhti tasaisena ja nauttia prosessista!

Vältettävät virheet galleriaseinän rakentamisessa

Galleriaseinän rakentaminen on loistava tapa sisustaa kotia ja antaa sille persoonallinen ilme. Valitettavasti se voi kuitenkin olla melko haastava tehtävä, joka vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Tässä artikkelissa käsitellään vältettäviä virheitä galleriaseinän rakentamisessa.

Ensimmäinen virhe, jonka useat ihmiset tekevät, on aloittaa liian aikaisin. On tärkeää suunnitella galleriaseinä huolellisesti ja hankkia tarvitsemasi materiaalit ennen kuin aloitat asennuksen. Muuten saatat joutua purkamaan työn ja aloittamaan uudelleen, mikä vie aikaa ja voi aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia.

Toinen virhe on ripustusjärjestelmän valinta. On tärkeää valita oikeanlainen ripustusjärjestelmä galleriaseinälle. Jos seinä ei ole riittävän vahva, voi ripustusjärjestelmä pettää ja kaikki taulut putoavat maahan. Varmista, että seinä on tarpeeksi vahva ja valitse sen mukaan sopiva ripustusjärjestelmä.

Kolmas virhe on taulujen korkeuden väärä arvioiminen. Useat ihmiset ripustavat taulut liian korkealle tai liian matalalle, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti sisustukseen. Taulujen tulisi olla silmätasolla tai hieman sen alapuolella, jotta ne ovat helppoja nähdä ja nauttia.

Neljäs virhe on liian suuren kuvien käyttäminen. Vaikka suuret taulut voivat antaa dramaattisen vaikutelman, ne voivat myös saada seinän näyttämään sekavalta ja ylikuormitetulta. Valitse useita pienempiä tauluja, joilla on yhtenäinen teema tai värimaailma, ja ripusta ne strategisesti.

Viides virhe on huono valaistus. On tärkeää varmistaa, että galleriaseinän yläpuolella on riittävä valaistus, jotta taulut näkyvät hyvin. Käytä tarvittaessa pöytävalaisimia tai lattiavalaisimia, jotka heijastavat valoa ylöspäin.

Lopuksi, älä unohda huolehtia seinän taustasta. Varmista, että seinä on tarpeeksi valkoinen tai neutraali, jotta taulut erottuvat selvästi. Liian tumma tai kiireesti maalattu tausta voi viedä huomion tauluilta ja pilata sisustuksen yleisilmeen.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä virheistä, joita tulisi välttää galleriaseinän rakentamisessa. Suunnittele huolellisesti, valitse oikeat materiaalit ja ripustusjärjestelmä, kiinnitä taulut oikealle korkeudelle ja lisää tarvittaessa hyvä valaistus. Näiden vinkkien avulla voit luoda upean galleriaseinän, joka herättää huomion kaikilta vierailtavilta.

Luova käyttö monikäyttöisille kehyksille galleriaseinällä

Monikäyttöiset kehykset ovat loistava tapa korostaa taideteoksia, valokuvia ja muita näyttelyesineitä galleriaseinällä. Mutta miten voit käyttää niitä luovasti? Tässä on muutamia ideoita.

1. Sekoittele kokoja ja muotoja

Kehysten sekoittaminen eri kokoisina ja muotoisina luo mielenkiintoisen visuaalisen vaikutelman. Yhdistele esimerkiksi pyöreitä ja suorakulmaisia ​​kehyksiä, isoja ja pieniä kehyksiä sekä erikokoisia kollaaseja. Tämä tuo esiin ripustettujen esineiden ainutlaatuisen luonteen ja tekee galleriaseinästä näyttävän ja houkuttelevan.

2. Hyödynnä väriä

Kehysten värin yhdistäminen esineisiin tai huoneen sisustukseen voi auttaa luomaan yhtenäistä ilmettä. Käytä kontrastivärejä esineen tai seinän sävyihin nähden, tai valitse kehysvärit, jotka ottavat värejä esineestä ja toistavat ne kehyksissä. Tällainen yhteensopivuus luo harmonista tunnelmaa ja antaa galleriaseinälle viimeistellyn ilmeen.

3. Luo teemoja

Ryhmittele samankaltaisia ​​esineitä yhteen ja käytä samanvärisiä tai samankokoisia kehyksiä, jolloin syntyy teemoja. Teemat voivat olla visuaalisia tai kirjallisia, kuten suosikkikirjojen kannet tai matkamuistoesineet. Tällainen ryhmittely auttaa taideteoksia tai esineitä erottumaan toisistaan ​​ja tuo esiin niiden ainutlaatuisuuden.

4. Sekoita materiaaleja

Kehysten valitseminen erilaisista materiaaleista, kuten puusta, metallista tai muovista, voi antaa galleriaseinälle tekstuuria ja syvyyttä. Kokeile myös lisätä muita elementtejä, kuten peilejä ja hyllyjä, niin että esineet saavat erilaisia taustoja ja kerrostumia.

Kaiken kaikkiaan monikäyttöiset kehykset tarjoavat paljon mahdollisuuksia luovaan sisustukseen ja galleriaseinän rakentamiseen. Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä, ja löydät varmasti juuri sinun tilaasi sopivan ratkaisun.

Galleriaseinän personointi: Lisäämällä omaa tyyliä

Jos haluat lisätä persoonallisuutta kotisi sisustukseen, galleriaseinä on loistava tapa tehdä se. Galleriaseinä koostuu useista tauluista tai kehyksistä, jotka on ripustettu ryhmään samalle seinälle. Tämä luo visuaalisen kerroksen ja mielenkiintoisen elementin tilaan.

Aloita valitsemalla taulut tai kehykset, jotka sopivat yhteen tyylin ja värin suhteen. Voit käyttää erilaisia ​​kokoja ja muotoja, mutta varmista, että ne tasapainottavat toisiaan. Jos sinulla on vaikeuksia valita, voit käyttää samaa teemaa, kuten musta-valkoista tai värikästä grafiikkaa.

Kun olet valinnut taulut tai kehykset, mieti niiden sijoittelusta seinälle. Voit aloittaa keskeltä ja levittää ne symmetrisesti molemmille puolille. Tai voit luoda epäsymmetrisen kokoonpanon, jossa on enemmän tauluja tai kehyksiä toisella puolella. Älä pelkää kokeilla erilaisia ​​sijoitteluvaihtoehtoja, kunnes löydät täydellisen näkökulman.

Seuraavaksi harkitse, miten haluat ripustaa taulut tai kehykset. Voit käyttää perinteisiä koukkuja ja nauloja tai kokeilla muita vaihtoehtoja, kuten ripustuskiskoja tai tauluhyllyjä. Muista varmistaa, että ripustus on turvallista ja kestävää.

Kun olet ripustanut taulut tai kehykset, harkitse yksityiskohtia, kuten taustavaloja tai muita koriste-esineitä seinän ympärillä. Voit myös lisätä henkilökohtaisen kosketuksen valokuvien tai muiden esineiden avulla, jotka liittyvät sinulle tärkeisiin muistoihin.

Lopuksi, älä unohda yllätystä ja räjähdystä galleriaseinän personoinnissa. Käytä erilaisia ​​taulujen ja kehysten kokoja ja muotoja luodaksesi mielenkiintoisen näkökulman. Käytä myös rohkeita värejä ja teemoja, jos haluat todella erottua.

Galleriaseinän personointi on hauska ja helppo tapa lisätä persoonallisuutta kotisi sisustukseen. Muista valita sopivat taulut tai kehykset ja ripustaa ne turvallisesti ja kestävästi. Lisää sitten henkilökohtainen kosketus ja muut yksityiskohdat, joita rakastat. Lopuksi, muista pitää asiat kiinnostavina ja yllättävinä, jotta galleriaseinäsi todella erottuu.

Kuinka yhdistää eri kokoisia kehyksiä galleriaseinällä

Galleriaseinän luominen voi olla hauskaa ja helppoa, mutta se saattaa tuntua pelottavalta, kun yrität yhdistää erikokoisia kehyksiä. Tässä artikkelissa käsittelemme joitakin vinkkejä, joiden avulla voit yhdistää erikokoisia kehyksiä harmoniseksi galleriaseinäksi.

Ensimmäinen askel on valita kehykset, jotka sopivat yhteen. Vaikka kehysten koon ei tarvitse olla täysin sama, niiden tulisi olla samankaltaisia ​​muodoltaan tai värimaailmaltaan. Tämä auttaa pitämään galleriaseinän yhtenäisenä, vaikka kehykset ovatkin erikokoisia.

Seuraava askel on järjestää kehykset ennen ripustamista. Voit tehdä tämän lattialla, jotta saat paremman käsityksen siitä, miltä ne näyttävät yhdessä. Kokeile erilaisia ​​järjestelyjä, kunnes löydät yhdistelmän, joka toimii parhaiten sinulle.

Kun olet löytänyt sopivan järjestyksen, voit aloittaa ripustamisen. Aloita suurimmasta kehyksestä ja lisää sitten pienemmät kehykset sen ympärille. Muista säilyttää tasapaino, jotta galleriaseinä ei näytä liian raskaalta tai epätasapainoiselta.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää paikkaa jokaiselle kehykselle, harkitse ripustamista ryhmiin. Ryhmien avulla voit yhdistää erikokoisia kehyksiä toisiinsa ja luoda visuaalisen kiinnostuksen kohteen.

Lopuksi, muistathan pysyä rohkeana ja kokeilevana galleriaseinän suunnittelussa. Kehysten yhdistäminen voi olla haastavaa, mutta tuloksena voi olla kaunis ja ainutlaatuinen seinäkoriste. Muista myös, että sääntöjä ei ole – tärkeintä on, että lopputulos miellyttää juuri sinua!

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua luomaan upean ja harmonisen galleriaseinän, joka yhdistää erikokoiset kehykset saumattomasti yhteen. Onnea suunnittelussa!

Galleriaseinän valaistuksen parantaminen: Tekniikat ja ideat

Jos haluat korostaa kotisi taideteoksia, galleriaseinä on loistava tapa tehdä niin. Mutta jos sinulla on huono valaistus, se voi pilata koko vaikutelman. Hyvä uutinen on, että on olemassa monia tapoja parantaa galleriaseinän valaistusta.

Yksi tapa parantaa galleriaseinän valaistusta on käyttää suunnattuja valoja. Suunnattujen valojen avulla voit ohjata valoa suoraan taideteoksiin, mikä korostaa niitä paremmin. Lisäksi suunnatut valot eivät häiritse yleistä tunnelmaa kodissasi.

Toinen tapa parantaa galleriaseinän valaistusta on käyttää himmentimiä. Himmentimet antavat sinulle mahdollisuuden säätää valon kirkkautta ja luoda erilaisia ​​tunnelmia. Voit esimerkiksi käyttää himmentimiä luomaan romanttisen ilmapiirin illalliselle tai nostamaan valon kirkkautta juhlien ajaksi.

Kolmas tapa parantaa galleriaseinän valaistusta on käyttää LED-valoja. LED-valot ovat energiatehokkaita, kestäviä ja monipuolisia. Voit käyttää niitä joko suoraan taiteeseen tai asentaa ne hyllyjen alle tai kaappien sisään, jolloin ne heijastavat valoa taiteeseen.

Lopuksi, muista käyttää värilämpötilaa oikein. Yleensä lämmin valkoinen valo korostaa keltaisia ja punaisia sävyjä, kun taas kylmä valkoinen valo korostaa sinisiä ja vihreitä sävyjä. Valitse siis oikea värilämpötila sen mukaan, mitkä ovat taideteosten päävärit.

Kun parannat galleriaseinän valaistusta, voit varmistaa, että kotisi taideteokset näkyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Käytä suunnattuja valoja, himmentimiä, LED-valoja ja oikeaa värilämpötilaa saadaksesi täydellisen tunnelman. Muista myös pitää turvallisuus mielessä asennettaessa valoja ja kysyä tarvittaessa ammattilaisen apua.

Galleriaseinän vaihtoehdot: Erinomaiset ideat, jotka eivät vaadi nauloja.

Jos haluat ripustaa kuvia tai taideteoksia seinille, mutta et halua käyttää nauloja, on olemassa monia muita vaihtoehtoja. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle erinomaisia ideoita galleriaseinän luomiseen ilman nauloja.

1. Käytä kaksipuolista teippiä

Kaksipuolinen teippi on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista ripustaa kuvia seinälle ilman nauloja. Valitse vahva teippi ja leikkaa se sopivan kokoisiksi paloiksi. Paina teippi seinään ja sitten kiinnitä kuva sen päälle. Tämä toimii hyvin kevyiden kuvien kanssa, mutta jos kuva on painavampi, tarvitset useamman palan teippiä.

2. Käytä komentohakasia

Komentohakaset ovat erittäin vahvoja ja helppoja käyttää. Ne kiinnittyvät seinään ilman nauloja ja ovat irrotettavissa jättämättä jälkiä. Voit käyttää niitä ripustaaksesi yhden tai useamman kuvan.

3. Käytä liimapyyhkeitä

Liimapyyhkeet ovat toinen helppo tapa ripustaa kuvia seinälle ilman nauloja. Ne ovat samanlaisia kuin kaksipuolinen teippi, mutta ne ovat vahvempia ja kestävämpiä. Leikkaa sopivan kokoisia paloja ja paina ne seinään. Sitten voit kiinnittää kuvan sen päälle.

4. Käytä magneetteja

Magneetit ovat erinomainen tapa ripustaa kuvia metalliseinälle ilman nauloja. Voit käyttää magneettisia kuvaruutuja, jotka kiinnittyvät seinään tai yksinkertaisesti magneetteja, jotka kiinnittyvät kuvaan. Tämä vaihtoehto antaa sinulle mahdollisuuden helposti siirtää kuvia ympäriinsä tai lisätä tai poistaa niitä tarpeen mukaan.

5. Käytä tangonauhaa

Tangonauha on vahvaa teippiä, joka kiinnittyy molemmin puolin. Voit käyttää sitä ripustaaksesi kuvia seinälle ilman nauloja. Leikkaa sopivan kokoisia paloja ja kiinnitä ne kuvaan. Paina sitten nauha seinään ja kiinnitä kuva sen päälle.

2

Nämä ovat vain muutamia ideoita galleriaseinän luomiseen ilman nauloja. Valitse oma suosikkisi ja luo kaunis galleriaseinä kotiisi!

Related Articles

Vastaa

Back to top button